Trainingstraject voor bestuurders in regio Oost

Trainingstraject voor bestuurders in regio Oost

Wat is besturen eigenlijk? Hoe ziet een effectieve structuur anno 2013 er binnen de sportvereniging uit? En hoe wordt beleid in de praktijk gerealiseerd?

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Stelt uw bestuur zichzelf deze vragen ook wel eens? Neem dan deel aan het verenigingstraject 'Besturen met een Visie' en krijg antwoord op al deze vragen. Door theorie over organisaties en management te koppelen aan de eigen praktijk geven we u handvatten voor uw eigen vereniging. De inbreng van de begeleider en uitwisseling van ervaringen tussen bestuurders helpen u op weg.

Meer algemene informatie over Besturen met een Visie

Vanaf november in omgeving Doetinchem

Het traject bestaat uit drie trainingsavonden en vindt eind dit jaar plaats in Doetinchem en omgeving. In overleg met de deelnemende verenigingen worden de exacte locatie(s) van de avonden bepaald. De data voor de trainingsavonden zijn reeds gepland:

  • 1. Woensdag 20 november
  • 2. Woensdag 18 december
  • 3. Woensdag 5 februari (2014)

Tussen de verschillende avonden heeft u 4 tot 6 weken de tijd om de volgende bijeenkomst voor te bereiden aan de hand van de huiswerkopdrachten. De avonden starten steeds om 19.00 uur en duren uiterlijk tot 22.00 uur. Per vereniging (vijf in totaal) bent u welkom met 2 tot 3 bestuurders.

De workshop is voor lidverenigingen gratis, omdat deze wordt aangeboden door Badminton Nederland.

Interesse?

Wilt u uw vereniging aanmelden voor Besturen met een Visie in Doetinchem en omgeving? Aanmelden kan tot 31 oktober door een mail te sturen aan doldenhof@badminton.nl. Graag in de mail de namen van de 2 of 3 bestuurders die bij de avonden aanwezig zullen zijn vermelden plus hun bestuursfunctie en e-mailadres. We hanteren met betrekking tot aanwezigheid de regel dat minimaal 1 bestuurder alle avonden aanwezig moet zijn.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Wereldranglijst Badminton op 6 december 2022: Piek en Tabeling in top 15

Wereldranglijst Badminton op 6 december 2022: Piek en Tabeling in top 15

De wereldranglijst badminton wordt elke week op dinsdag bijgewerkt. Van nummer 25 op 27 september jl. naar nummer 37 vandaag:…

6 december 2022

Tweede Fase van Nederlandse Badminton Eredivisie 2022-2023 begonnen

Tweede Fase van Nederlandse Badminton Eredivisie 2022-2023 begonnen

In Haarlem versloeg thuisploeg Duinwijck mede-titelkandidaat Almere met 6-2 tijdens de tweede fase van de Nederlandse Badminton…

5 december 2022

Smashing wint de eerste handhavingskraker

Smashing wint de eerste handhavingskraker

Zaterdag 3 december, de start van de tweede helft van de Nederlandse Badminton Eredivisie. De eerste helft van de competitie werd…

4 december 2022

Tips voor de juiste badmintonmaterialen

Tips voor de juiste badmintonmaterialen

Badminton is misschien wel één van de populairste activiteiten die we doen als we op vakantie gaan naar de camping.…

29 november 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!