clubzoeker

Roosterse op bezoek bij Slotermeer

Roosterse op bezoek bij Slotermeer

Met een 8-0 overwinning onder het kussen slaapt het natuurlijk altijd lekker en dus vertrok de Roosterse brigade in begeleiding van onze VIP supporters Natasja en Twan, afgelopen zondag om 10.15 uur uitgerust van de wedstrijd tegen van Zijderveld naar Slotermeer.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Twan was onze navigator om de zogenaamde smurfenbus, bestuurd door Theo de buschauffeur, met de spelers veilig en tijdig op de eindbestemming te brengen. Men wist van te voren dat het geen makkelijke klus zou worden en dat de punten in eerste instantie door de dames gescoord moesten worden.

Toen de line-up begon waren er 5 Slotermeer supporters op de tribune en vroeg de plaatselijke spreekstalmeester zich terecht af waarom hij deze line-up moest houden. Hieruit blijkt maar we dat wij in Roosteren blij en trots kunnen zijn dat er elke keer weer minimaal 50 toeschouwers de weg weten te vinden naar onze knusse thuisbasis.

Op naar de wedstrijd:

De damesdubbel van Linda en Wendy deden dat dan ook en wonnen overtuigend in 2 sets. Op de baan ernaast starten Rick Steuten en Ceriel Custers heel erg goed tegen onze oude bekende De Nottel die aan de zijde stond van de kersverse nieuwe in Zweden wonende Maleisische aanwinst Tim Fooh.

Uiteindelijk werd de eerste set nipt verloren en kwam men in de tweede set minder goed in hun spel en verloor men in 2 sets. Toen was het de beurt aan beide eerste singels waar Wendy soeverein in 2 sets won van een stuk vechtende Esther en Marijn na een geweldige eerste set met een dikke winst de tweede set nipt verloor en in de derde set de puffende en smashende Léon niet meer kon stoppen.

Rick moest toen tegen Ralph Starren aan de bak en sloeg in de eerste set net wat teveel shuttles nipt uit maar kon in de tweede set tot 19-19 bijkomen maar verloor tenslotte met 21-19. Roxanne deed er 3 sets over voordat ze Raquelle op de knieën had en het derde punt veilig wist te stellen. Na afloop wist onze teamcaptain te verklaren dat ze even warm moest worden en in het spel moest komen :-) De mixen waren beiden aan elkaar gewaagd en Rox met Marijn en Linda en Ceriel verloren in 3 sets. 4-4 of 3-5 was achteraf gezien zeker mogelijk geweest.

Een weekend waarin 11 punten verzameld werden werd na een 2 uur durende rit met muzikale begeleiding van onze zangers Ceriel en Marijn, in stijl afgesloten bij de Tapasbar in Maaseik. Na een lang en vermoeiend weekend vol met badminton gaan vanaf maandag de spelers, begeleiders en supporters weer over tot de normale orde van de dag.

Komende zondag wordt het volgende eredivisie hoofdstuk geschreven met de uitwedstrijd tegen het zeer sterke DKC.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Vacature: BNL zoekt een enthousiaste projectmedewerker

Vacature: BNL zoekt een enthousiaste projectmedewerker

Badminton Nederland is per direct op zoek naar een projectmedewerker. Wat zoeken we? Een enthousiaste teamspeler met minimaal…

26 januari 2023

Internationale topbadmintonners in actie op Yonex Dutch Junior 2023

Internationale topbadmintonners in actie op Yonex Dutch Junior 2023

Van 1 tot en met 5 maart 2023 vindt de 41ste editie van de Yonex Dutch Junior International plaats. 350 topbadmintonners onder 19…

26 januari 2023

Mixkoppel Debora Jille en Ties van der Lecq uitgeschakeld in Indonesie

Mixkoppel Debora Jille en Ties van der Lecq uitgeschakeld in Indonesie

Debora Jille en Ties van der Lecq (WR-74) zijn helaas uitgeschakeld in de tweede ronde van de Indonesia Masters.

26 januari 2023

Vlaamse overheid bouwt topsportsubsidies Badminton Vlaanderen af: Gitzwarte dag

Vlaamse overheid bouwt topsportsubsidies Badminton Vlaanderen af: Gitzwarte dag

Volgens Badminton Vlaanderen heeft Vlaams minister van Sport Ben Weyts (N-VA) op basis van het advies van Sport Vlaanderen…

22 januari 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!