SportSport

Ultieme derby strijd om finale landskampioenschap

Ultieme derby strijd om finale landskampioenschap

Na de nationale kampioenschappen van afgelopen weekend in het topsportcentrum in Almere waarin het team van naar behoren heeft gepresteerd gaat het vizier vol het de halve finale strijd om een plek in de finale om het landskampioenschap.

Ken je BC Hoeven al?

Tijdens deze ultieme derby strijd met BC DKC wordt bepaald wie de finaleplek gaat bemachtigen. VELO speelde 2 weken geleden de laatste wedstrijd in de reguliere competitie tegen BC Duinwijck. Met een 8-0 overwinning in een redelijk gevulde Duinwijck-hal gaat het team van Ciraar Slaats vol vertrouwen de derby strijd in.

Beide duels tussen VELO en DKC in de reguliere competitie werden tweemaal met 5-3 gewonnen door VELO. Maar deze resultaten brengen geen garantie voor de toekomst. De derby tussen bij clubs staat altijd garant voor enorm veel spanning en emotie. Dat zal alleen maar meer toenemen, aangezien er een plek in de play-off finale op het spel staat.

Aanstaande donderdag 6 februari barst de strijd los tijdens de heenwedstrijd bij BC DKC. De wedstrijd BC DKC - VELO wordt op donderdag 6 februari gespeeld in Sporthal 't Zandje , Schimmelweg 202, 2524XK Den Haag. Aanvangtijd: 20:15 uur.

De returnwedstrijd vindt plaats op zaterdag 8 februari. Hier wordt bepaald wie de fel begeerde plek bemachtigd. De wedstrijd VELO - DKC wordt op zaterdag 8 februari gespeeld in VELO-hal, Noorweg 26, 2291 EE Wateringen. De wedstrijd start om 14:30.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Uitvoering en FAQ kortingsbedrag teambijdrage 2021-2022

Uitvoering en FAQ kortingsbedrag teambijdrage 2021-2022

Afgelopen zaterdag 27 februari ging de Bondsvergadering akkoord met het voorstel van het bondsbestuur over het kortingsbedrag op…

5 maart 2021

Corona update week 9: kortingsregeling teambijdrage 2021-2021

Corona update week 9: kortingsregeling teambijdrage 2021-2021

Aankomende maandagavond 8 maart geeft het demissionaire kabinet weer een persconferentie over de coronamaatregelen. We hopen…

5 maart 2021

Cheryl Seinen en Selena Piek door naar kwartfinale op Swiss Open

Cheryl Seinen en Selena Piek door naar kwartfinale op Swiss Open

Selena Piek en Cheryl Seinen hebben zich geplaatst voor de kwartfinale van de Yonex Swiss Open. Het Nederlandse duo (WR-26) was…

5 maart 2021

Caljouw en Piek-Seinen door op Swiss Open

Caljouw en Piek-Seinen door op Swiss Open

Mark Caljouw en het vrouwendubbel Selena Piek/Cheryl Seinen hebben de tweede ronde bereikt op de Yonex Swiss Open in Basel. Voor…

3 maart 2021

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!