Een topsportcarrière met risico op zuurstoftekort

Een topsportcarrière met risico op zuurstoftekort

Erik, jouw halve finale tegen Nick Fransman was afgelopen zondag een van de redenen om naar Topsportcentrum Almere te komen. Zoals wel meer mensen vooraf zeiden: een interessante krachtmeting tussen twee spelers die een eigen pad gekozen hebben.

clubzoeker

Maak kennis met Nadia Choukri!

Dat Nick Fransman een solide prestatie leverde tegen jou, dat is inderdaad glashelder. Dat jij onder je daadwerkelijke niveau acteerde, dat lijkt eveneens evident.

Als je badmintonline.nl af en toe volgt - en ik weet dat dat vanuit jouw team actief gebeurt - dan ben je op de hoogte dat we sinds augustus / september bewust een ander redactioneel beleid voeren. Een beleid dat niet geënt is op het genereren van 'zoveel mogelijk reacties', maar op het brengen van een interessant en vooral gevarieerd nieuwsaanbod. Mijn interesse, die door meerdere mensen gedeeld wordt, om jouw blog over de halve finale te lezen, is oprecht.

Lezers die jouw stukjes hier en op jouw website volgen, krijgen in elke blog en in elk wedstrijdverslag een deconstructie van je partijen of toernooien. Waarom iets niet gelukt is, welke pijntjes er zijn geweest en dat met het team gewerkt wordt naar de volgende uitdaging.

Voor mij persoonlijk - en ik word niet gehinderd door enige vorm van kennis over topbadminton of topsport - is jouw topcarrière en wat ik erover lees voorlopig als het langdurig inhouden van mijn adem. Wanneer je de NK-finale haalt, dan zou ik uitademen. Wanneer je een (halve) finale van een Open of International haalt, dan zou ik uitademen. Op enig moment hoop ik als badmintonliefhebber die zichtbare stap omhoog te zien, al was het maar ter bevestiging van jouw keuze voor een onafhankelijk team.

Voorlopig houd ik mijn adem dus nog in.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Christ de Rooij

Christ de Rooij

Christ voert de eindredactie van badmintonline.nl. Reacties bij artikelen onder de badmintonline-naam worden door hem geplaatst.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Cheryl Seinen: This was it. The end of my career on this high level.

Cheryl Seinen: This was it. The end of my career on this high level.

Happy we could end it with again a European medal, Debora Jille.

15 april 2024

Brons voor vrouwendubbel Debora Jille en Cheryl Seinen op EK Badminton 2024

Brons voor vrouwendubbel Debora Jille en Cheryl Seinen op EK Badminton 2024

Het is Debora Jille en Cheryl Seinen helaas niet gelukt om de finale van het vrouwendubbel te bereiken op de EK badminton 2024 in…

13 april 2024

Debora Jille en Cheryl Seinen naar halve finale vrouwendubbel op EK Badminton 2024

Debora Jille en Cheryl Seinen naar halve finale vrouwendubbel op EK Badminton 2024

Het Oranje-duo Debora Jille / Cheryl Seinen (WR-34) heeft de halve finale bereikt van het vrouwendubbel op de EK Badminton 2024…

12 april 2024

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen: De droom is over!

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen: De droom is over!

Voor het Olympische traject begon kreeg ik meerdere kansen om mij te kwalificeren voor de Olympisch Spelen in 2024 in Parijs. Een…

12 april 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!