Patty Stolzenbach: 'Tweemaal winst met 5-0'

Patty Stolzenbach: 'Tweemaal winst met 5-0'

Dinsdag is het EK landenteams voor ons van start gegaan. De eerste wedstrijd speelden wij tegen Luxemburg, en deze hebben wij vrij gemakkelijk gewonnen met 5-0.

Ken je BC Druten al?

Alle partijen zijn makkelijk in twee sets gewonnen en dat is altijd fijn om zo een EK te beginnen. Zelf speelde ik mijn single tegen Claudine Barnig, ik won met 21-9 en 21-11. We hadden wel meteen met een tegenslag, voor mijn single zei Jelle dat hij zich niet lekker voelde en was duizelig. Er werd besloten dat hij niet kon spelen en daarom moest Jorrit tweemaal de baan op. Het gaat nu iets beter met Jelle, hij is nu herstellende en hopen dat hij nog een wedstrijd van ons kan zien op dit EK.

Woensdag speelden wij onze tweede poule wedstrijd tegen Hongarije, en deze gaven iets meer tegenstand. Als nog wonnen wij al onze partijen in twee sets. Zelf speelden ik mijn single tegen Laura Sarosi, na een kleine achterstand van 7-11, won ik de eerste set met 21-13. De tweede set kwam ik zelf op een ruime voorsprong maar liet haar onnodig terug komen, als nog won ik met 21-19. De eindstand tegen Hongarije was net als dinsdag 5-0 voor Nederland.

Lees de rest van het verhaal op de website van Patty Stolzenbach.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Wat is de rol van Jaap Wals binnen Badminton Nederland?

Wat is de rol van Jaap Wals binnen Badminton Nederland?

Jaap Wals trad in december 2019 aan als technisch directeur a.i., zo meldt hij op zijn LinkedIn-profiel. Per 1 september moet…

19 februari 2021

Rusland schakelt Nederlandse badmintonners uit op EK Gemengde Teams

Rusland schakelt Nederlandse badmintonners uit op EK Gemengde Teams

De Nederlandse badmintonners zijn helaas uitgeschakeld op het EK gemengde landenteams in het Finse Vantaa. In de laatste…

18 februari 2021

TeamNLBadminton zegeviert over Engeland op EK Gemengde Landenteams

TeamNLBadminton zegeviert over Engeland op EK Gemengde Landenteams

De Nederlandse badmintonploeg heeft de tweede wedstrijd op het EK gemengde landenteams in Finland gewonnen. In Vantaa was Oranje…

17 februari 2021

Nederland verliest nipt van Frankrijk op EK

Nederland verliest nipt van Frankrijk op EK

De Nederlandse badmintonploeg heeft de openingswedstrijd op het EK gemengde landenteams in het Finse Vantaa nipt verloren.…

16 februari 2021

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!