Ultieme derby strijd om finale landskampioenschap

Ultieme derby strijd om finale landskampioenschap

Na de nationale kampioenschappen van afgelopen weekend in het topsportcentrum in Almere waarin het team van naar behoren heeft gepresteerd gaat het vizier vol het de halve finale strijd om een plek in de finale om het landskampioenschap.

clubzoeker

Maak kennis met Casper Spaans!

Tijdens deze ultieme derby strijd met BC DKC wordt bepaald wie de finaleplek gaat bemachtigen. VELO speelde 2 weken geleden de laatste wedstrijd in de reguliere competitie tegen BC Duinwijck. Met een 8-0 overwinning in een redelijk gevulde Duinwijck-hal gaat het team van Ciraar Slaats vol vertrouwen de derby strijd in.

Beide duels tussen VELO en DKC in de reguliere competitie werden tweemaal met 5-3 gewonnen door VELO. Maar deze resultaten brengen geen garantie voor de toekomst. De derby tussen bij clubs staat altijd garant voor enorm veel spanning en emotie. Dat zal alleen maar meer toenemen, aangezien er een plek in de play-off finale op het spel staat.

Aanstaande donderdag 6 februari barst de strijd los tijdens de heenwedstrijd bij BC DKC. De wedstrijd BC DKC - VELO wordt op donderdag 6 februari gespeeld in Sporthal 't Zandje , Schimmelweg 202, 2524XK Den Haag. Aanvangtijd: 20:15 uur.

De returnwedstrijd vindt plaats op zaterdag 8 februari. Hier wordt bepaald wie de fel begeerde plek bemachtigd. De wedstrijd VELO - DKC wordt op zaterdag 8 februari gespeeld in VELO-hal, Noorweg 26, 2291 EE Wateringen. De wedstrijd start om 14:30.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
De principekalender 2024-2025 van Badminton Nederland goedgekeurd

De principekalender 2024-2025 van Badminton Nederland goedgekeurd

Tijdens de bestuursvergadering van 19 februari jl. is de principekalender voor het seizoen 2024-2025 goedgekeurd. Voor het…

26 february 2024

Nederlandse mannen strijdend ten onder tegen Engeland

Nederlandse mannen strijdend ten onder tegen Engeland

De Nederlandse mannen zijn er helaas net niet in geslaagd om de halve finale te bereiken op de Europees Kampioenschappen…

16 february 2024

Nederlagen voor Oranje-teams op EK Teams in Polen

Nederlagen voor Oranje-teams op EK Teams in Polen

Op de tweede dag van de Europees Kampioenschappen badminton voor mannen- en vrouwenteams in het Poolse Lodz moest Oranje twee…

14 february 2024

Nederlandse mannenploeg start overtuigend op EK Teams 2024

Nederlandse mannenploeg start overtuigend op EK Teams 2024

De Nederlandse badmintonners hebben de eerste wedstrijd op de Europees Kampioenschappen badminton voor mannen- en vrouwenteams in…

14 february 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!