Almere thuis tegen Roosterse

Almere thuis tegen Roosterse

Zaterdag 24 januari 2015 speelt Qontent Almere de laatste wedstrijd van de reguliere competitie van de Carlton Eredivisie tegen het Limburgse Roosterse.

Maak kennis met Alyssa Tirtosentono!

De plaats van handeling is zoals te doen gebruikelijk Sportcomplex RCS in de Almeerse Parkwijk.

Qontent Almere staat derde en is verzekerd van het spelen van de halve finales in de play-offwedstrijden. Maar Qontent Almere kan ook nog tweede worden en daarvoor is een royale overwinning op de Roosterse, dat vijfde staat, noodzakelijk. En dan zou Duinwijck in de uitwedstrijd tegen BC Amersfoort veel punten moeten laten liggen. Je weet maar nooit hoe het loopt.

TFS Barendrecht vecht voor zijn laatste kans op lijfsbehoud thuis tegen Van Zijderveld. Barendrecht heeft 37 punten en Van Zijderveld 41 De conclusie is dat Barendrecht met 7-1 zou moeten winnen en dat lijkt een schier onmogelijk opdracht.

Victoria speelt uit tegen VELO en als VELO met grote cijfers wint, komt alsnog de vijfde plek in het zicht voor de Wateringers.

Slotermeer speelt uit tegen het oppermachtige DKC, dat met groots machtsvertoon aan kop gaat in de eredivisie en dat is een felicitatie waard richting 'de Hagenezen'.

Kortom ook de laatste speelronde nog wedstrijden die er toe doen en dat is wel zo leuk.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Wereldranglijst Badminton op 6 december 2022: Piek en Tabeling in top 15

Wereldranglijst Badminton op 6 december 2022: Piek en Tabeling in top 15

De wereldranglijst badminton wordt elke week op dinsdag bijgewerkt. Van nummer 25 op 27 september jl. naar nummer 37 vandaag:…

6 december 2022

Tweede Fase van Nederlandse Badminton Eredivisie 2022-2023 begonnen

Tweede Fase van Nederlandse Badminton Eredivisie 2022-2023 begonnen

In Haarlem versloeg thuisploeg Duinwijck mede-titelkandidaat Almere met 6-2 tijdens de tweede fase van de Nederlandse Badminton…

5 december 2022

Smashing wint de eerste handhavingskraker

Smashing wint de eerste handhavingskraker

Zaterdag 3 december, de start van de tweede helft van de Nederlandse Badminton Eredivisie. De eerste helft van de competitie werd…

4 december 2022

Tips voor de juiste badmintonmaterialen

Tips voor de juiste badmintonmaterialen

Badminton is misschien wel één van de populairste activiteiten die we doen als we op vakantie gaan naar de camping.…

29 november 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!