SportSport

Patty Stolzenbach: 'Tweemaal winst met 5-0'

Patty Stolzenbach: 'Tweemaal winst met 5-0'

Dinsdag is het EK landenteams voor ons van start gegaan. De eerste wedstrijd speelden wij tegen Luxemburg, en deze hebben wij vrij gemakkelijk gewonnen met 5-0.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Alle partijen zijn makkelijk in twee sets gewonnen en dat is altijd fijn om zo een EK te beginnen. Zelf speelde ik mijn single tegen Claudine Barnig, ik won met 21-9 en 21-11. We hadden wel meteen met een tegenslag, voor mijn single zei Jelle dat hij zich niet lekker voelde en was duizelig. Er werd besloten dat hij niet kon spelen en daarom moest Jorrit tweemaal de baan op. Het gaat nu iets beter met Jelle, hij is nu herstellende en hopen dat hij nog een wedstrijd van ons kan zien op dit EK.

Woensdag speelden wij onze tweede poule wedstrijd tegen Hongarije, en deze gaven iets meer tegenstand. Als nog wonnen wij al onze partijen in twee sets. Zelf speelden ik mijn single tegen Laura Sarosi, na een kleine achterstand van 7-11, won ik de eerste set met 21-13. De tweede set kwam ik zelf op een ruime voorsprong maar liet haar onnodig terug komen, als nog won ik met 21-19. De eindstand tegen Hongarije was net als dinsdag 5-0 voor Nederland.

Lees de rest van het verhaal op de website van Patty Stolzenbach.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Tips voor de juiste badmintonmaterialen

Tips voor de juiste badmintonmaterialen

Badminton is misschien wel één van de populairste activiteiten die we doen als we op vakantie gaan naar de camping.…

29 november 2022

Terugblik Bondsvergadering 19 november 2022: contributieverhoging kort uitgesteld

Terugblik Bondsvergadering 19 november 2022: contributieverhoging kort uitgesteld

Afgelopen zaterdag 19 november 2022 vond in Nijkerk de Bondsvergadering plaats. Tijdens de Bondsvergadering werden onderwerpen…

24 november 2022

Ruud Bosch maakt Oranje-selectie kwalificatie EK Mixteams 2023 bekend

Ruud Bosch maakt Oranje-selectie kwalificatie EK Mixteams 2023 bekend

Bondscoach Ruud Bosch heeft zijn twaalfkoppige selectie bekend gemaakt voor de kwalificatiegroep voor het EK Mixteams 2023. De…

23 november 2022

Een ontspannen potje badminton speel je zo

Een ontspannen potje badminton speel je zo

Badminton, wie speelt het niet? Vooral tijdens een vakantie op de camping is dit misschien wel één van de meest…

22 november 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!