SportSport

Ciraar Slaats terug bij VELO

Ciraar Slaats terug bij VELO

Afgelopen week hebben Ciraar Slaats en VELO definitief overeenstemming bereikt over zijn terugkeer bij de 10-voudig landskampioen.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Hiermee keert de meest succesvolle coach uit de geschiedenis van de club, na afwezigheid van een seizoen, terug bij VELO. Zowel Slaats als VELO zijn enorm blij met de nieuwe samenwerking en zien de toekomst met veel vertrouwen tegemoet! Van beiden zijde is de intentie uitgesproken om wederom een jarenlange samenwerking aan te gaan.

Slaats keert terug als training/coach van de seniorenselectie. Hij zal wekelijks meerdere trainingen voor verschillende trainingsgroepen gaan verzorgen, daarnaast zal hij ook tijdens de wedstrijden de coaching van spelers op zich nemen. Bijzondere aandacht zal hierbij uitgaan naar de talentvolle (jeugd)spelers. Binnen enkele weken wordt meer duidelijk gemaakt over de exacte werkzaamheden van Slaats.

Van Zundert / VELO heeft hiermee een belangrijke positie binnen het nieuwe technische beleid ingevuld. Vanaf het seizoen 2015/2016 staat het bouwen aan een nieuw kampioensteam en de ontwikkeling van de talentvolle (jeugd)spelers centraal binnen VELO. VELO is momenteel volop in gesprek met zowel trainers als spelers om het gehele technische plaatje in te vullen. De komende weken zal hier meer duidelijkheid over volgen.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
DKC gaat op voor tweede landstitel

DKC gaat op voor tweede landstitel

Na 2013, 2015, 2017 en 2019 staan de badmintonners van DKC voor de vijfde keer in de finale om de landstitel. Alleen in 2015…

24 maart 2023

In gesprek met Jan Helmond: het schip Badminton Nederland dat van richting moet veranderen

In gesprek met Jan Helmond: het schip Badminton Nederland dat van richting moet veranderen

Langere tijd geleden had ik een gesprek met Jan Helmond, voorzitter van Badminton Nederland. Één van de afspraken…

23 maart 2023

Voeg ook jouw badmintonclub toe aan onze clubzoeker!

Voeg ook jouw badmintonclub toe aan onze clubzoeker!

Op badmintonline.nl bieden we alle badmintonclubs in Nederland een clubprofiel aan, ook badmintonverenigingen die lid zijn van…

21 maart 2023

Kwartfinale All England 2023 eindstation voor topbadmintonners Robin Tabeling en Selena Piek

Kwartfinale All England 2023 eindstation voor topbadmintonners Robin Tabeling en Selena Piek

Deze week nam een kleine selectie Nederlanders deel aan de Yonex All England Open 2023 in Birmingham, Engeland. Het is een BWF…

18 maart 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!