De Week van de Scheidsrechter 2013

De Week van de Scheidsrechter 2013

De week van maandag 7 tot en met zondag 13 oktober staat binnen de sportwereld bekend als De Week van de Scheidsrechter. De Week van de Scheidsrechter is een initiatief van NOC*NSF in combinatie met de sportbonden.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Het motto van de Week van de Scheidsrechter is "Onze Scheids, Mijn Held". Badminton Nederland doet ook mee aan de Week van de Scheidsrechter maar betrekt hier ook de andere wedstrijdfunctionarissen bij zoals de referees en de lijnrechters.

Tijdens deze week wordt er stil gestaan aan het werk wat de wedstrijd-functionarissen doen gedurende het seizoen. Bij het optreden tijdens een competitiewedstrijd is het niet alleen het op de scheidsrechtersstoel zitten een partij te tellen. Diverse wedstrijdfunctionarissen treden ook nog op tijdens de diverse toernooien zoals Master-toernooien, Nationale Kampioenschappen en internationale toernooien. Dit doen ze allemaal in hun vrije tijd.

Badminton Nederland heeft alle wedstrijdfunctionarissen uitgenodigd om op zondag 13 oktober aanwezig te zijn bij de finales van de Yonex Dutch Open om zo de waardering te uiten voor het vele werk wat ze doen.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Workshop afgerond: een diversvaardig bondsbureau in Nieuwegein

Workshop afgerond: een diversvaardig bondsbureau in Nieuwegein

Badminton is van én voor iedereen! Iedereen moet zich welkom voelen binnen onze sport bijvoorbeeld ongeacht huidskleur,…

29 february 2024

Veranderen van vereniging: geef het voor 1 april door

Veranderen van vereniging: geef het voor 1 april door

De competitie is afgelopen en de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn weer in gang gezet.

27 february 2024

De principekalender 2024-2025 van Badminton Nederland goedgekeurd

De principekalender 2024-2025 van Badminton Nederland goedgekeurd

Tijdens de bestuursvergadering van 19 februari jl. is de principekalender voor het seizoen 2024-2025 goedgekeurd. Voor het…

26 february 2024

Nederlandse mannen strijdend ten onder tegen Engeland

Nederlandse mannen strijdend ten onder tegen Engeland

De Nederlandse mannen zijn er helaas net niet in geslaagd om de halve finale te bereiken op de Europees Kampioenschappen…

16 february 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!