clubzoeker

The Flying Shuttle neemt twee punten mee naar huis

The Flying Shuttle neemt twee punten mee naar huis

In de voor The Flying Shuttle altijd lastige uitwedstrijd tegen BC Amersfoort, wisten de Barendrechters 2 winstpunten binnen te slepen.

clubzoeker

Ken je BV De Treffers al?

De herendubbel van Ruben Kweekel en Bart Strijbosch tegen Vincent de Vries en Freek Golinski werd een redelijk gelijk opgaande partij, De eerste game ging met 18-21 naar TFS, daarna namen de mannen van Amersfoort het initiatief. En wisten met 21-12 en 21- 15 de partij naar zich toe te trekken.

De damesdubbel ging met een duidelijke cijfers naar Pascalle van Nielen en Jeannette van der Werff, 18-21 en 12- 21.

In de mannen single moest Saber Afif aanttreden tegen de gelouterde Eric Pang. Recent nog met een uitstekend resultaat terug van het WK. De eerste game wist Saber nog aardig bij te houden maar ging met 21-16 naar Erik. De tweede game ging eveneens naar Eric met 21-7.

De tweede mannenenkel ging tussen Michael Fowke en de talentvolle Joran Kweekel. Deze pas 17-jarige Joran speelde zijn eerste single in de eredivisie. Na een uitstekende partij versloeg hij Michael in twee games 19-21 en 17-21.

De beide dames singles gingen naar BC Amersfoort. Pascalle kon het niet reden tegen Gayle Mahulette (21-12 en 21-8) en Sandy Bommeleyn moest haar meerdere erkennen in Manouk Los ( 21-7 en 21-12).

De beide mixen waren weer een prooi voor BC Amersfoort. Bart en Sandy moesten het opnemen tegen Eric en Gayle. Bart en Sandy deden hun uiterste best tegen een tegenstander die er een leuke partij van maakte (21-13 en 21-11).

De mix tussen Ruben en Jeannette en Freek en Xandra Stelling ging in de eerste game gelijk op, maar werd na een lastige beslissing uit eindelijk gewonnen door Freek en Xandra. De tweede game werd 21-15 en werd de einduitslag 6-2 voor BC Amersfoort.

Dus twee punten mee naar Barendrecht en een goed perspectief voor de komende wedstrijden, de ploeg is gemotiveerd en levert veel strijd. Komende zaterdag komt het Haagse DKC naar Barendrecht, een ploeg met ambities voor de top vier.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Met ingang van 1 september dit jaar zal meervoudig Nederlands Kampioen Judith Meulendijks aantreden als hoofdcoach van BC…

21 may 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

De Flevolandse badmintonclub Almere heeft de Dataweb Badminton Cup 2024 gewonnen, het nationale bekertoernooi. Op de finaledag in…

18 may 2024

Gemengddubbel Tabeling en Piek officieel gekwalificeerd voor Olympische Spelen 2024

Gemengddubbel Tabeling en Piek officieel gekwalificeerd voor Olympische Spelen 2024

Badmintonners Robin Tabeling en Selena Piek hebben zich officieel gekwalificeerd voor de Olympische Spelen 2024 in Parijs.

15 may 2024

Doe mee aan de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen 2024

Doe mee aan de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen 2024

Op zaterdag 8 en zondag 9 juni vinden in het T-Kwadraat in Tilburg de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen 2024 (NJK) plaats en…

8 may 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!