clubzoeker

Alida Chen kijkt terug op 2013

Alida Chen kijkt terug op 2013

Ik heb in 2013 meer toernooien gedraaid dan de jaren hiervoor. Badminton is een nog groter deel uit gaan maken van mijn leven en ik ben mijn ouders, trainers, club en sponsoren nog steeds erg dankbaar voor hun steun.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Het is fantastisch om mee te maken hoe badminton leeft in andere landen. Tijdens het EJK heb ik mijn ogen uitgekeken; het grote aantal enthousiaste kinderen dat kwam aanmoedigen was erg leuk om te zien. Ook de tijd in Indonesië was een hele mooie ervaring. De motivatie en inzet die Indonesische spelers tonen tijdens de trainingen inspireerden mij om nog harder te gaan trainen. Het WJK in Bangkok was een eye-opener voor mij: het niveau van de Aziatische spelers ligt zoveel hoger! Vanuit Azië heb ik een portie frisse motivatie meegenomen. (Ik had graag ook het warme weer willen meenemen, maar je kunt niet alles hebben ;) ).

Er komen dit jaar ook weer leuke toernooien aan, waar ik nu al naar uit kijk. Mijn eerstvolgende toernooi is aankomende donderdag alweer (Estonian International). En ik ben geselecteerd voor het EK vrouwenteams! Het wordt weer een drukke periode met toernooien, trainingen en mijn schoolexamens in mei.

Lees de rest van dit artikel op de website van Alida Chen.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Playoffs voor Almere na overwinning op VELO

Playoffs voor Almere na overwinning op VELO

Almere heeft zich geplaatst voor de playoffs van de eredivisie en zal de eerste wedstrijd thuis spelen. Dit zal in het weekend…

30 januari 2023

DKC moet zich opmaken voor halve finales

DKC moet zich opmaken voor halve finales

De badmintonners van DKC zijn er niet in geslaagd om zich rechtstreeks te plaatsen voor de finale van de Nederlandse Badminton…

30 januari 2023

DKC speelt rechtstreeks duel om finaleplek tegen Duinwijck

DKC speelt rechtstreeks duel om finaleplek tegen Duinwijck

Plaatst DKC zich direct voor de finale van de Nederlandse Badminton Eredivisie of zijn de Hagenaars veroordeeld tot play-offs? Er…

27 januari 2023

Vacature: BNL zoekt een enthousiaste projectmedewerker

Vacature: BNL zoekt een enthousiaste projectmedewerker

Badminton Nederland is per direct op zoek naar een projectmedewerker. Wat zoeken we? Een enthousiaste teamspeler met minimaal…

26 januari 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!