clubzoeker

Almere treft Van Zijderveld in thuisarena

Almere treft Van Zijderveld in thuisarena

Zaterdagavond 22 november 2014 speelt Qontent Almere in Sportcomplex RCS tegen het Amstelveense Van Zijderveld.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Qontent Almere staat op de tweede plaats in de Carlton Eredivisie met 52 punten uit tien wedstrijden en Van Zijderveld staat één na laatste met 23 punten uit eveneens tien wedstrijden.

Op basis van de ranglijst zou men kunnen denken dat Qontent Almere deze wedstrijd eenvoudig zou moeten winnen, maar aangezien Van Zijderveld met een herstelde Lester Oeij de laatste wedstrijden flink punten sprokkelt, mag van een eenvoudige overwinning beslist niet worden uitgegaan. De uitwedstrijd tegen Van Zijderveld werd overigens in september 2014 nog met 1-7 gewonnen door de Almeerders.

De wedstrijd waar dit weekend alle ogen op gericht zullen zijn is de wedstrijd van DKC tegen BC Duinwijck. Duinwijck is koploper in de Carlton Eredivisie met 58 punten uit tien wedstrijden. DKC staat derde met 51 punten uit negen wedstrijden en heeft dus nog een wedstrijd te gaan.

Het vermelden waard is ook de Limburgse derby van de Roosterse BC (36 punten) tegen BC Victoria (30 punten). Het lijkt er op dat Roosterse het Hoensbroekse Victoria de laatste jaren enigszins heeft overvleugeld, maar of dat ook zal blijken uit de uitslag van deze wedstrijd, is nog de vraag.

Ook is de vraag of Van Zundert / VELO de draad weer op pakt en wint van Slotermeer, dat het gewoonweg goed doet en met 37 punten en zelfs twee punten boven Van Zundert / VELO op de vijfde plaats staat.

TFS gaat een moeilijke wedstrijd tegemoet tegen BC Amersfoort en de Barendrechters mogen blij zijn als ze de overwinning van Amersfoort weten te beperken.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Dubbele klap badminton: Tabeling stopt en financiering mogelijk ook

Dubbele klap badminton: Tabeling stopt en financiering mogelijk ook

Het was een roerige dag vandaag voor het Nederlandse badminton. Op Papendal kwam naar buiten dat sportkoepel NOC*NSF de…

13 june 2024

Advies NOC*NSF aan Badminton Nederland: dien geen investeringsplan topbadminton in!

Advies NOC*NSF aan Badminton Nederland: dien geen investeringsplan topbadminton in!

Het opleidings- en topsportprogramma van Badminton Nederland wordt deels gefinancierd door Badminton Nederland en deels door…

12 june 2024

Ervaar badminton virtueel: welke badmintonspellen zijn beschikbaar?

Ervaar badminton virtueel: welke badmintonspellen zijn beschikbaar?

Virtuele games zijn de afgelopen jaren snel geëvolueerd en bieden spelers de mogelijkheid om verschillende sporten op…

10 june 2024

Joep Strooper en Flora Wang winnaars Nederlijkse Jeugd Kampioenschappen Badminton 2024

Joep Strooper en Flora Wang winnaars Nederlijkse Jeugd Kampioenschappen Badminton 2024

Afgelopen weekend vond het NJK Badminton 2024 plaats in Sportcentrum T-Kwadraat in Tilburg. Joep Strooper en Flora Wang wonnen in…

10 june 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!