SportSport

De Week van de Scheidsrechter 2013

De Week van de Scheidsrechter 2013

De week van maandag 7 tot en met zondag 13 oktober staat binnen de sportwereld bekend als De Week van de Scheidsrechter. De Week van de Scheidsrechter is een initiatief van NOC*NSF in combinatie met de sportbonden.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Het motto van de Week van de Scheidsrechter is "Onze Scheids, Mijn Held". Badminton Nederland doet ook mee aan de Week van de Scheidsrechter maar betrekt hier ook de andere wedstrijdfunctionarissen bij zoals de referees en de lijnrechters.

Tijdens deze week wordt er stil gestaan aan het werk wat de wedstrijd-functionarissen doen gedurende het seizoen. Bij het optreden tijdens een competitiewedstrijd is het niet alleen het op de scheidsrechtersstoel zitten een partij te tellen. Diverse wedstrijdfunctionarissen treden ook nog op tijdens de diverse toernooien zoals Master-toernooien, Nationale Kampioenschappen en internationale toernooien. Dit doen ze allemaal in hun vrije tijd.

Badminton Nederland heeft alle wedstrijdfunctionarissen uitgenodigd om op zondag 13 oktober aanwezig te zijn bij de finales van de Yonex Dutch Open om zo de waardering te uiten voor het vele werk wat ze doen.

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Tips voor de juiste badmintonmaterialen

Tips voor de juiste badmintonmaterialen

Badminton is misschien wel één van de populairste activiteiten die we doen als we op vakantie gaan naar de camping.…

29 november 2022

Terugblik Bondsvergadering 19 november 2022: contributieverhoging kort uitgesteld

Terugblik Bondsvergadering 19 november 2022: contributieverhoging kort uitgesteld

Afgelopen zaterdag 19 november 2022 vond in Nijkerk de Bondsvergadering plaats. Tijdens de Bondsvergadering werden onderwerpen…

24 november 2022

Ruud Bosch maakt Oranje-selectie kwalificatie EK Mixteams 2023 bekend

Ruud Bosch maakt Oranje-selectie kwalificatie EK Mixteams 2023 bekend

Bondscoach Ruud Bosch heeft zijn twaalfkoppige selectie bekend gemaakt voor de kwalificatiegroep voor het EK Mixteams 2023. De…

23 november 2022

Een ontspannen potje badminton speel je zo

Een ontspannen potje badminton speel je zo

Badminton, wie speelt het niet? Vooral tijdens een vakantie op de camping is dit misschien wel één van de meest…

22 november 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!