clubzoeker

Het wordt Beuel en Bacluvo

Het wordt Beuel en Bacluvo

Ht heeft even geduurd voordat ik het kon melden, maar vandaag heeft ook BC Beuel naar buiten gebracht dat we ook voor volgend seizoen een nieuw contract overeen zijn gekomen. Ik ben erg blij dat ik ook het komende jaar de kleuren van Beuel mag verdedigen en dat in een ijzersterk team (de complete samenstelling wordt binnenkort verwacht).

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Ik heb een prachtig seizoen gehad met een mooie afsluiting tijdens de playoff-wedstrijd tegen Mülheim. De Duitse Bundesliga is van hoog niveau en het thuispubliek van Beuel is heerlijk om voor te spelen. Het afgelopen seizoen heb ik mogen ervaren hoe de Beuel-fans hun spelers waarderen en aanmoedigen. Prachtig. Vanaf september zal ik vrijwel alle wedstrijden in de Bundesliga worden ingezet, dus een mooie opsteker voor mij.

Daarnaast kan ik bekend maken dat ik komend seizoen, naast BC Hillegom, ook een andere club ga trainen, namelijk badmintonclub Bacluvo uit Voorhout. Ik heb heel veel aanbiedingen gehad maar ik heb gekozen voor deze club in het hart van de Bollenstreek. Bacluvo bestaat uit een enthousiaste groep senioren en jeugdleden die naar mijn gevoel wel wat extra aandacht kunnen gebruiken. Ik ga proberen de spelers op een wat hoger plan te krijgen, maar natuurlijk vooral ook met veel plezier met elkaar aan de slag te gaan. Vanaf eind augustus ga ik daar beginnen.

Lees de rest van dit artikel op de website van Erik Meijs.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Vacature: BNL zoekt een enthousiaste projectmedewerker

Vacature: BNL zoekt een enthousiaste projectmedewerker

Badminton Nederland is per direct op zoek naar een projectmedewerker. Wat zoeken we? Een enthousiaste teamspeler met minimaal…

26 januari 2023

Internationale topbadmintonners in actie op Yonex Dutch Junior 2023

Internationale topbadmintonners in actie op Yonex Dutch Junior 2023

Van 1 tot en met 5 maart 2023 vindt de 41ste editie van de Yonex Dutch Junior International plaats. 350 topbadmintonners onder 19…

26 januari 2023

Mixkoppel Debora Jille en Ties van der Lecq uitgeschakeld in Indonesie

Mixkoppel Debora Jille en Ties van der Lecq uitgeschakeld in Indonesie

Debora Jille en Ties van der Lecq (WR-74) zijn helaas uitgeschakeld in de tweede ronde van de Indonesia Masters.

26 januari 2023

Vlaamse overheid bouwt topsportsubsidies Badminton Vlaanderen af: Gitzwarte dag

Vlaamse overheid bouwt topsportsubsidies Badminton Vlaanderen af: Gitzwarte dag

Volgens Badminton Vlaanderen heeft Vlaams minister van Sport Ben Weyts (N-VA) op basis van het advies van Sport Vlaanderen…

22 januari 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!