Beëindiging samenwerking tussen Badminton Nederland en VBO

Beëindiging samenwerking tussen  Badminton Nederland en VBO

De VBO, Vereniging Badminton Oefenmeesters, heeft eind augustus het verzoek gedaan om het huidige convenant met Badminton Nederland te beëiindigen.

Ken je BC Hillegom al?

Badminton Nederland heeft hiermee ingestemd en het convenant zal per 31 december 2013 worden gestopt. Er is wel afgesproken om gedurende de resterende looptijd de huidige afspraken in het convenant te respecteren en naar beste te kunnen vervullen.

De VBO is de belangenorganisatie van badmintontrainers die de afgelopen jaren de badminton specifieke bijscholingen heeft gerealiseerd. De VBO heeft hierbij onder bepaalde voorwaarden samengewerkt met Badminton Nederland.

Door beide partijen is de wens geuit om met elkaar in gesprek te blijven om zo tot een nieuwe invulling van een samenwerking te komen. De volgende punten zijn hiervoor als basis naar elkaar uitgesproken:

  • De VBO is een aparte entiteit en de belangenorganisatie van badmintontrainers.
  • Badminton Nederland is eindverantwoordelijk voor de opleidingen en bijscholingen voor badmintontrainers en ziet de VBO als een van de partners voor de verzorging van bijscholingen voor badmintontrainers.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Terugblik digitale Bondsvergadering 27 februari

Terugblik digitale Bondsvergadering 27 februari

Afgelopen zaterdag 27 februari jl. vond de digitale Bondsvergadering van Badminton Nederland plaats. Alle 11 afgevaardigden waren…

1 maart 2021

Soraya de Visch Eijbergen in actie bij Swiss Open 2021

Soraya de Visch Eijbergen in actie bij Swiss Open 2021

Vanaf dinsdag 2 maart kan er in de St. Jakobshalle in Basel gejaagd worden op US$ 140.000 prijzengeld tijdens de Swiss Open 2021,…

1 maart 2021

Corona update week 8: jongeren tot 27 jaar mogen sporten in teamverband

Corona update week 8: jongeren tot 27 jaar mogen sporten in teamverband

Helaas kunnen we nog niet terug de zaal in, maar vanaf woensdag 3 maart is het wel toegestaan voor jongeren tot 27 jaar om in…

26 februari 2021

Wat is de rol van Jaap Wals binnen Badminton Nederland?

Wat is de rol van Jaap Wals binnen Badminton Nederland?

Jaap Wals trad in december 2019 aan als technisch directeur a.i., zo meldt hij op zijn LinkedIn-profiel. Per 1 september moet…

19 februari 2021

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!