clubzoeker

Jacco Arends: 'Ierland, Berlijn, studie'

Jacco Arends: 'Ierland, Berlijn, studie'

Waar te beginnen? De afgelopen maanden is er veel gebeurd.

SportSport

Ken je BC Limes al?

Op een aantal toernooien heb ik verdienstelijk gespeeld, maar mijn gevoel zat nooit helemaal lekker. Dit begon aan mij te knagen. Het kwam mijn vertrouwen niet ten goede. Ondertussen ging het bij mijn club EBT Berlijn ook minder.

Kort gezegd, zonder van deze site een veredelde Privé te maken, komt het erop neer dat ze meer vertrouwen hebben in de Maleisiër Tan Bin Shen en de Schot Robert Blair. Concreet betekent dit dat ik minder – grote – wedstrijden speel. Daar baal ik van! De Duitse competitie vind ik belangrijk voor mijn ontwikkeling. Vooral voor de heren is hier namelijk de kans om veel spannende partijen te spelen.

Toevallig deden mijn teamgenoten – en concurrenten – ook mee aan de Irish Open. Nog toevalliger kruisten onze paden elkaar in de halve finale. U snapt natuurlijk wel dat ik gretig als een jonge hond naar deze wedstrijd toe leefde. We speelden heerlijk! Van mijn 'vormkwakkeling' was totaal geen sprake meer. Jelle bevestigde in deze wedstrijd nogmaals dat zijn bijnaam 'Beer uit Dongen' meer dan terecht is. Ikzelf speelde ook lekker.

Misschien omdat mijn maat Jordy Hilbink op de tribunes ons enthousiast de nodig aanmoedigingen toeschreeuwde? Ik weet het niet. Wat ik wel weet is dat Jelle en ik in twee sets van mijn Berlijnse vrienden hebben gewonnen. Uiteindelijk winnen Jelle en ik ook dit toernooi. Daarnaast behaal ik met Ilse een zilveren plak in het gemengd dubbel. Zeer tevreden met dit toernooi, blij dat ik eindelijk weer lekker aan het spelen ben.

Lees de rest van het verhaal op de website van Jacco Arends.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Wanneer passie een handicap wordt

Wanneer passie een handicap wordt

In ons land is er geen plaats voor mensen met een passie voor onze sport, want de mensen zonder enige emotionele passie hebben de…

25 juni 2022

Ook in 2022 zomerbadminton op meer dan 20 locaties in heel Nederland!

Ook in 2022 zomerbadminton op meer dan 20 locaties in heel Nederland!

Is de sporthal van jouw badmintonclub deze zomer gesloten, maar wil je toch lekker doorsporten? Op de officiële…

25 juni 2022

Gayle Mahulette versterkt badmintonselectie Duinwijck

Gayle Mahulette versterkt badmintonselectie Duinwijck

Badmintonclub Duinwijck heeft de selectie van het eredivisieteam aanzienlijk versterkt met het aantrekken van Gayle Mahulette.

24 juni 2022

Gayle Mahulette leaving Badminton Centre of Excellence in Denmark

Gayle Mahulette leaving Badminton Centre of Excellence in Denmark

The time has come after almost 3 years of life in DK to go back home to NL. Grateful for the journey, many new experiences,…

22 juni 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!