Fijne feestdagen!

Fijne feestdagen!

Zo tegen het eind van dit jaar is het een goed moment om terug te kijken op de afgelopen 11, bijna 12 maanden. Ik begin echter met een groet aan alle bezoekers: fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

clubzoeker

Ken je BC Schoonhoven al?

Voor mijzelf betekende 2014 het verhuizen naar een nieuw huis, ein-de-lijk een eigen auto en met de aankoop van mijn eerste smartphone trad ik de eenentwintigste eeuw binnen. Tel daarbij een eerste seizoen in de vierde divisie op én het verwelkomen van een nieuw neefje en mijn 2014 was geslaagd.

Belangrijke veranderingen

Voor badmintonline.nl was het een jaar met een aantal belangrijke veranderingen. Met ongeveer drieduizend artikelen verwelkomden we iets meer dan 56.000 unieke bezoekers. Dat is vergeleken met grote landelijke sites héél bescheiden, maar voor een niche-doelgroep als badminton zijn we erg blij met ons bereik. En opnieuw een groei van ruim 15% t.o.v. 2013.

Eind augustus gooiden we het roer ook aan de bezoekerskant om: sinds dat moment staan we anoniem reageren niet meer toe. Een verandering die niet voor iedereen 'makkelijk' was, maar wel een die past bij het beleid dat we sindsdien voeren: positief en kritisch. In de samenwerking met BadmintonInfo - sinds april heeft badmintonline.nl een eigen rubriek in dit blad - gebruiken we dit ook als leidraad.

Op 12 november rolden we de grootste update tot dusver uit: een nieuwe vormgeving van de website met betere gebruikerservaring op mobiele apparaten. Inmiddels bezoekt 54% van alle bezoekers de website met een smartphone of tablet. Daarnaast kwam op veler verzoek de zoek-functie terug en voegden we spelersprofielen toe. Jullie feedback is welkom en we blijven de site verbeteren.

2015

Voor het nieuwe jaar ligt de focus enerzijds op het uitbreiden van de nieuwsvoorziening (meer regionaal nieuws) en anderzijds op het uitbreiden van onze samenwerking met verschillende partners. Heb je interesse om mee te werken aan het succes van badmintonline.nl en het geven van een positieve boost aan de badmintonsport, neem dan contact op!

Voor nu: fijne dagen!

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Christ de Rooij

Christ de Rooij

Christ voert de eindredactie van badmintonline.nl. Reacties bij artikelen onder de badmintonline-naam worden door hem geplaatst.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Dopingbijeenkomsten voor trainers en ouders

Dopingbijeenkomsten voor trainers en ouders

Op zaterdag 14 oktober organiseert Badminton Nederland in samenwerking met de Dopingautoriteit tijdens de Yonex Dutch Open een…

20 september 2023

Duinwijck organiseert feestavond met reunie voor leden en oud-leden

Duinwijck organiseert feestavond met reunie voor leden en oud-leden

Het jubileumjaar in het kader van het 75-jarig bestaan van Badmintonclub Duinwijck bereikt zaterdag 30 september zijn hoogtepunt.…

19 september 2023

Wereldranglijst Badminton op 19 september 2023

Wereldranglijst Badminton op 19 september 2023

De wereldranglijst badminton wordt elke week op dinsdag bijgewerkt. Robin Tabeling en Selena Piek (WR12) zijn een vaste waarde in…

19 september 2023

De kop is eraf voor Wijchense Smashing

De kop is eraf voor Wijchense Smashing

Vol goede moed begon Smashing aan de heren- en damesdubbel tegen de landskampioen van afgelopen seizoen. In de herendubbel namen…

18 september 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!