TFS Barendrecht draait clubbreed een lekker seizoen

TFS Barendrecht draait clubbreed een lekker seizoen

Afgelopen weekend zijn de resultaten wisselend geweest. Team 1 kreeg een acht nul nederlaag te slikken. Komend weekend komen ze niet in actie maar kunnen ze zich voorbereiden op het volgende dubbelweekend.

SportSport

Maak kennis met Rune van Dalm!

Team 2 gaat uitstekend mee in de 1e divisie en reist af naar Haarlem. Team 3 mag tegen Slotermeer in Amsterdam goede zaken te doen voor behoud van de 2e divisie. In deze poule is de onderlinge concurrentie erg groot.

Team 4 doet het prima en treed zaterdag thuis aan tegen Almere. Team 5 heeft een zwaar strijd geleverd tegen Vridos met als resultaat 4-4 uitslag. Zondag kan met de zelfde inzet tegen Schollevaar weer de nodige punten toegevoegd worden. Team 6 heeft een prima resultaat behaald tegen VELO en hopen deze lijn door te zetten komende zaterdag tegen DKC.

Team 7 staat er goed voor en maakt kans op de titel als de vorm aanwezig blijft en kunnen dat bewijzen a.s. zaterdag in Spijkenisse. Team 8 zal nog alle zeilen moeten bijzetten om zich te handhaven, ook hier is de concurrentie groot. Zaterdag staat een wedstrijd tegen de koploper op het programma.

Team 9 gaat voor het kampioenschap met nog 1 punt achterstand op de nummer 1 en reist zaterdag af naar Spijkenisse. Team 10 staat met 3 punten voorsprong op de eerste plaats en treedt aan tegen de als laatste geplaatste ploeg Onder Ons, hier liggen kansen om verder uit te lopen.

Team 11 staat keurig in de middenmoot en mag donderdag naar Cross Smash. Team 12 op dit moment koplopen en mag komend weekend bij komen en deze plaats koesteren. Al is het verschil in punten gering tussen de plaatsen 1 en 5.Team 13 staat op een keurige 4 plaats en zal zaterdag de strijd aanbinden in Spijkenisse tegen BCRS.

Dus zaterdag naar Sporthal Lagewei en steun onze spelers voor een goed resultaat.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Wereldranglijst Badminton op 6 december 2022: Piek en Tabeling in top 15

Wereldranglijst Badminton op 6 december 2022: Piek en Tabeling in top 15

De wereldranglijst badminton wordt elke week op dinsdag bijgewerkt. Van nummer 25 op 27 september jl. naar nummer 37 vandaag:…

6 december 2022

Tweede Fase van Nederlandse Badminton Eredivisie 2022-2023 begonnen

Tweede Fase van Nederlandse Badminton Eredivisie 2022-2023 begonnen

In Haarlem versloeg thuisploeg Duinwijck mede-titelkandidaat Almere met 6-2 tijdens de tweede fase van de Nederlandse Badminton…

5 december 2022

Smashing wint de eerste handhavingskraker

Smashing wint de eerste handhavingskraker

Zaterdag 3 december, de start van de tweede helft van de Nederlandse Badminton Eredivisie. De eerste helft van de competitie werd…

4 december 2022

Tips voor de juiste badmintonmaterialen

Tips voor de juiste badmintonmaterialen

Badminton is misschien wel één van de populairste activiteiten die we doen als we op vakantie gaan naar de camping.…

29 november 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!