clubzoeker

Het wordt Beuel en Bacluvo

Het wordt Beuel en Bacluvo

Ht heeft even geduurd voordat ik het kon melden, maar vandaag heeft ook BC Beuel naar buiten gebracht dat we ook voor volgend seizoen een nieuw contract overeen zijn gekomen. Ik ben erg blij dat ik ook het komende jaar de kleuren van Beuel mag verdedigen en dat in een ijzersterk team (de complete samenstelling wordt binnenkort verwacht).

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Ik heb een prachtig seizoen gehad met een mooie afsluiting tijdens de playoff-wedstrijd tegen Mülheim. De Duitse Bundesliga is van hoog niveau en het thuispubliek van Beuel is heerlijk om voor te spelen. Het afgelopen seizoen heb ik mogen ervaren hoe de Beuel-fans hun spelers waarderen en aanmoedigen. Prachtig. Vanaf september zal ik vrijwel alle wedstrijden in de Bundesliga worden ingezet, dus een mooie opsteker voor mij.

Daarnaast kan ik bekend maken dat ik komend seizoen, naast BC Hillegom, ook een andere club ga trainen, namelijk badmintonclub Bacluvo uit Voorhout. Ik heb heel veel aanbiedingen gehad maar ik heb gekozen voor deze club in het hart van de Bollenstreek. Bacluvo bestaat uit een enthousiaste groep senioren en jeugdleden die naar mijn gevoel wel wat extra aandacht kunnen gebruiken. Ik ga proberen de spelers op een wat hoger plan te krijgen, maar natuurlijk vooral ook met veel plezier met elkaar aan de slag te gaan. Vanaf eind augustus ga ik daar beginnen.

Lees de rest van dit artikel op de website van Erik Meijs.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Russische badmintonbond geschorst door Badminton World Federation

Russische badmintonbond geschorst door Badminton World Federation

De Badminton World Federation (BWF) heeft het lidmaatschap van de Nationale Badminton Federatie van Rusland opgeschort. Deze…

1 december 2023

Ga nu aan de slag met het nieuwe verenigingsprogramma!

Ga nu aan de slag met het nieuwe verenigingsprogramma!

Om de voordelen van een lidmaatschap bij Badminton Nederland nog concreter te maken lanceert Badminton Nederland vandaag een…

27 november 2023

Jaarplan Badminton Nederland AFGEKEURD tijdens Bondsvergadering 18 november 2023

Jaarplan Badminton Nederland AFGEKEURD tijdens Bondsvergadering 18 november 2023

Afgelopen zaterdag 18 november 2023 vond in Nijkerk de najaarse Bondsvergadering plaats. Naast afgevaardigden, bestuursleden en…

20 november 2023

Uitkomst data-analyse Landelijke Jeugdcompetitie

Uitkomst data-analyse Landelijke Jeugdcompetitie

Na een jarenlange daling van het aantal deelnemende verenigingen, teams en individuele jeugdleden is er afgelopen jaar een…

20 november 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!