SportSport

Badminton Nederland zoekt sponsors: 'Samen door naar Rio 2016, doe mee!'

Badminton Nederland zoekt sponsors: 'Samen door naar Rio 2016, doe mee!'

Wij geloven in Topbadminton, in onze talenten en in samenwerking. Badminton is een wereldsport!

› alles over de Nederlandse Badminton Eredivisie!

De verbijstering was groot toen bekend werd dat NOC*NSF onvoldoende perspectief zag in het prestatievermogen van het Nederlandse topbadminton en de subsidie introk. Een sport die diverse kampioenen en een zilveren Olympische medaille heeft voortgebracht werd te kort gedaan. Een sport die in opkomende wereldmacht China op nummer 1 staat. Een sport waarin normen en waarden voorop staan. Een sport die iedere Nederlander kan beoefenen én waarschijnlijk ook heeft beoefend, in de sporthal of op de camping.

Een dag later was de verbijstering omgeslagen in nieuwe energie en het geloof om met gezamenlijke krachten en slimme keuzes het tegendeel te bewijzen. We blijven werken aan topprestaties! Met deze oproep zoekt het bestuur personen en partijen die samen met Badminton Nederland deze sportieve uitdaging aan willen gaan.

De missie van Badminton Nederland is om de badmintonsport in het algemeen te stimuleren en het mogelijk te maken om iedereen in Nederland op elk gewenst niveau te kunnen laten badmintonnen; dus ook op topniveau. Topbadminton=Topsport!

Topsport heeft een belangrijke maatschappelijke, promotionele en economische waarde. Topprestaties zorgen voor maatschappelijke cohesie en bovendien fungeren topsporters als rolmodellen met wie wij ons graag identificeren: hun passie, ambitie en discipline spreken ons aan. Topsport is onder alle omstandigheden het beste uit jezelf proberen halen. Het vervallen van een kwalitatief hoogwaardig topsportklimaat is op korte termijn niet alleen schadelijk voor Topbadminton in Nederland, maar op lange termijn ook voor het aantrekken van nieuwe talenten en de breedtesport.

Badminton Nederland wil blijvend meedoen op internationaal topniveau en ziet potentie in onze spelers. Om deze ambities te vertalen wordt een nieuw Topbadmintonplan ontwikkeld, waarin we de randvoorwaarden hebben omschreven die moeten leiden tot succesvolle prestaties in de toekomst.

We willen met onze nationale selectie een talentvolle groep gemotiveerde spelers zo optimaal mogelijk begeleiden naar topprestaties, met als stip op de horizon de Olympische Spelen in 2016 en 2020. Om zonder subsidies dit traject te kunnen volgen zullen we onze plannen optimaliseren en willen we er samen met partners een kwalitatief hoogwaardig traject van maken.

De weg naar Rio is al ingezet en de komende tijd zullen wij het fundament verder verstevigen en hopelijk uitbouwen. Daar staan we voor en daar gaan we voor.

Badminton Nederland is op zoek naar partners die onze topsportambities financieel en facilitair willen ondersteunen en in alle mogelijkheden willen aangrijpen om prestaties mogelijk te maken.

  • Wilt u meewerken aan het behalen van topprestaties?
  • Houdt u ook niet van opgeven, maar gaat u voor de winst?
  • Onderschrijft u het belang van badminton als wereldsport?
  • Gelooft u in de kracht van samenwerken?

Dan is nu het moment om in te stappen en deel uit te maken van ons Topbadmintontraject op weg naar Rio! Neem contact op met Badminton Nederland. Wij lichten graag onze ideeën toe en stellen ons Topbadmintonteam aan u voor! Uiteraard hebben we ook sponsorinformatie beschikbaar en informeren we u ook over wat een samenwerking met Badminton Nederland voor u kan betekenen.

Samen door, doet u mee?

Het bestuur van Badminton Nederland

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Donderdag Denmark Open 2019: Anders nog geen Viktor

Donderdag Denmark Open 2019: Anders nog geen Viktor

Het was een vreemd begin van de dag op het toernooi. Al om 09.00 was de damesdubbel van Selena en Cheryl gepland. Het toernooi…

18 oktober 2019

Woensdag Denmark Open 2019: wel of geen high five van de Nederlandse coach?

Woensdag Denmark Open 2019: wel of geen high five van de Nederlandse coach?

Om gelijk met de deur in huis te vallen en de vraag van gisteren te beantwoorden: het was uitverkocht gisteravond bij de…

17 oktober 2019

Dinsdag Denmark Open 2019: kostbaar verlies Piek en Tabeling?

Dinsdag Denmark Open 2019: kostbaar verlies Piek en Tabeling?

De Denmark Open werd de laatste jaren steeds groter van opzet. Ik was benieuwd of die trend dit jaar door gezet zou worden. Bij…

16 oktober 2019

Mark Caljouw treft nummer 3 van de wereld bij Denmark Open 2019

Mark Caljouw treft nummer 3 van de wereld bij Denmark Open 2019

Van dinsdag 15 tot en met zondag 20 oktober vindt in het Deense Odense de Danisa Denmark Open 2019 plaats, onderdeel van de HSBC…

15 oktober 2019

Een platgeslagen mascotte voor onze sport?

Een platgeslagen mascotte voor onze sport?

Het is weer een aantal jaar geleden dat ik de Dutch Open bezocht. De laatste jaren was ik al onderweg naar Denemarken. Ik bezocht…

14 oktober 2019

Gemengddubbel-titel Yonex Dutch Open voor Robin Tabeling en Selena Piek

Gemengddubbel-titel Yonex Dutch Open voor Robin Tabeling en Selena Piek

Robin Tabeling en Selena Piek hebben voor een historische prestatie gezorgd op de Yonex Dutch Open. In een goed gevuld…

13 oktober 2019

Robin Tabeling en Selena Piek naar finale Yonex Dutch Open 2019

Robin Tabeling en Selena Piek naar finale Yonex Dutch Open 2019

Bij de Yonex Dutch Open in Topsportcentrum Almere heeft het koppel Robin Tabeling / Selena Piek de finale gehaald in de mix.

13 oktober 2019

NOS: Tabeling/Piek rekent af met Engelse plaaggeesten en bereikt finale Dutch Open

NOS: Tabeling/Piek rekent af met Engelse plaaggeesten en bereikt finale Dutch Open

Badmintonners Robin Tabeling en Selena Piek spelen zondag de finale van het gemengd dubbelspel op het Dutch Open in Almere. Het…

12 oktober 2019

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!