Topper DKC tegen Duinwijck onbeslist

Topper DKC tegen Duinwijck onbeslist

In de elfde speelronde van de Carlton Eredivisie heeft Duinwijck de koppositie weten te behouden na een gelijkspel in de topper tegen DKC.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

DKC is er niet in geslaagd Duinwijck de eerste nederlaag van het seizoen te bezorgen. In Den Haag werd het na een spannende en gelijkopgaande wedstrijd 4-4, waardoor Duinwijck de koploper blijft en beide teams nog steeds ongeslagen zijn. Door het gelijkspel wordt het steeds spannender in de kop van de ranglijst, waar de top 4 steeds dichter bij elkaar komt en Amersfoort en DKC beide een wedstrijd minder hebben gespeeld.

Qontent Almere kende thuis geen problemen met Van Zijderveld en won gemakkelijk met 8-0. Ook Amersfoort, op bezoek bij TFS Barendrecht, wist overtuigend te winnen. Na een 1-1 stand haalde de ploeg uit Amersfoort de resterende partijen binnen om met een 7-1 zege huiswaarts te keren.

Van Zundert/VELO wist thuis tegen Slotermeer een gelijkspel (4-4) uit het vuur te slepen. De Amsterdammers stonden met 4-2 voor, maar slaagden er niet in een van de gemengddubbelspelen in winst om te zetten, waardoor de ploeg uit Wateringen toch nog knap op gelijke hoogte kwam.

De Limburgse derby tussen Roosterse en Victoria kende een overtuigende winnaar: Roosterse was met maar liefs 8-0 te sterk voor Victoria, dat eerder in het seizoen nog een gelijkspel behaald had tegen Roosterse.

Uitslagen speelronde 11

  • Roosterse - Victoria (8-0)
  • Qontent Almere - Van Zijderveld (8-0)
  • Van Zundert/VELO - Slotermeer (4-4)
  • TFS Barendrecht - Amersfoort (1-7)
  • DKC - Duinwijck (4-4)

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Dopingbijeenkomsten voor trainers en ouders

Dopingbijeenkomsten voor trainers en ouders

Op zaterdag 14 oktober organiseert Badminton Nederland in samenwerking met de Dopingautoriteit tijdens de Yonex Dutch Open een…

20 september 2023

Duinwijck organiseert feestavond met reunie voor leden en oud-leden

Duinwijck organiseert feestavond met reunie voor leden en oud-leden

Het jubileumjaar in het kader van het 75-jarig bestaan van Badmintonclub Duinwijck bereikt zaterdag 30 september zijn hoogtepunt.…

19 september 2023

Wereldranglijst Badminton op 19 september 2023

Wereldranglijst Badminton op 19 september 2023

De wereldranglijst badminton wordt elke week op dinsdag bijgewerkt. Robin Tabeling en Selena Piek (WR12) zijn een vaste waarde in…

19 september 2023

De kop is eraf voor Wijchense Smashing

De kop is eraf voor Wijchense Smashing

Vol goede moed begon Smashing aan de heren- en damesdubbel tegen de landskampioen van afgelopen seizoen. In de herendubbel namen…

18 september 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!