clubzoeker

Jacco Arends: 'Ierland, Berlijn, studie'

Jacco Arends: 'Ierland, Berlijn, studie'

Waar te beginnen? De afgelopen maanden is er veel gebeurd.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Op een aantal toernooien heb ik verdienstelijk gespeeld, maar mijn gevoel zat nooit helemaal lekker. Dit begon aan mij te knagen. Het kwam mijn vertrouwen niet ten goede. Ondertussen ging het bij mijn club EBT Berlijn ook minder.

Kort gezegd, zonder van deze site een veredelde Privé te maken, komt het erop neer dat ze meer vertrouwen hebben in de Maleisiër Tan Bin Shen en de Schot Robert Blair. Concreet betekent dit dat ik minder – grote – wedstrijden speel. Daar baal ik van! De Duitse competitie vind ik belangrijk voor mijn ontwikkeling. Vooral voor de heren is hier namelijk de kans om veel spannende partijen te spelen.

Toevallig deden mijn teamgenoten – en concurrenten – ook mee aan de Irish Open. Nog toevalliger kruisten onze paden elkaar in de halve finale. U snapt natuurlijk wel dat ik gretig als een jonge hond naar deze wedstrijd toe leefde. We speelden heerlijk! Van mijn 'vormkwakkeling' was totaal geen sprake meer. Jelle bevestigde in deze wedstrijd nogmaals dat zijn bijnaam 'Beer uit Dongen' meer dan terecht is. Ikzelf speelde ook lekker.

Misschien omdat mijn maat Jordy Hilbink op de tribunes ons enthousiast de nodig aanmoedigingen toeschreeuwde? Ik weet het niet. Wat ik wel weet is dat Jelle en ik in twee sets van mijn Berlijnse vrienden hebben gewonnen. Uiteindelijk winnen Jelle en ik ook dit toernooi. Daarnaast behaal ik met Ilse een zilveren plak in het gemengd dubbel. Zeer tevreden met dit toernooi, blij dat ik eindelijk weer lekker aan het spelen ben.

Lees de rest van het verhaal op de website van Jacco Arends.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
In gesprek met Jan Helmond: het schip Badminton Nederland dat van richting moet veranderen

In gesprek met Jan Helmond: het schip Badminton Nederland dat van richting moet veranderen

Langere tijd geleden had ik een gesprek met Jan Helmond, voorzitter van Badminton Nederland. Één van de afspraken…

23 maart 2023

Voeg ook jouw badmintonclub toe aan onze clubzoeker!

Voeg ook jouw badmintonclub toe aan onze clubzoeker!

Op badmintonline.nl bieden we alle badmintonclubs in Nederland een clubprofiel aan, ook badmintonverenigingen die lid zijn van…

21 maart 2023

Kwartfinale All England 2023 eindstation voor topbadmintonners Robin Tabeling en Selena Piek

Kwartfinale All England 2023 eindstation voor topbadmintonners Robin Tabeling en Selena Piek

Deze week nam een kleine selectie Nederlanders deel aan de Yonex All England Open 2023 in Birmingham, Engeland. Het is een BWF…

18 maart 2023

Lancering nieuwe landelijke jeugdcompetitie

Lancering nieuwe landelijke jeugdcompetitie

Badminton Nederland lanceert vanaf het seizoen 2023-2024 een nieuwe landelijke jeugdcompetitie. Met een nieuwe landelijke…

18 maart 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!