SportSport

Alida Chen kijkt terug op 2013

Alida Chen kijkt terug op 2013

Ik heb in 2013 meer toernooien gedraaid dan de jaren hiervoor. Badminton is een nog groter deel uit gaan maken van mijn leven en ik ben mijn ouders, trainers, club en sponsoren nog steeds erg dankbaar voor hun steun.

clubzoeker

Maak kennis met Pim van Veghel!

Het is fantastisch om mee te maken hoe badminton leeft in andere landen. Tijdens het EJK heb ik mijn ogen uitgekeken; het grote aantal enthousiaste kinderen dat kwam aanmoedigen was erg leuk om te zien. Ook de tijd in Indonesië was een hele mooie ervaring. De motivatie en inzet die Indonesische spelers tonen tijdens de trainingen inspireerden mij om nog harder te gaan trainen. Het WJK in Bangkok was een eye-opener voor mij: het niveau van de Aziatische spelers ligt zoveel hoger! Vanuit Azië heb ik een portie frisse motivatie meegenomen. (Ik had graag ook het warme weer willen meenemen, maar je kunt niet alles hebben ;) ).

Er komen dit jaar ook weer leuke toernooien aan, waar ik nu al naar uit kijk. Mijn eerstvolgende toernooi is aankomende donderdag alweer (Estonian International). En ik ben geselecteerd voor het EK vrouwenteams! Het wordt weer een drukke periode met toernooien, trainingen en mijn schoolexamens in mei.

Lees de rest van dit artikel op de website van Alida Chen.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
TeamNL-spelers hoog geplaatst op deelnemerslijst Dutch Open 2023

TeamNL-spelers hoog geplaatst op deelnemerslijst Dutch Open 2023

Vrijdag verscheen de acceptatielijst van de 74e editie van de Yonex Dutch Open in de Maaspoort Den Bosch. Mark Caljouw…

28 september 2023

DKC behoudt koppositie na zege op Almere

DKC behoudt koppositie na zege op Almere

Met de play-off wedstrijden voor plaatsing van de finale van vorig jaar nog vers in het geheugen stond afgelopen weekend de…

25 september 2023

Smashing verliest nipt van VELO

Smashing verliest nipt van VELO

VELO was dit weekend de tegenstander. In de herendubbel speelde Teun samen met Timo tegen Jim Middelburg en Mees Janssen. Helaas…

25 september 2023

Almere onderuit bij DKC

Almere onderuit bij DKC

Zaterdagavond vond in sporthal Hogeveld in Den Haag de wedstrijd plaats tussen DKC tegen Almere in de tweede ronde van de…

24 september 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!