SportSport

Terugblik op succesvolle 64ste editie Yonex Dutch Open

Terugblik op succesvolle 64ste editie Yonex Dutch Open

Clemens Wortel kijkt met trots terug op de Yonex Dutch Open 2012.

De 64ste editie van de Yonex Dutch Open ligt inmiddels bijna een week achter ons.

clubzoeker

Maak kennis met Casper Spaans!

Wat blijft is de herinnering aan een succesvolle uitvoering, met veel strijd, prachtige Nederlandse successen, veel bezoekers, druk bezochte side events, een enthousiast Mixed Recreanten Team Toernooi en een plezierige samenwerking met de gaststad Almere.

Inmiddels zijn de terechte bedankbrieven naar onze zakelijke partners de deur uit. Maar wat niet onvermeld mag blijven is de meer dan waardevolle ondersteuning bij dit evenement van talloze vrijwilligers, zonder wiens steun en inzet een dergelijk evenement eenvoudigweg niet te organiseren valt, anders dan met een grote financiële injectie.

Vanaf deze plaats een welgemeend 'Chapeau' aan al die, soms onbekende vrijwilligers, voor hun inzet en betrokkenheid. Deze waardering geldt evenzeer voor de collega’s van het Bondsbureau, dank jullie wel allemaal.

Op naar de voorbereidingen van de 65ste uitvoering in 2013!

Clemens Wortel
Voorzitter Badminton Nederland

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Tabeling en Piek naar kwartfinale in Kuala Lumpur

Tabeling en Piek naar kwartfinale in Kuala Lumpur

First seeds en nummers twee van de wereld Sapsiree Taerattanachai en Dechapol Puavaranukroh uit Thailand lieten zich verrassen…

7 juli 2022

Succesvolle openingsdag Malaysia Masters voor Nederlandse spelers

Succesvolle openingsdag Malaysia Masters voor Nederlandse spelers

Vandaag ging voor drie Nederlandse topbadmintonners de Malaysia Masters 2022 van start. Zowel singelaar Mark Caljouw als…

6 juli 2022

Drie Nederlanders spelen Malaysia Masters 2022

Drie Nederlanders spelen Malaysia Masters 2022

In de staart van de Azië-toer spelen Mark Caljouw en dubbelaars Robin Tabeling en Selena Piek nog de Malaysia Masters 2022…

4 juli 2022

Selena Piek: Not our day today unfortunately

Selena Piek: Not our day today unfortunately

We struggled with the tough conditions on court and we never really got to find our playing rhythm. Nevertheless it has been…

1 juli 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!