SportSport

Amersfoort klopt Almere

Amersfoort klopt Almere

Amersfoort is er in de vierde speelronde van de Carlton Eredivisie in geslaagd Qontent Almere de eerste nederlaag van het seizoen toe te brengen.

Maak kennis met Andy Buijk!

In Amersfoort werd de koploper (na drie speelronden) uit Almere met 7-1 verslagen. Door het verlies van Qontent Almere en de thuiswinst van Duinwijck met 8-0 op TFS Barendrecht mag Duinwijck zich nu de aanvoerder van de Carlton Eredivisie noemen.

DKC wist in het regionale treffen met Van Zundert/VELO de punten in eigen huis te houden door met 6-2 van de ploeg uit Wateringen te winnen.

In de wedstrijd tussen Slotermeer en Roosterse ging het tot 3-3 gelijk op, maar daarna wist de ploeg uit Amsterdam door overwinningen in de gemengddubbelspelen het verschil te maken en met 5-3 te winnen. Van Zijderveld speelde ondanks een voorsprong van 3-1 en 4-3 gelijk (4-4) tegen Victoria, maar wist daarmee wel de laatste plaats over te dragen aan TFS Barendrecht.

Uitslagen

  • Duinwijck - TFS Barendrecht (8-0)
  • Slotermeer - Roosterse (5-3)
  • DKC - Van Zundert/VELO (6-2)
  • Van Zijderveld - Victoria (4-4)
  • Amersfoort - Qontent Almere (7-1)

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Overtuigende zege Nederlandse mannen bij kwalificatie EK Teams 2024

Overtuigende zege Nederlandse mannen bij kwalificatie EK Teams 2024

De Nederlandse badmintonners hebben een overtuigende overwinning geboekt in hun tweede duel tijdens de kwalificatie voor het EK…

8 december 2023

Goede start Nederlandse teams in kwalificatie EK-teams 2024

Goede start Nederlandse teams in kwalificatie EK-teams 2024

Op Sportcentrum Papendal in Arnhem hebben zowel de Nederlandse mannen als vrouwen een goede start gemaakt tijdens de kwalificatie…

7 december 2023

Russische badmintonbond geschorst door Badminton World Federation

Russische badmintonbond geschorst door Badminton World Federation

De Badminton World Federation (BWF) heeft het lidmaatschap van de Nationale Badminton Federatie van Rusland opgeschort. Deze…

1 december 2023

Ga nu aan de slag met het nieuwe verenigingsprogramma!

Ga nu aan de slag met het nieuwe verenigingsprogramma!

Om de voordelen van een lidmaatschap bij Badminton Nederland nog concreter te maken lanceert Badminton Nederland vandaag een…

27 november 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!