SportSport

Ciraar Slaats terug bij VELO

Ciraar Slaats terug bij VELO

Afgelopen week hebben Ciraar Slaats en VELO definitief overeenstemming bereikt over zijn terugkeer bij de 10-voudig landskampioen.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Hiermee keert de meest succesvolle coach uit de geschiedenis van de club, na afwezigheid van een seizoen, terug bij VELO. Zowel Slaats als VELO zijn enorm blij met de nieuwe samenwerking en zien de toekomst met veel vertrouwen tegemoet! Van beiden zijde is de intentie uitgesproken om wederom een jarenlange samenwerking aan te gaan.

Slaats keert terug als training/coach van de seniorenselectie. Hij zal wekelijks meerdere trainingen voor verschillende trainingsgroepen gaan verzorgen, daarnaast zal hij ook tijdens de wedstrijden de coaching van spelers op zich nemen. Bijzondere aandacht zal hierbij uitgaan naar de talentvolle (jeugd)spelers. Binnen enkele weken wordt meer duidelijk gemaakt over de exacte werkzaamheden van Slaats.

Van Zundert / VELO heeft hiermee een belangrijke positie binnen het nieuwe technische beleid ingevuld. Vanaf het seizoen 2015/2016 staat het bouwen aan een nieuw kampioensteam en de ontwikkeling van de talentvolle (jeugd)spelers centraal binnen VELO. VELO is momenteel volop in gesprek met zowel trainers als spelers om het gehele technische plaatje in te vullen. De komende weken zal hier meer duidelijkheid over volgen.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Overtuigende zege Nederlandse mannen bij kwalificatie EK Teams 2024

Overtuigende zege Nederlandse mannen bij kwalificatie EK Teams 2024

De Nederlandse badmintonners hebben een overtuigende overwinning geboekt in hun tweede duel tijdens de kwalificatie voor het EK…

8 december 2023

Goede start Nederlandse teams in kwalificatie EK-teams 2024

Goede start Nederlandse teams in kwalificatie EK-teams 2024

Op Sportcentrum Papendal in Arnhem hebben zowel de Nederlandse mannen als vrouwen een goede start gemaakt tijdens de kwalificatie…

7 december 2023

Russische badmintonbond geschorst door Badminton World Federation

Russische badmintonbond geschorst door Badminton World Federation

De Badminton World Federation (BWF) heeft het lidmaatschap van de Nationale Badminton Federatie van Rusland opgeschort. Deze…

1 december 2023

Ga nu aan de slag met het nieuwe verenigingsprogramma!

Ga nu aan de slag met het nieuwe verenigingsprogramma!

Om de voordelen van een lidmaatschap bij Badminton Nederland nog concreter te maken lanceert Badminton Nederland vandaag een…

27 november 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!