clubzoeker

Trainingstraject voor bestuurders in regio Oost

Trainingstraject voor bestuurders in regio Oost

Wat is besturen eigenlijk? Hoe ziet een effectieve structuur anno 2013 er binnen de sportvereniging uit? En hoe wordt beleid in de praktijk gerealiseerd?

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Stelt uw bestuur zichzelf deze vragen ook wel eens? Neem dan deel aan het verenigingstraject 'Besturen met een Visie' en krijg antwoord op al deze vragen. Door theorie over organisaties en management te koppelen aan de eigen praktijk geven we u handvatten voor uw eigen vereniging. De inbreng van de begeleider en uitwisseling van ervaringen tussen bestuurders helpen u op weg.

Meer algemene informatie over Besturen met een Visie

Vanaf november in omgeving Doetinchem

Het traject bestaat uit drie trainingsavonden en vindt eind dit jaar plaats in Doetinchem en omgeving. In overleg met de deelnemende verenigingen worden de exacte locatie(s) van de avonden bepaald. De data voor de trainingsavonden zijn reeds gepland:

  • 1. Woensdag 20 november
  • 2. Woensdag 18 december
  • 3. Woensdag 5 februari (2014)

Tussen de verschillende avonden heeft u 4 tot 6 weken de tijd om de volgende bijeenkomst voor te bereiden aan de hand van de huiswerkopdrachten. De avonden starten steeds om 19.00 uur en duren uiterlijk tot 22.00 uur. Per vereniging (vijf in totaal) bent u welkom met 2 tot 3 bestuurders.

De workshop is voor lidverenigingen gratis, omdat deze wordt aangeboden door Badminton Nederland.

Interesse?

Wilt u uw vereniging aanmelden voor Besturen met een Visie in Doetinchem en omgeving? Aanmelden kan tot 31 oktober door een mail te sturen aan doldenhof@badminton.nl. Graag in de mail de namen van de 2 of 3 bestuurders die bij de avonden aanwezig zullen zijn vermelden plus hun bestuursfunctie en e-mailadres. We hanteren met betrekking tot aanwezigheid de regel dat minimaal 1 bestuurder alle avonden aanwezig moet zijn.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw heeft zich helaas niet gekwalificeerd voor de Olympische Spelen in Parijs. Caljouw voldeed aan de internationale…

23 may 2024

RTC Haarlem in september van start

RTC Haarlem in september van start

Badminton Nederland is blij en trots om te melden dat we in samenwerking met BC Duinwijck per 1 september starten met een nieuw…

22 may 2024

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Met ingang van 1 september dit jaar zal meervoudig Nederlands Kampioen Judith Meulendijks aantreden als hoofdcoach van BC…

21 may 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

De Flevolandse badmintonclub Almere heeft de Dataweb Badminton Cup 2024 gewonnen, het nationale bekertoernooi. Op de finaledag in…

18 may 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!