Almere treft Van Zijderveld in thuisarena

Almere treft Van Zijderveld in thuisarena

Zaterdagavond 22 november 2014 speelt Qontent Almere in Sportcomplex RCS tegen het Amstelveense Van Zijderveld.

SportSport

Maak kennis met Gino Monopoli!

Qontent Almere staat op de tweede plaats in de Carlton Eredivisie met 52 punten uit tien wedstrijden en Van Zijderveld staat één na laatste met 23 punten uit eveneens tien wedstrijden.

Op basis van de ranglijst zou men kunnen denken dat Qontent Almere deze wedstrijd eenvoudig zou moeten winnen, maar aangezien Van Zijderveld met een herstelde Lester Oeij de laatste wedstrijden flink punten sprokkelt, mag van een eenvoudige overwinning beslist niet worden uitgegaan. De uitwedstrijd tegen Van Zijderveld werd overigens in september 2014 nog met 1-7 gewonnen door de Almeerders.

De wedstrijd waar dit weekend alle ogen op gericht zullen zijn is de wedstrijd van DKC tegen BC Duinwijck. Duinwijck is koploper in de Carlton Eredivisie met 58 punten uit tien wedstrijden. DKC staat derde met 51 punten uit negen wedstrijden en heeft dus nog een wedstrijd te gaan.

Het vermelden waard is ook de Limburgse derby van de Roosterse BC (36 punten) tegen BC Victoria (30 punten). Het lijkt er op dat Roosterse het Hoensbroekse Victoria de laatste jaren enigszins heeft overvleugeld, maar of dat ook zal blijken uit de uitslag van deze wedstrijd, is nog de vraag.

Ook is de vraag of Van Zundert / VELO de draad weer op pakt en wint van Slotermeer, dat het gewoonweg goed doet en met 37 punten en zelfs twee punten boven Van Zundert / VELO op de vijfde plaats staat.

TFS gaat een moeilijke wedstrijd tegemoet tegen BC Amersfoort en de Barendrechters mogen blij zijn als ze de overwinning van Amersfoort weten te beperken.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Playoffs voor Almere na overwinning op VELO

Playoffs voor Almere na overwinning op VELO

Almere heeft zich geplaatst voor de playoffs van de eredivisie en zal de eerste wedstrijd thuis spelen. Dit zal in het weekend…

30 januari 2023

DKC moet zich opmaken voor halve finales

DKC moet zich opmaken voor halve finales

De badmintonners van DKC zijn er niet in geslaagd om zich rechtstreeks te plaatsen voor de finale van de Nederlandse Badminton…

30 januari 2023

DKC speelt rechtstreeks duel om finaleplek tegen Duinwijck

DKC speelt rechtstreeks duel om finaleplek tegen Duinwijck

Plaatst DKC zich direct voor de finale van de Nederlandse Badminton Eredivisie of zijn de Hagenaars veroordeeld tot play-offs? Er…

27 januari 2023

Vacature: BNL zoekt een enthousiaste projectmedewerker

Vacature: BNL zoekt een enthousiaste projectmedewerker

Badminton Nederland is per direct op zoek naar een projectmedewerker. Wat zoeken we? Een enthousiaste teamspeler met minimaal…

26 januari 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!