DKC behoudt koppositie

DKC behoudt koppositie

In speelronde 13 van de Carlton Eredivisie heeft DKC de koppositie weten te behouden door een 6-2 overwinning bij Van Zundert/VELO.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

DKC kwam in Wateringen op een 2-0 achterstand tegen Van Zundert/VELO, maar verloor daarna geen enkele partij meer en wist zo de overwinning mee naar huis te nemen. Achtervolgers Duinwijck en Qontent Almere maakte geen fouten en blijven in het spoor van DKC. Duinwijck won met 5-3 in Barendrecht van TFS Barendrecht en Qontent Almere won thuis de topper tegen Amersfoort met 6-2. Tot 2-2 ging het nog gelijk op, maar daarna was de ploeg uit Almere veel te sterk.

Roosterse speelde gelijk tegen Slotermeer. Roosterse wist een 2-0 achterstand knap om te zetten naar een 4-2 voorsprong, maar Slotermeer kon door winst in de gemengd dubbelspellen toch met een 4-4 huiswaarts keren. Ook Victoria en Van Zijderveld speelden gelijk (4-4) tegen elkaar.

Uitslagen speelronde 13

    Roosterse - Slotermeer (4-4)
  • TFS Barendrecht - Duinwijck (3-5)
  • Van Zundert/VELO - DKC (2-6)
  • Qontent Almere - Amersfoort (6-2)
  • Victoria - Van Zijderveld (4-4)

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
DKC behoudt koppositie na zege op Almere

DKC behoudt koppositie na zege op Almere

Met de play-off wedstrijden voor plaatsing van de finale van vorig jaar nog vers in het geheugen stond afgelopen weekend de…

25 september 2023

Smashing verliest nipt van VELO

Smashing verliest nipt van VELO

VELO was dit weekend de tegenstander. In de herendubbel speelde Teun samen met Timo tegen Jim Middelburg en Mees Janssen. Helaas…

25 september 2023

Almere onderuit bij DKC

Almere onderuit bij DKC

Zaterdagavond vond in sporthal Hogeveld in Den Haag de wedstrijd plaats tussen DKC tegen Almere in de tweede ronde van de…

24 september 2023

Dopingbijeenkomsten voor trainers en ouders

Dopingbijeenkomsten voor trainers en ouders

Op zaterdag 14 oktober organiseert Badminton Nederland in samenwerking met de Dopingautoriteit tijdens de Yonex Dutch Open een…

20 september 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!