SportSport

VELO staat voor tweede dubbelweekend

VELO staat voor tweede dubbelweekend

Na de Yonex Dutch Open van vorig weekend worden komend weekend weer de wedstrijden van de eredivisie hervat. Er staat zelfs een dubbelweekend voor de deur.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Aanstaande zaterdag 18 oktober zal VELO een thuiswedstrijd spelen tegen TFS Barendrecht en op zondag 19 oktober zal het Wateringse team ook een thuiswedstrijd spelen tegen Roosterse.

Het team van TFS Barendrecht staat momenteel laatste in de eredivisie. Zij staan 1 punt achter op BV Van Zijderveld die de een-na-laatste plek bezet. Het Barendrechtse team heeft afgelopen seizoen een nieuwe coach en kopman binnen gehaald, namelijk Saber Afif. Hij zal zeer waarschijnlijk de eerste herensingle op zich nemen. Ook is er een jong talent aan het team toegevoegd: Joran Kweekel. Hij zit in de nationale selectie -17 en heeft al een paar punten binnen gehaald voor het team.

Zondag zal Roosterse vanuit het verre zuiden naar Wateringen toekomen. Zij staan momenteel zesde en hebben 1 punt meer dan VELO die zevende staat. Het Roosterse team bestaat uit onder andere Wendy Hoeve, Roxanne Molenmaker, Linda Hoedemakers, Ceriel Custers en Marijn Put. Zij zullen er zondag waarschijnlijk alles aan doen om boven VELO te blijven staan.

Het dubbelweekend is een belangrijk weekend voor VELO na de afgelopen drie nederlagen. Het Wateringse team zal erop gebrand zijn om met twee overwinningen het dubbelweekend af te sluiten.

De wedstrijd tegen TFS Barendrecht wordt op zaterdag 18 oktober om 14.30 uur in de VELO-hal in Wateringen gespeeld. Op zondag 19 oktober 14.00 uur staat de wedstrijd tegen Roosterse op de planning en ook deze wordt in de VELO-hal gespeeld in Wateringen. Het adres van de VELO-hal is Noordweg 26, 2291 EE Wateringen.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Cheryl Seinen: This was it. The end of my career on this high level.

Cheryl Seinen: This was it. The end of my career on this high level.

Happy we could end it with again a European medal, Debora Jille.

15 april 2024

Brons voor vrouwendubbel Debora Jille en Cheryl Seinen op EK Badminton 2024

Brons voor vrouwendubbel Debora Jille en Cheryl Seinen op EK Badminton 2024

Het is Debora Jille en Cheryl Seinen helaas niet gelukt om de finale van het vrouwendubbel te bereiken op de EK badminton 2024 in…

13 april 2024

Debora Jille en Cheryl Seinen naar halve finale vrouwendubbel op EK Badminton 2024

Debora Jille en Cheryl Seinen naar halve finale vrouwendubbel op EK Badminton 2024

Het Oranje-duo Debora Jille / Cheryl Seinen (WR-34) heeft de halve finale bereikt van het vrouwendubbel op de EK Badminton 2024…

12 april 2024

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen: De droom is over!

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen: De droom is over!

Voor het Olympische traject begon kreeg ik meerdere kansen om mij te kwalificeren voor de Olympisch Spelen in 2024 in Parijs. Een…

12 april 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!