clubzoeker

Carlton Junior Masters toernooi in Amersfoort

Carlton Junior Masters toernooi in Amersfoort

BC Amersfoort is in het weekend van 18/19 oktober de organisator van een groot jeugdbadmintontoernooi.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

In het Carlton Junior Master-toernooi komen alle talenten van Nederland in de leeftijden van 10 tot 18 jaar bij elkaar om hun krachten te meten en punten te halen voor de Junior Master-ranglijst.

Vanuit het gehele land komen 220 spelers naar Amersfoort; zij gaan samen ongeveer 450 wedstrijden spelen. Door deze overweldigende deelname is de clubsporthal van BCAmersfoort, de Juliana van Stolberg, te klein. Hierdoor wordt er op de zaterdag ook gespeeld in de nieuwe sporthal Het Icoon in Vathorst.

Dit vergt van BC Amersfoort een grote inspanning om alles in goede banen te leiden, maar de wedstrijdleiders Tamara Jille, Jos Weinberg, Frans Hoksbergen, Annemarie Schouten, Bert van Velzen, Rene Lelieveld, Marieke Geurtsen en Wim Top zijn met hun ervaring, de hulp van Badminton Nederland en veel vrijwilligers prima in staat om ook deze uitdaging aan te gaan.

Eredivisionist BC Amersfoort gaat met alle spelers uit de Carlton Badminton Academie meedoen; ook nemen er aan het toernooi een aantal jeugdtalenten van Badminton Amersfoort Noord deel.

Op zaterdag 18 oktober wordt er in de Juliana van Stolberg sporthal aan de Leusderweg gespeeld van 9:00 tot 21:00 uur. In de sporthal Icoon aan de Laakboulevard in Vathorst van 10:00 tot 17:00 uur.

Zondag 19 oktober van 9:00 tot 18:00 vindt in de Juliana van Stolberg Sporthal de ontknoping plaats van dit grootse Carlton Junior Masters-toernooi.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Oranje-vrouwen plaatsen zich voor EK Teams 2024

Oranje-vrouwen plaatsen zich voor EK Teams 2024

Na de Nederlandse badmintonners hebben ook de Oranje-vrouwen zich geplaatst voor het EK mannen- en vrouwenteams 2024 in Polen. De…

10 december 2023

Overtuigende zege Nederlandse mannen bij kwalificatie EK Teams 2024

Overtuigende zege Nederlandse mannen bij kwalificatie EK Teams 2024

De Nederlandse badmintonners hebben een overtuigende overwinning geboekt in hun tweede duel tijdens de kwalificatie voor het EK…

8 december 2023

Goede start Nederlandse teams in kwalificatie EK-teams 2024

Goede start Nederlandse teams in kwalificatie EK-teams 2024

Op Sportcentrum Papendal in Arnhem hebben zowel de Nederlandse mannen als vrouwen een goede start gemaakt tijdens de kwalificatie…

7 december 2023

Russische badmintonbond geschorst door Badminton World Federation

Russische badmintonbond geschorst door Badminton World Federation

De Badminton World Federation (BWF) heeft het lidmaatschap van de Nationale Badminton Federatie van Rusland opgeschort. Deze…

1 december 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!