Iris Tabeling: 'Winnaar Dutch Open!'

Iris Tabeling: 'Winnaar Dutch Open!'

Afgelopen week stond in het teken van de Yonex Dutch Open. Ik speelde hier dubbel met Selena en mix met Jelle.

Maak kennis met Robin Mesman!

Het begon voor mij op de woensdagmiddag met de mix. Die moest ik spelen tegen de als tweede geplaatste Fransen. We wisten dat er kansen lagen, en we er dus meteen vol op moesten gaan. Echter pakte dit iets anders uit dan gepland.

We begonnen zeer goed en kwamen zeer snel overtuigend voor. Na 5 gamepoints konden we hem dan uiteindelijk toch maken en we wonnen de eerste game met 21-16. Echter eindigden we wel met veel fouten en wat minder goed spel. En dit bleef nog een beetje hangen in de tweede set. We konden niet meer de volledige druk zetten dat we in de eerste set wel konden doen. We bleven redelijk bij tot de 11, maar daarna konden zij uitlopen en dat konden wij niet meer goed maken waardoor er een beslissende derde game moest komen. Dit werd helaas een herhaling van de tweede set, we bleven in het begin goed bij, maar daarna een aantal fouten van ons en dat konden we niet meer goedmaken. Behoorlijk teleurgesteld na dit verlies, want we hebben ons niveau niet gehaald dat we kunnen halen en dat is balen!

Lees de rest van het verhaal op de website van Iris Tabeling.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Tabeling en Piek door naar tweede ronde Malaysia Open

Tabeling en Piek door naar tweede ronde Malaysia Open

In een spannende driesetter - driegamer voor de puristen - hebben Robin Tabeling en dubbelpartner Selena Piek hun eerste partij…

29 juni 2022

Oranje ploeg actief in Kuala Lumpur

Oranje ploeg actief in Kuala Lumpur

Cheryl Seinen en Debora Jille zijn terug in Europa, maar voor dubbelaars Tabeling-Piek en Jille-Van der Lecq en singelaar Mark…

27 juni 2022

Wanneer passie een handicap wordt

Wanneer passie een handicap wordt

In ons land is er geen plaats voor mensen met een passie voor onze sport, want de mensen zonder enige emotionele passie hebben de…

25 juni 2022

Ook in 2022 zomerbadminton op meer dan 20 locaties in heel Nederland!

Ook in 2022 zomerbadminton op meer dan 20 locaties in heel Nederland!

Is de sporthal van jouw badmintonclub deze zomer gesloten, maar wil je toch lekker doorsporten? Op de officiële…

25 juni 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!