TFS Barendrecht draait clubbreed een lekker seizoen

TFS Barendrecht draait clubbreed een lekker seizoen

Afgelopen weekend zijn de resultaten wisselend geweest. Team 1 kreeg een acht nul nederlaag te slikken. Komend weekend komen ze niet in actie maar kunnen ze zich voorbereiden op het volgende dubbelweekend.

SportSport

Maak kennis met Vihaan Shah!

Team 2 gaat uitstekend mee in de 1e divisie en reist af naar Haarlem. Team 3 mag tegen Slotermeer in Amsterdam goede zaken te doen voor behoud van de 2e divisie. In deze poule is de onderlinge concurrentie erg groot.

Team 4 doet het prima en treed zaterdag thuis aan tegen Almere. Team 5 heeft een zwaar strijd geleverd tegen Vridos met als resultaat 4-4 uitslag. Zondag kan met de zelfde inzet tegen Schollevaar weer de nodige punten toegevoegd worden. Team 6 heeft een prima resultaat behaald tegen VELO en hopen deze lijn door te zetten komende zaterdag tegen DKC.

Team 7 staat er goed voor en maakt kans op de titel als de vorm aanwezig blijft en kunnen dat bewijzen a.s. zaterdag in Spijkenisse. Team 8 zal nog alle zeilen moeten bijzetten om zich te handhaven, ook hier is de concurrentie groot. Zaterdag staat een wedstrijd tegen de koploper op het programma.

Team 9 gaat voor het kampioenschap met nog 1 punt achterstand op de nummer 1 en reist zaterdag af naar Spijkenisse. Team 10 staat met 3 punten voorsprong op de eerste plaats en treedt aan tegen de als laatste geplaatste ploeg Onder Ons, hier liggen kansen om verder uit te lopen.

Team 11 staat keurig in de middenmoot en mag donderdag naar Cross Smash. Team 12 op dit moment koplopen en mag komend weekend bij komen en deze plaats koesteren. Al is het verschil in punten gering tussen de plaatsen 1 en 5.Team 13 staat op een keurige 4 plaats en zal zaterdag de strijd aanbinden in Spijkenisse tegen BCRS.

Dus zaterdag naar Sporthal Lagewei en steun onze spelers voor een goed resultaat.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Cheryl Seinen: This was it. The end of my career on this high level.

Cheryl Seinen: This was it. The end of my career on this high level.

Happy we could end it with again a European medal, Debora Jille.

15 april 2024

Brons voor vrouwendubbel Debora Jille en Cheryl Seinen op EK Badminton 2024

Brons voor vrouwendubbel Debora Jille en Cheryl Seinen op EK Badminton 2024

Het is Debora Jille en Cheryl Seinen helaas niet gelukt om de finale van het vrouwendubbel te bereiken op de EK badminton 2024 in…

13 april 2024

Debora Jille en Cheryl Seinen naar halve finale vrouwendubbel op EK Badminton 2024

Debora Jille en Cheryl Seinen naar halve finale vrouwendubbel op EK Badminton 2024

Het Oranje-duo Debora Jille / Cheryl Seinen (WR-34) heeft de halve finale bereikt van het vrouwendubbel op de EK Badminton 2024…

12 april 2024

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen: De droom is over!

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen: De droom is over!

Voor het Olympische traject begon kreeg ik meerdere kansen om mij te kwalificeren voor de Olympisch Spelen in 2024 in Parijs. Een…

12 april 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!