SportSport

Komende zaterdag Almere thuis tegen Slotermeer

Komende zaterdag Almere thuis tegen Slotermeer

De eerste thuiswedstrijd van Almere in het nieuwe jaar is tevens de laatste thuiswedstrijd van het seizoen 2012/2013 in de reguliere competitie van de Carlton Eredivisie.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Almere speelt op zaterdag 5 januari 2013 om 19.00 uur thuis tegen het Amsterdamse Slotermeer. Almere staat op een gedeelde tweede plaats met 83 punten uit 16 wedstrijden en Slotermeer heeft 40 punten uit evenveel wedstrijden.

Voor Slotermeer is deze wedstrijd nog belangrijker dan voor Almere. Almere is zeker van de play-offs en heeft daarmede haar doelstelling bereikt, maar Slotermeer voelt de hete adem in de nek van Victoria, dat op de laatste plaats bivakkeert. Slotermeer is dus allesbehalve zeker van lijfsbehoud in de Carlton Eredivisie.

Victoria moet trouwens thuis tegen DKC, dat eveneens op de tweede plaats staat dus ook in de 17de speelronde van de Carlton Eredivisie staan er weer belangen op het spel en wordt het weer spannend genoeg.

Het bestuur nodigt u allen van harte uit bij deze laatste thuiswedstrijd van Almere van het seizoen 2012/2013. Moedig de spelers van Almere aan en kom zaterdagavond 5 januari 2013 om 19.00 uur naar Sportcomplex Carl Dekker in de Almeerse Parkwijk.

Voorafgaand aan de wedstrijdstrijd Almere tegen Slotermeer houden de spelers van Almere van 15.30 tot 17.00 uur een clinic voor de eigen jeugdspelers. Het vermelden waard is dat deze clinic op 18 december 2012 werd aangekondigd en binnen een uur was volgeboekt!

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw heeft zich helaas niet gekwalificeerd voor de Olympische Spelen in Parijs. Caljouw voldeed aan de internationale…

23 may 2024

RTC Haarlem in september van start

RTC Haarlem in september van start

Badminton Nederland is blij en trots om te melden dat we in samenwerking met BC Duinwijck per 1 september starten met een nieuw…

22 may 2024

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Met ingang van 1 september dit jaar zal meervoudig Nederlands Kampioen Judith Meulendijks aantreden als hoofdcoach van BC…

21 may 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

De Flevolandse badmintonclub Almere heeft de Dataweb Badminton Cup 2024 gewonnen, het nationale bekertoernooi. Op de finaledag in…

18 may 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!