TFS Barendrecht buigt diep voor Amersfoort

TFS Barendrecht buigt diep voor Amersfoort

The Flying Shuttle moest het opnemen tegen BC Amersfoort, de nummer 4 van de ranglijst. De ploeg uit Amersfoort had vele mutaties maar wist ondanks dit feit een ruime overwinning te behalen in Barendrecht.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Ook The Flying Shuttle had wat griepproblemen en dat had zijn weerslag op de wedstrijd. Zowel Saber Afif als Pascalle van Nielen konden daardoor geen vuist maken om goede tegenstand te bieden aan Vincent de Vries en Debora Jille.

De HD ging met 12-21 en 12-21 naar Vincent de Vries en Ruben Jille De DD gaf meer spanning de 1e game ging nipt naar Stella Li en Romy de Laak met 23-25, Jeannette van der Werff en Pascalle van Nielen herstelde zich met 21-16 en 21-14 en scoorde het enige punt voor TFS.

Zowel de dames singles als de heren singles werden ruime overwinningen voor de ploeg uit Amersfoort. In de beide mix partijen kon The Flying Shuttle iets meer tegenstand bieden, maar ook Jeannette en Ruben gingen in 2 games ten onder met 16-21 en 19-21. Joran Kweekel en Sandy Bommeyn konden nog een 3e game afdwingen maar die ging ruim naar Luc Maessen en Debora Jille, 13-21, 21-13 en 10-21.

Komend weekend wacht The Flying Shuttle een zware uitwedstrijd tegen de huidige lijst aanvoeder Adidas Almere.

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Webinar over grensoverschrijdend gedrag op 15 november 2023

Webinar over grensoverschrijdend gedrag op 15 november 2023

Badminton Nederland vindt dat iedereen een leven lang moet kunnen genieten van de badmintonsport. Daarom zetten wij in op een…

3 oktober 2023

Smashing speelt eerste uitwedstrijd van het seizoen

Smashing speelt eerste uitwedstrijd van het seizoen

Op zaterdag 30 september speelde Smashing de eerste uitwedstrijd van het seizoen tegen Amersfoort.

1 oktober 2023

Nederlaag in stadsderby voor DKC

Nederlaag in stadsderby voor DKC

Na twee overwinningen heeft DKC de eerste nederlaag moeten incasseren. De Haagse badmintonners gingen in de stadsderby tegen Drop…

1 oktober 2023

Almere pakt koppositie in de Nederlandse Badminton Eredivisie

Almere pakt koppositie in de Nederlandse Badminton Eredivisie

Almere heeft zondagmiddag in de eerste thuiswedstrijd van het seizoen een overtuigende 8-0 overwinning gepakt tegen Roosterse.

1 oktober 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!