De Week van de Scheidsrechter 2013

De Week van de Scheidsrechter 2013

De week van maandag 7 tot en met zondag 13 oktober staat binnen de sportwereld bekend als De Week van de Scheidsrechter. De Week van de Scheidsrechter is een initiatief van NOC*NSF in combinatie met de sportbonden.

Ken je BC Schollevaar al?

Het motto van de Week van de Scheidsrechter is "Onze Scheids, Mijn Held". Badminton Nederland doet ook mee aan de Week van de Scheidsrechter maar betrekt hier ook de andere wedstrijdfunctionarissen bij zoals de referees en de lijnrechters.

Tijdens deze week wordt er stil gestaan aan het werk wat de wedstrijd-functionarissen doen gedurende het seizoen. Bij het optreden tijdens een competitiewedstrijd is het niet alleen het op de scheidsrechtersstoel zitten een partij te tellen. Diverse wedstrijdfunctionarissen treden ook nog op tijdens de diverse toernooien zoals Master-toernooien, Nationale Kampioenschappen en internationale toernooien. Dit doen ze allemaal in hun vrije tijd.

Badminton Nederland heeft alle wedstrijdfunctionarissen uitgenodigd om op zondag 13 oktober aanwezig te zijn bij de finales van de Yonex Dutch Open om zo de waardering te uiten voor het vele werk wat ze doen.

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Wat is de rol van Jaap Wals binnen Badminton Nederland?

Wat is de rol van Jaap Wals binnen Badminton Nederland?

Jaap Wals trad in december 2019 aan als technisch directeur a.i., zo meldt hij op zijn LinkedIn-profiel. Per 1 september moet…

19 februari 2021

Rusland schakelt Nederlandse badmintonners uit op EK Gemengde Teams

Rusland schakelt Nederlandse badmintonners uit op EK Gemengde Teams

De Nederlandse badmintonners zijn helaas uitgeschakeld op het EK gemengde landenteams in het Finse Vantaa. In de laatste…

18 februari 2021

TeamNLBadminton zegeviert over Engeland op EK Gemengde Landenteams

TeamNLBadminton zegeviert over Engeland op EK Gemengde Landenteams

De Nederlandse badmintonploeg heeft de tweede wedstrijd op het EK gemengde landenteams in Finland gewonnen. In Vantaa was Oranje…

17 februari 2021

Nederland verliest nipt van Frankrijk op EK

Nederland verliest nipt van Frankrijk op EK

De Nederlandse badmintonploeg heeft de openingswedstrijd op het EK gemengde landenteams in het Finse Vantaa nipt verloren.…

16 februari 2021

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!