SportSport

Blijft TFS Barendrecht in de eredivisie?

Blijft TFS Barendrecht in de eredivisie?

Al hoewel de reguliere competitie al weer enige weken achter ons ligt, moet het eerst team van The Flying Shuttle het verblijf in de eredivisie nog bevechten.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

In twee promotie/degradatie wedstrijden tegen de Groningse studenten vereniging AMOR zal de beslissing vallen. Zondag 23 maart zal de eerste wedstrijd plaatsvinden in Groningen om 14.00 uur.

Om goed voorbereid te zijn op de uitwedstrijd van de Barendrechters reizen ze zaterdag al af naar Groningen.

De thuiswedstrijd zal op 30 maart in Sporthal Lagewei om 13.00 uur plaatsvinden. AMOR heeft aangegeven voor 100% gemotiveerd te zijn en het The Flying Shuttle moeilijk te zullen maken om de promotie af te dwingen.

A.s. zondag zal The Flying Shuttle mogelijk met een gehavende ploeg aantreden, Rick Janssen werkzaam bij de politie zal in verband met de komende nucleaire conferentie in Dan Haag niet beschikbaar zijn. Mocht hij niet kunnen spelen zal een van onze talenten Ravin Jhinkoe-Rai hem vervangen.

Ook Jeannette van der Werff is nog geen zekerheid. Zij heeft recent moeten afhaken voor de veteranen kampioenschappen vanwege een rugblessure. Hopelijk is zij op tijd hersteld en kunnen we profiteren van deze geroutineerde kracht. Mocht het niet lukken, kunnen we een zeer gemotiveerde Josca Dijkshoorn op de baan verwachten.

Coach Edward van der Heuvel van The Flying Shuttle hoop op 30 maart weer te kunnen beschikken over deze twee vaste waarden van het team.

Verdere zullen aantreden de dames Pascalle van Nielen en Sandy Bommeleyn. De heren Ruben Kweekel en Bart Strijbosch zullen het team compleet maken.

Dit team zal het moeten doen om volgend seizoen opnieuw in de hoogste divisie uit te komen en heeft er vertrouwen in dat dit moet gaan lukken. Maar van onderschatting kan geen sprake zijn, gezien de extra trainingsarbeid die verricht wordt tot de wedstrijden.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Playoffs voor Almere na overwinning op VELO

Playoffs voor Almere na overwinning op VELO

Almere heeft zich geplaatst voor de playoffs van de eredivisie en zal de eerste wedstrijd thuis spelen. Dit zal in het weekend…

30 januari 2023

DKC moet zich opmaken voor halve finales

DKC moet zich opmaken voor halve finales

De badmintonners van DKC zijn er niet in geslaagd om zich rechtstreeks te plaatsen voor de finale van de Nederlandse Badminton…

30 januari 2023

DKC speelt rechtstreeks duel om finaleplek tegen Duinwijck

DKC speelt rechtstreeks duel om finaleplek tegen Duinwijck

Plaatst DKC zich direct voor de finale van de Nederlandse Badminton Eredivisie of zijn de Hagenaars veroordeeld tot play-offs? Er…

27 januari 2023

Vacature: BNL zoekt een enthousiaste projectmedewerker

Vacature: BNL zoekt een enthousiaste projectmedewerker

Badminton Nederland is per direct op zoek naar een projectmedewerker. Wat zoeken we? Een enthousiaste teamspeler met minimaal…

26 januari 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!