SportSport

TFS Barendrecht buigt diep voor Amersfoort

TFS Barendrecht buigt diep voor Amersfoort

The Flying Shuttle moest het opnemen tegen BC Amersfoort, de nummer 4 van de ranglijst. De ploeg uit Amersfoort had vele mutaties maar wist ondanks dit feit een ruime overwinning te behalen in Barendrecht.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Ook The Flying Shuttle had wat griepproblemen en dat had zijn weerslag op de wedstrijd. Zowel Saber Afif als Pascalle van Nielen konden daardoor geen vuist maken om goede tegenstand te bieden aan Vincent de Vries en Debora Jille.

De HD ging met 12-21 en 12-21 naar Vincent de Vries en Ruben Jille De DD gaf meer spanning de 1e game ging nipt naar Stella Li en Romy de Laak met 23-25, Jeannette van der Werff en Pascalle van Nielen herstelde zich met 21-16 en 21-14 en scoorde het enige punt voor TFS.

Zowel de dames singles als de heren singles werden ruime overwinningen voor de ploeg uit Amersfoort. In de beide mix partijen kon The Flying Shuttle iets meer tegenstand bieden, maar ook Jeannette en Ruben gingen in 2 games ten onder met 16-21 en 19-21. Joran Kweekel en Sandy Bommeyn konden nog een 3e game afdwingen maar die ging ruim naar Luc Maessen en Debora Jille, 13-21, 21-13 en 10-21.

Komend weekend wacht The Flying Shuttle een zware uitwedstrijd tegen de huidige lijst aanvoeder Adidas Almere.

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Playoffs voor Almere na overwinning op VELO

Playoffs voor Almere na overwinning op VELO

Almere heeft zich geplaatst voor de playoffs van de eredivisie en zal de eerste wedstrijd thuis spelen. Dit zal in het weekend…

30 januari 2023

DKC moet zich opmaken voor halve finales

DKC moet zich opmaken voor halve finales

De badmintonners van DKC zijn er niet in geslaagd om zich rechtstreeks te plaatsen voor de finale van de Nederlandse Badminton…

30 januari 2023

DKC speelt rechtstreeks duel om finaleplek tegen Duinwijck

DKC speelt rechtstreeks duel om finaleplek tegen Duinwijck

Plaatst DKC zich direct voor de finale van de Nederlandse Badminton Eredivisie of zijn de Hagenaars veroordeeld tot play-offs? Er…

27 januari 2023

Vacature: BNL zoekt een enthousiaste projectmedewerker

Vacature: BNL zoekt een enthousiaste projectmedewerker

Badminton Nederland is per direct op zoek naar een projectmedewerker. Wat zoeken we? Een enthousiaste teamspeler met minimaal…

26 januari 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!