Slotermeer ontvangt Amersfoort

Slotermeer ontvangt Amersfoort

Dit weekend krijgt Slotermeer bezoek van meervoudig landskampioen Amersfoort. Met de 4-4 van de uitwedstrijd in het achterhoofd zal het team er alles aan willen doen om deze uitslag een goed vervolg te geven en de trouwe bezoekers van het nodige vuurwerk willen voorzien.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Amersfoort, wegens blessure zonder dubbelspecialist Maartje Verheul, zal daar anders over denken en zal het de Slotermeerders zeker lastig maken. Niets staat echter in de weg om uit te gaan van een gelijk opgaande strijd en met het voordeel van de thuishal zijn de verwachtingen hoog gespannen. Met volgende week nog de uitwedstrijd tegen Barendrecht lijkt Slotermeer af te stevenen op de 6e plaats op de ranglijst. Daarmee zou het doel bij aanvang van de competitie glansrijk worden gehaald en kunnen we ons gaan opmaken voor de competitie van 2014-2015.

Als er geen gekke dingen gebeuren zal Slotermeer, zondag aanvang 13.30 uur, aantreden met, Jessica Ottenhoff, Jasmijn Manenschijn, Raquel Humphris, Léon Nottelman, Hans van Os en Ralph Starren en van Amersfoort is de verwachting dat Esther Fleurbaay, Lotte Manenschijn, Gayle Mahulette, Freek Golinski, Ruben Jille, Michael Fowke en Vincent de Vries zich richting Amsterdam zullen begeven.

Wij wensen spelers en bezoekers een prettige wedstrijd.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Playoffs voor Almere na overwinning op VELO

Playoffs voor Almere na overwinning op VELO

Almere heeft zich geplaatst voor de playoffs van de eredivisie en zal de eerste wedstrijd thuis spelen. Dit zal in het weekend…

30 januari 2023

DKC moet zich opmaken voor halve finales

DKC moet zich opmaken voor halve finales

De badmintonners van DKC zijn er niet in geslaagd om zich rechtstreeks te plaatsen voor de finale van de Nederlandse Badminton…

30 januari 2023

DKC speelt rechtstreeks duel om finaleplek tegen Duinwijck

DKC speelt rechtstreeks duel om finaleplek tegen Duinwijck

Plaatst DKC zich direct voor de finale van de Nederlandse Badminton Eredivisie of zijn de Hagenaars veroordeeld tot play-offs? Er…

27 januari 2023

Vacature: BNL zoekt een enthousiaste projectmedewerker

Vacature: BNL zoekt een enthousiaste projectmedewerker

Badminton Nederland is per direct op zoek naar een projectmedewerker. Wat zoeken we? Een enthousiaste teamspeler met minimaal…

26 januari 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!