clubzoeker

Junior Master Almere: De Denen komen revanche nemen

Junior Master Almere: De Denen komen revanche nemen

In het weekend van 21-22 maart 2015 organiseert BV Almere weer de Junior Master Almere 2015. Net als voorgaande jaren heeft het toernooi weer een internationaal karakter!

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Naast de traditionele komst van de Vlaamse Badminton Liga komen er dit jaar ook circa 55 Denen naar Almere. Ze hebben maar een doel, revanche nemen voor twee jaar terug!

Denen

De Denen komen met circa 55 spelers welke zullen uitkomen in de <11, <13 en <15. Door de deelname van de Denen in de <11 belooft ook die leeftijdsgroep een sterke en drukke bezetting te krijgen. De selectie van <15 bestaat zelfs louter uit Master- en Elitespelers en die zullen dan ook uitkomen in de <15+. Ook in de <13 komen de Denen met ijzersterke, master- en elitespelers!

Belgen

De Belgen scoren al jaren uitstekend tijdens de Junior Master Almere. Met de komst van de sterke Deense selectie zijn ze er blijkbaar niet geheel gerust op en hebben ze besloten een sterkere selectie naar Almere te sturen. Zo komen onder meer de winnaars van <13 en <15 van Hoensbroek naar de Flevopolder.

Nederland

Doordat de Junior Master Almere 2015 een verplicht toernooi is voor de nationale selecties <15 & <17 en alle academies belooft het een buitengewoon spannend en druk bezet toernooi te worden!

Extra sporthal!

Door de komst van de grote groep Denen heeft de toernooiorganisatie besloten een derde sporthal te huren. Naast onze eigen Sportcomplex RCS zal het toernooi op zaterdag ook gespeeld worden in Sporthal Almere Haven (12 banen) en Sporthal FBK (9 banen). Op zaterdag kan er dus op 31 banen gespeeld worden! Waar welke groep komt te spelen, zal later bekend worden gemaakt.

Inschrijven

Het is nog mogelijk je in te schrijven! De inschrijving sluit 1 maart 2015. Inschrijven kan via badmintonnederland.toernooi.nl.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Terugblik Bondsvergadering 25 maart 2023

Terugblik Bondsvergadering 25 maart 2023

Afgelopen zaterdag 25 maart 2023 vond in Den Bosch de Bondsvergadering plaats. Naast afgevaardigden, bestuursleden en de…

29 maart 2023

DKC ten onder in finale Nederlandse Badminton Eredivisie

DKC ten onder in finale Nederlandse Badminton Eredivisie

De badmintonners van DKC zijn er niet in geslaagd om voor de tweede keer in de clubgeschiedenis de landstitel te veroveren. De…

27 maart 2023

Selena Piek en Robin Tabeling verliezen halve finale Swiss Open 2023

Selena Piek en Robin Tabeling verliezen halve finale Swiss Open 2023

Selena Piek en Robin Tabeling hebben de halve finale in het gemengddubbel op de Yonex Swiss Open in Basel verloren.

25 maart 2023

Duinwijck uit Haarlem prolongeert landstitel Nederlandse Badminton Eredivisie tijdens finale in Maaspoort Den Bosch

Duinwijck uit Haarlem prolongeert landstitel Nederlandse Badminton Eredivisie tijdens finale in Maaspoort Den Bosch

Duinwijck heeft voor de 28e keer het landskampioenschap veroverd. In de finale play-off Nederlandse Badminton Eredivisie in de…

25 maart 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!