Beëindiging samenwerking tussen Badminton Nederland en VBO

Beëindiging samenwerking tussen  Badminton Nederland en VBO

De VBO, Vereniging Badminton Oefenmeesters, heeft eind augustus het verzoek gedaan om het huidige convenant met Badminton Nederland te beëiindigen.

SportSport

Ken je BC Kampen al?

Badminton Nederland heeft hiermee ingestemd en het convenant zal per 31 december 2013 worden gestopt. Er is wel afgesproken om gedurende de resterende looptijd de huidige afspraken in het convenant te respecteren en naar beste te kunnen vervullen.

De VBO is de belangenorganisatie van badmintontrainers die de afgelopen jaren de badminton specifieke bijscholingen heeft gerealiseerd. De VBO heeft hierbij onder bepaalde voorwaarden samengewerkt met Badminton Nederland.

Door beide partijen is de wens geuit om met elkaar in gesprek te blijven om zo tot een nieuwe invulling van een samenwerking te komen. De volgende punten zijn hiervoor als basis naar elkaar uitgesproken:

  • De VBO is een aparte entiteit en de belangenorganisatie van badmintontrainers.
  • Badminton Nederland is eindverantwoordelijk voor de opleidingen en bijscholingen voor badmintontrainers en ziet de VBO als een van de partners voor de verzorging van bijscholingen voor badmintontrainers.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
DKC behoudt koppositie na zege op Almere

DKC behoudt koppositie na zege op Almere

Met de play-off wedstrijden voor plaatsing van de finale van vorig jaar nog vers in het geheugen stond afgelopen weekend de…

25 september 2023

Smashing verliest nipt van VELO

Smashing verliest nipt van VELO

VELO was dit weekend de tegenstander. In de herendubbel speelde Teun samen met Timo tegen Jim Middelburg en Mees Janssen. Helaas…

25 september 2023

Almere onderuit bij DKC

Almere onderuit bij DKC

Zaterdagavond vond in sporthal Hogeveld in Den Haag de wedstrijd plaats tussen DKC tegen Almere in de tweede ronde van de…

24 september 2023

Dopingbijeenkomsten voor trainers en ouders

Dopingbijeenkomsten voor trainers en ouders

Op zaterdag 14 oktober organiseert Badminton Nederland in samenwerking met de Dopingautoriteit tijdens de Yonex Dutch Open een…

20 september 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!