TFS Barendrecht draait clubbreed een lekker seizoen

TFS Barendrecht draait clubbreed een lekker seizoen

Afgelopen weekend zijn de resultaten wisselend geweest. Team 1 kreeg een acht nul nederlaag te slikken. Komend weekend komen ze niet in actie maar kunnen ze zich voorbereiden op het volgende dubbelweekend.

Ken je BC Weert'67 al?

Team 2 gaat uitstekend mee in de 1e divisie en reist af naar Haarlem. Team 3 mag tegen Slotermeer in Amsterdam goede zaken te doen voor behoud van de 2e divisie. In deze poule is de onderlinge concurrentie erg groot.

Team 4 doet het prima en treed zaterdag thuis aan tegen Almere. Team 5 heeft een zwaar strijd geleverd tegen Vridos met als resultaat 4-4 uitslag. Zondag kan met de zelfde inzet tegen Schollevaar weer de nodige punten toegevoegd worden. Team 6 heeft een prima resultaat behaald tegen VELO en hopen deze lijn door te zetten komende zaterdag tegen DKC.

Team 7 staat er goed voor en maakt kans op de titel als de vorm aanwezig blijft en kunnen dat bewijzen a.s. zaterdag in Spijkenisse. Team 8 zal nog alle zeilen moeten bijzetten om zich te handhaven, ook hier is de concurrentie groot. Zaterdag staat een wedstrijd tegen de koploper op het programma.

Team 9 gaat voor het kampioenschap met nog 1 punt achterstand op de nummer 1 en reist zaterdag af naar Spijkenisse. Team 10 staat met 3 punten voorsprong op de eerste plaats en treedt aan tegen de als laatste geplaatste ploeg Onder Ons, hier liggen kansen om verder uit te lopen.

Team 11 staat keurig in de middenmoot en mag donderdag naar Cross Smash. Team 12 op dit moment koplopen en mag komend weekend bij komen en deze plaats koesteren. Al is het verschil in punten gering tussen de plaatsen 1 en 5.Team 13 staat op een keurige 4 plaats en zal zaterdag de strijd aanbinden in Spijkenisse tegen BCRS.

Dus zaterdag naar Sporthal Lagewei en steun onze spelers voor een goed resultaat.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Terugblik digitale Bondsvergadering 27 februari

Terugblik digitale Bondsvergadering 27 februari

Afgelopen zaterdag 27 februari jl. vond de digitale Bondsvergadering van Badminton Nederland plaats. Alle 11 afgevaardigden waren…

1 maart 2021

Soraya de Visch Eijbergen in actie bij Swiss Open 2021

Soraya de Visch Eijbergen in actie bij Swiss Open 2021

Vanaf dinsdag 2 maart kan er in de St. Jakobshalle in Basel gejaagd worden op US$ 140.000 prijzengeld tijdens de Swiss Open 2021,…

1 maart 2021

Corona update week 8: jongeren tot 27 jaar mogen sporten in teamverband

Corona update week 8: jongeren tot 27 jaar mogen sporten in teamverband

Helaas kunnen we nog niet terug de zaal in, maar vanaf woensdag 3 maart is het wel toegestaan voor jongeren tot 27 jaar om in…

26 februari 2021

Wat is de rol van Jaap Wals binnen Badminton Nederland?

Wat is de rol van Jaap Wals binnen Badminton Nederland?

Jaap Wals trad in december 2019 aan als technisch directeur a.i., zo meldt hij op zijn LinkedIn-profiel. Per 1 september moet…

19 februari 2021

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!