Sportmarketing en adviesbureau gaat verbeterpunten Carlton Eredivisie onderzoeken

Sportmarketing en adviesbureau gaat verbeterpunten Carlton Eredivisie onderzoeken

Zaterdag j.l. heeft onder leiding van sportjournalist Theo Plasschaert een tweede bijeenkomst plaats gevonden met negen van de tien voorzitters van de Carlton Eredivisie verenigingen en hun managers om met elkaar te discussiëren over de noodzakelijke kwaliteitsimpulsen voor de Carlton Eredivisie op korte en langere termijn.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Korte termijn betekent het seizoen 2015/2016. Deze discussies werden begeleid door het Sportmarketing en Adviesbureau Van Dooren Advies. Dat er kwaliteitsimpulsen nodig zijn, daarvan was iedereen overtuigd. Niets doen is geen optie, maar over het wanneer en hoe verschilden de meningen.

Een kleine werkgroep onder leiding Van Dooren Advies, bestaande uit een aantal voorzitters , leden van de LCW en de medewerkers van het Bondsbureau, gaan de komende weken zich buigen over de noodzakelijke verbeterpunten voor de korte en langere termijn. Ons bestuur zal die adviezen toetsen aan haar eigen opvatting met betrekking tot de toekomst van de Carlton Eredivisie. Waarbij met name aandacht geschonken zal worden aan de constatering dat de uitkomst van de Carlton Eredivisie wedstrijden over het algemeen zo voorspelbaar is. En dat alleen al daardoor er zo weinig media belangstelling is.

Kortom, de uitdaging ligt vooral in het vergroten van het aantal spanningsmomenten. Deze discussie maakt onderdeel uit van het grote project 'A Clear Future', waarbij de eredivisiewedstrijden een aanjaagfunctie moeten hebben voor het uitdragen van de kracht van onze sport. Wij houden u op de hoogte!

Clemens Wortel

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Met ingang van 1 september dit jaar zal meervoudig Nederlands Kampioen Judith Meulendijks aantreden als hoofdcoach van BC…

21 may 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

De Flevolandse badmintonclub Almere heeft de Dataweb Badminton Cup 2024 gewonnen, het nationale bekertoernooi. Op de finaledag in…

18 may 2024

Gemengddubbel Tabeling en Piek officieel gekwalificeerd voor Olympische Spelen 2024

Gemengddubbel Tabeling en Piek officieel gekwalificeerd voor Olympische Spelen 2024

Badmintonners Robin Tabeling en Selena Piek hebben zich officieel gekwalificeerd voor de Olympische Spelen 2024 in Parijs.

15 may 2024

Doe mee aan de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen 2024

Doe mee aan de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen 2024

Op zaterdag 8 en zondag 9 juni vinden in het T-Kwadraat in Tilburg de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen 2024 (NJK) plaats en…

8 may 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!