Beëindiging samenwerking tussen Badminton Nederland en VBO

Beëindiging samenwerking tussen  Badminton Nederland en VBO

De VBO, Vereniging Badminton Oefenmeesters, heeft eind augustus het verzoek gedaan om het huidige convenant met Badminton Nederland te beëiindigen.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Badminton Nederland heeft hiermee ingestemd en het convenant zal per 31 december 2013 worden gestopt. Er is wel afgesproken om gedurende de resterende looptijd de huidige afspraken in het convenant te respecteren en naar beste te kunnen vervullen.

De VBO is de belangenorganisatie van badmintontrainers die de afgelopen jaren de badminton specifieke bijscholingen heeft gerealiseerd. De VBO heeft hierbij onder bepaalde voorwaarden samengewerkt met Badminton Nederland.

Door beide partijen is de wens geuit om met elkaar in gesprek te blijven om zo tot een nieuwe invulling van een samenwerking te komen. De volgende punten zijn hiervoor als basis naar elkaar uitgesproken:

  • De VBO is een aparte entiteit en de belangenorganisatie van badmintontrainers.
  • Badminton Nederland is eindverantwoordelijk voor de opleidingen en bijscholingen voor badmintontrainers en ziet de VBO als een van de partners voor de verzorging van bijscholingen voor badmintontrainers.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Wereldranglijst Badminton op 6 december 2022: Piek en Tabeling in top 15

Wereldranglijst Badminton op 6 december 2022: Piek en Tabeling in top 15

De wereldranglijst badminton wordt elke week op dinsdag bijgewerkt. Van nummer 25 op 27 september jl. naar nummer 37 vandaag:…

6 december 2022

Tweede Fase van Nederlandse Badminton Eredivisie 2022-2023 begonnen

Tweede Fase van Nederlandse Badminton Eredivisie 2022-2023 begonnen

In Haarlem versloeg thuisploeg Duinwijck mede-titelkandidaat Almere met 6-2 tijdens de tweede fase van de Nederlandse Badminton…

5 december 2022

Smashing wint de eerste handhavingskraker

Smashing wint de eerste handhavingskraker

Zaterdag 3 december, de start van de tweede helft van de Nederlandse Badminton Eredivisie. De eerste helft van de competitie werd…

4 december 2022

Tips voor de juiste badmintonmaterialen

Tips voor de juiste badmintonmaterialen

Badminton is misschien wel één van de populairste activiteiten die we doen als we op vakantie gaan naar de camping.…

29 november 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!