clubzoeker

Erik Meijs prolongeert titel in Den Haag

Erik Meijs prolongeert titel in Den Haag

Carlton-speler Erik Meijs wint zijn tweede nationale toernooi op rij, ditmaal het Phytalis Drop Shot Grand Prix. Zonder gameverlies speelde Meijs zich in vier partijen naar de toernooiwinst.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

In de finale trof hij Saber Afif, de nieuwe aanwinst van TFS Barendrecht, en met een gedecideerde 21-14 en 21-14 maakte de Zoetermeerder het karwei klaar.

Bij de dames werd de plaatsingslijst redelijk gevolgd: Soraya de Visch Eijbergen [1] kreeg Lisa Malaihollo [2] tegenover zich. Op weg naar de finale verpulverde De Visch Eijbergen haar opponente Mireille van Daal, die met 21-9 en 21-6 amper wist waar ze de punten kon vinden. Een taaiere pot, maar ook met de winst voor de runner-up van het NK 2014, speelde Soraya tegen Ya Lan Chang van VELO (21-18 en 21-12). Een vakkundige 'afrekening' vond plaats in de finale tegen Lisa: 21-10, 21-14 en de bloemen voor De Visch Eijbergen.

Yvonne Sie en Jessica Ottenhoff stonden in twee finales tegenover elkaar: Yvonne won met Lisa het damesdubbel en vervolgens met Jim Middelburg het gemengddubbel.

Uitslagen

  • Damesdubbel: 1 Lisa Malaihollo / Yvonne Sie, 2 Gita Djajawasito / Jessica Ottenhoff
  • Gemengddubbel: 1 Jim Middelburg / Yvonne Sie, 2 Ralph Starren / Jessica Ottenhoff

Kijk op toernooi.nl voor de uitslagen van alle categorieën!

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Russische badmintonbond geschorst door Badminton World Federation

Russische badmintonbond geschorst door Badminton World Federation

De Badminton World Federation (BWF) heeft het lidmaatschap van de Nationale Badminton Federatie van Rusland opgeschort. Deze…

1 december 2023

Ga nu aan de slag met het nieuwe verenigingsprogramma!

Ga nu aan de slag met het nieuwe verenigingsprogramma!

Om de voordelen van een lidmaatschap bij Badminton Nederland nog concreter te maken lanceert Badminton Nederland vandaag een…

27 november 2023

Jaarplan Badminton Nederland AFGEKEURD tijdens Bondsvergadering 18 november 2023

Jaarplan Badminton Nederland AFGEKEURD tijdens Bondsvergadering 18 november 2023

Afgelopen zaterdag 18 november 2023 vond in Nijkerk de najaarse Bondsvergadering plaats. Naast afgevaardigden, bestuursleden en…

20 november 2023

Uitkomst data-analyse Landelijke Jeugdcompetitie

Uitkomst data-analyse Landelijke Jeugdcompetitie

Na een jarenlange daling van het aantal deelnemende verenigingen, teams en individuele jeugdleden is er afgelopen jaar een…

20 november 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!