The Flying Shuttle neemt twee punten mee naar huis

The Flying Shuttle neemt twee punten mee naar huis

In de voor The Flying Shuttle altijd lastige uitwedstrijd tegen BC Amersfoort, wisten de Barendrechters 2 winstpunten binnen te slepen.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

De herendubbel van Ruben Kweekel en Bart Strijbosch tegen Vincent de Vries en Freek Golinski werd een redelijk gelijk opgaande partij, De eerste game ging met 18-21 naar TFS, daarna namen de mannen van Amersfoort het initiatief. En wisten met 21-12 en 21- 15 de partij naar zich toe te trekken.

De damesdubbel ging met een duidelijke cijfers naar Pascalle van Nielen en Jeannette van der Werff, 18-21 en 12- 21.

In de mannen single moest Saber Afif aanttreden tegen de gelouterde Eric Pang. Recent nog met een uitstekend resultaat terug van het WK. De eerste game wist Saber nog aardig bij te houden maar ging met 21-16 naar Erik. De tweede game ging eveneens naar Eric met 21-7.

De tweede mannenenkel ging tussen Michael Fowke en de talentvolle Joran Kweekel. Deze pas 17-jarige Joran speelde zijn eerste single in de eredivisie. Na een uitstekende partij versloeg hij Michael in twee games 19-21 en 17-21.

De beide dames singles gingen naar BC Amersfoort. Pascalle kon het niet reden tegen Gayle Mahulette (21-12 en 21-8) en Sandy Bommeleyn moest haar meerdere erkennen in Manouk Los ( 21-7 en 21-12).

De beide mixen waren weer een prooi voor BC Amersfoort. Bart en Sandy moesten het opnemen tegen Eric en Gayle. Bart en Sandy deden hun uiterste best tegen een tegenstander die er een leuke partij van maakte (21-13 en 21-11).

De mix tussen Ruben en Jeannette en Freek en Xandra Stelling ging in de eerste game gelijk op, maar werd na een lastige beslissing uit eindelijk gewonnen door Freek en Xandra. De tweede game werd 21-15 en werd de einduitslag 6-2 voor BC Amersfoort.

Dus twee punten mee naar Barendrecht en een goed perspectief voor de komende wedstrijden, de ploeg is gemotiveerd en levert veel strijd. Komende zaterdag komt het Haagse DKC naar Barendrecht, een ploeg met ambities voor de top vier.

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Dopingbijeenkomsten voor trainers en ouders

Dopingbijeenkomsten voor trainers en ouders

Op zaterdag 14 oktober organiseert Badminton Nederland in samenwerking met de Dopingautoriteit tijdens de Yonex Dutch Open een…

20 september 2023

Duinwijck organiseert feestavond met reunie voor leden en oud-leden

Duinwijck organiseert feestavond met reunie voor leden en oud-leden

Het jubileumjaar in het kader van het 75-jarig bestaan van Badmintonclub Duinwijck bereikt zaterdag 30 september zijn hoogtepunt.…

19 september 2023

Wereldranglijst Badminton op 19 september 2023

Wereldranglijst Badminton op 19 september 2023

De wereldranglijst badminton wordt elke week op dinsdag bijgewerkt. Robin Tabeling en Selena Piek (WR12) zijn een vaste waarde in…

19 september 2023

De kop is eraf voor Wijchense Smashing

De kop is eraf voor Wijchense Smashing

Vol goede moed begon Smashing aan de heren- en damesdubbel tegen de landskampioen van afgelopen seizoen. In de herendubbel namen…

18 september 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!