SportSport

Gezocht: de Erik Meijs die goed kan badmintonnen

Gezocht: de Erik Meijs die goed kan badmintonnen

Zo mensen, ik las op Facebook bij badmintonline dat Christ speciaal zit te wachten op mijn verhaal over de NK 2015.

clubzoeker

Ken je BC Lochem al?

Die goede Christ, altijd natuurlijk wachten op smeuïge verhalen waar dan lekker veel reacties op komen. Kan niks beloven Christ, maar zoals altijd, heb ik ook nu gewoon weer een blog geschreven, zoals jullie dat van mij gewend zijn.

Hoe is deze NK verlopen? In een woord K-U-T. Los van het feit dat ik in de halve finale van een geweldig spelende Nick Fransman heb verloren, die daarna ook bijna op weg was om Nederlands kampioen te worden, baal ik ontzettend van het getoonde spel in die halve finale.

Het toernooi begon zaterdag zoals ik had moeten beginnen, namelijk zowel mijn 1ste ronde tegen Joey Muns als vervolgens de kwartfinale tegen Saber Afif winnen in 2 sets. So far so good.

Fysiek was ik in orde, mijn slagen liepen goed en ik had zin in de halve finale, omdat Nick en ik nu beide weer eens lekker tegen elkaar konden spelen, waar we altijd naar uit kijken. Dan de wedstrijd zelf. Die verliep dus volstrekt anders dan wat ik me had voorgenomen en had verwacht. Voor de mensen die het gezien hebben is het vrij duidelijk. Nick begon ijzersterk en hield dit de gehele wedstrijd vast. Daardoor kwam ik elke keer veel te veel op achterstand en moest ik teveel risico nemen om terug te komen. Tegen een Nick in deze vorm had ik echter weinig kans en was de Erik die goed kan badmintonnen in geen velden of wegen te bekennen.

Lees de rest van dit artikel op de website van Erik Meijs.

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Cheryl Seinen: This was it. The end of my career on this high level.

Cheryl Seinen: This was it. The end of my career on this high level.

Happy we could end it with again a European medal, Debora Jille.

15 april 2024

Brons voor vrouwendubbel Debora Jille en Cheryl Seinen op EK Badminton 2024

Brons voor vrouwendubbel Debora Jille en Cheryl Seinen op EK Badminton 2024

Het is Debora Jille en Cheryl Seinen helaas niet gelukt om de finale van het vrouwendubbel te bereiken op de EK badminton 2024 in…

13 april 2024

Debora Jille en Cheryl Seinen naar halve finale vrouwendubbel op EK Badminton 2024

Debora Jille en Cheryl Seinen naar halve finale vrouwendubbel op EK Badminton 2024

Het Oranje-duo Debora Jille / Cheryl Seinen (WR-34) heeft de halve finale bereikt van het vrouwendubbel op de EK Badminton 2024…

12 april 2024

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen: De droom is over!

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen: De droom is over!

Voor het Olympische traject begon kreeg ik meerdere kansen om mij te kwalificeren voor de Olympisch Spelen in 2024 in Parijs. Een…

12 april 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!