SportSport

Van Zijderveld en Slotermeer delen de punten

Van Zijderveld en Slotermeer delen de punten

In de twaalfde speelronde van de Carlton Eredivisie hebben Van Zijderveld en Slotermeer in hun onderlinge confrontatie de punten gedeeld.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Van Zijderveld is er thuis tegen het hogergeplaatste Slotermeer niet in geslaagd om de winst te behalen. Na een 3-1 en 4-2 voorsprong wist Slotermeer door winst in de gemengddubbelspelen toch nog een gelijkspel (4-4) uit het vuur te slepen.

De top 4 van de ranglijst bleef ongewijzigd. Duinwijck versloeg Van Zundert/ VELO in Wateringen met 7-1 en Qontent Almere wist thuis, ook met 7-1 te winnen van TFS Barendrecht. DKC uit bij Roosterse en Amersfoort bij Victoria wonnen ook allebei met duidelijke cijfers (7-1) hun wedstrijd.

Uitslagen speelronde 12

  • Van Zijderveld - Slotermeer (4-4)
  • Victoria - Amersfoort (1-7)
  • Roosterse - DKC (1-7)
  • Van Zundert/VELO - Duinwijck (1-7)
  • Qontent Almere - TFS Barendrecht (7-1)

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Playoffs voor Almere na overwinning op VELO

Playoffs voor Almere na overwinning op VELO

Almere heeft zich geplaatst voor de playoffs van de eredivisie en zal de eerste wedstrijd thuis spelen. Dit zal in het weekend…

30 januari 2023

DKC moet zich opmaken voor halve finales

DKC moet zich opmaken voor halve finales

De badmintonners van DKC zijn er niet in geslaagd om zich rechtstreeks te plaatsen voor de finale van de Nederlandse Badminton…

30 januari 2023

DKC speelt rechtstreeks duel om finaleplek tegen Duinwijck

DKC speelt rechtstreeks duel om finaleplek tegen Duinwijck

Plaatst DKC zich direct voor de finale van de Nederlandse Badminton Eredivisie of zijn de Hagenaars veroordeeld tot play-offs? Er…

27 januari 2023

Vacature: BNL zoekt een enthousiaste projectmedewerker

Vacature: BNL zoekt een enthousiaste projectmedewerker

Badminton Nederland is per direct op zoek naar een projectmedewerker. Wat zoeken we? Een enthousiaste teamspeler met minimaal…

26 januari 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!