clubzoeker

Amersfoort klopt Almere

Amersfoort klopt Almere

Amersfoort is er in de vierde speelronde van de Carlton Eredivisie in geslaagd Qontent Almere de eerste nederlaag van het seizoen toe te brengen.

SportSport

Ken je BC Iduna al?

In Amersfoort werd de koploper (na drie speelronden) uit Almere met 7-1 verslagen. Door het verlies van Qontent Almere en de thuiswinst van Duinwijck met 8-0 op TFS Barendrecht mag Duinwijck zich nu de aanvoerder van de Carlton Eredivisie noemen.

DKC wist in het regionale treffen met Van Zundert/VELO de punten in eigen huis te houden door met 6-2 van de ploeg uit Wateringen te winnen.

In de wedstrijd tussen Slotermeer en Roosterse ging het tot 3-3 gelijk op, maar daarna wist de ploeg uit Amsterdam door overwinningen in de gemengddubbelspelen het verschil te maken en met 5-3 te winnen. Van Zijderveld speelde ondanks een voorsprong van 3-1 en 4-3 gelijk (4-4) tegen Victoria, maar wist daarmee wel de laatste plaats over te dragen aan TFS Barendrecht.

Uitslagen

  • Duinwijck - TFS Barendrecht (8-0)
  • Slotermeer - Roosterse (5-3)
  • DKC - Van Zundert/VELO (6-2)
  • Van Zijderveld - Victoria (4-4)
  • Amersfoort - Qontent Almere (7-1)

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Badmintonner Imke van der Aar verhuist naar Denemarken voor badmintondroom

Badmintonner Imke van der Aar verhuist naar Denemarken voor badmintondroom

Het badmintonlooppad van Instagram-fanate Imke van der Aar is danig van koers veranderd nadat ze uit de selectie is gezet door de…

5 augustus 2021

Ruben Jille trekt zich terug uit Denmark Masters

Ruben Jille trekt zich terug uit Denmark Masters

Vanochtend maakte nationale selectie speler Ruben Jille bekend dat hij zich heeft afgemeld voor de Denmark Masters. Een blessure…

5 augustus 2021

Wereldranglijst van 3 augustus 2021: Olympiër Mark Caljouw klimt omhoog

Wereldranglijst van 3 augustus 2021: Olympiër Mark Caljouw klimt omhoog

De wereldranglijst badminton wordt elke dinsdag bijgewerkt. Topsporter Mark Caljouw behaalt deze week zijn hoogste notering:…

4 augustus 2021

Kaarten te koop voor Dutch Open in Topsportcentrum Almere

Kaarten te koop voor Dutch Open in Topsportcentrum Almere

Van woensdag 13 t/m zondag 17 oktober vindt de Dutch Open - dit jaar een international challenge toernooi - plaats in Almere. De…

2 augustus 2021

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!