Komende zaterdag Almere thuis tegen Slotermeer

Komende zaterdag Almere thuis tegen Slotermeer

De eerste thuiswedstrijd van Almere in het nieuwe jaar is tevens de laatste thuiswedstrijd van het seizoen 2012/2013 in de reguliere competitie van de Carlton Eredivisie.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Almere speelt op zaterdag 5 januari 2013 om 19.00 uur thuis tegen het Amsterdamse Slotermeer. Almere staat op een gedeelde tweede plaats met 83 punten uit 16 wedstrijden en Slotermeer heeft 40 punten uit evenveel wedstrijden.

Voor Slotermeer is deze wedstrijd nog belangrijker dan voor Almere. Almere is zeker van de play-offs en heeft daarmede haar doelstelling bereikt, maar Slotermeer voelt de hete adem in de nek van Victoria, dat op de laatste plaats bivakkeert. Slotermeer is dus allesbehalve zeker van lijfsbehoud in de Carlton Eredivisie.

Victoria moet trouwens thuis tegen DKC, dat eveneens op de tweede plaats staat dus ook in de 17de speelronde van de Carlton Eredivisie staan er weer belangen op het spel en wordt het weer spannend genoeg.

Het bestuur nodigt u allen van harte uit bij deze laatste thuiswedstrijd van Almere van het seizoen 2012/2013. Moedig de spelers van Almere aan en kom zaterdagavond 5 januari 2013 om 19.00 uur naar Sportcomplex Carl Dekker in de Almeerse Parkwijk.

Voorafgaand aan de wedstrijdstrijd Almere tegen Slotermeer houden de spelers van Almere van 15.30 tot 17.00 uur een clinic voor de eigen jeugdspelers. Het vermelden waard is dat deze clinic op 18 december 2012 werd aangekondigd en binnen een uur was volgeboekt!

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Terugblik Bondsvergadering 19 november 2022: contributieverhoging kort uitgesteld

Terugblik Bondsvergadering 19 november 2022: contributieverhoging kort uitgesteld

Afgelopen zaterdag 19 november 2022 vond in Nijkerk de Bondsvergadering plaats. Tijdens de Bondsvergadering werden onderwerpen…

24 november 2022

Ruud Bosch maakt Oranje-selectie kwalificatie EK Mixteams 2023 bekend

Ruud Bosch maakt Oranje-selectie kwalificatie EK Mixteams 2023 bekend

Bondscoach Ruud Bosch heeft zijn twaalfkoppige selectie bekend gemaakt voor de kwalificatiegroep voor het EK Mixteams 2023. De…

23 november 2022

Een ontspannen potje badminton speel je zo

Een ontspannen potje badminton speel je zo

Badminton, wie speelt het niet? Vooral tijdens een vakantie op de camping is dit misschien wel één van de meest…

22 november 2022

Inschrijving VANDEKOLK Hypotheken Cup 2023 geopend

Inschrijving VANDEKOLK Hypotheken Cup 2023 geopend

Wie volgt DKC uit Den Haag op als winnaar van de nationale badmintonbeker? DKC was drie jaar geleden de laatste winnaar. Het…

21 november 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!