SportSport

Henk Staats: we breken niet met ons beleid

Henk Staats: we breken niet met ons beleid

Als we het over de eredivisie hebben, dan valt natuurlijk op dat de technische staf niemand minder dan veelvoudig Nederlands kampioen Eric Pang heeft aangetrokken.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Waarop ik dan weer de vraag krijg of we dan niet breken met het beleid om te spelen met eigen en aangetrokken talentvolle jeugd. Mijn overtuiging is dat we daar helemaal niet mee breken en dat onze jonge talentvolle spelers juist heel veel kunnen leren van een man zoals Eric Pang, die immers heeft aangegeven ook bij de vereniging de trainingen te zullen volgen.

En dat we niet breken met het beleid blijkt ook uit het feit dat Sebastiaan Li, bepaald niet de minst getalenteerde speler in Nederland, en Stella Li, overigens geen familie, aan de topsportselectie worden toegevoegd. Wat de spelers van de topsportselectie betreft zou ik willen zeggen dat we de komende dagen met enige regelmaat op onze site kond zullen doen van met name de spelers van Qontent Almere en de beide Adidasteams.

De BTF organiseert ook dit jaar weer een voorspeeldag op vrijdag 25 april 2015 voor talentvolle jeugd en niet alleen voor onze eigen jeugd, maar ook voor de jeugd van andere verenigingen. Wil je extra trainingen volgen, dan kan dat en voor de kinderen van andere verenigingen geldt nadrukkelijk dat men niet van vereniging hoeft te wisselen. Blijf bij je eigen club spelen en volg bij ons extra trainingen!

Hoe de eredivisie er de komende jaren uit gaat zien, dat weten we nog niet. De werkgroep komt medio april weer bij elkaar met de LCW en Van Dooren Advies. Getracht wordt het onverenigbare te verenigingen. Een hele klus en laten we hopen dat het lukt.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
DKC ten onder in finale Nederlandse Badminton Eredivisie

DKC ten onder in finale Nederlandse Badminton Eredivisie

De badmintonners van DKC zijn er niet in geslaagd om voor de tweede keer in de clubgeschiedenis de landstitel te veroveren. De…

27 maart 2023

Selena Piek en Robin Tabeling verliezen halve finale Swiss Open 2023

Selena Piek en Robin Tabeling verliezen halve finale Swiss Open 2023

Selena Piek en Robin Tabeling hebben de halve finale in het gemengddubbel op de Yonex Swiss Open in Basel verloren.

25 maart 2023

Duinwijck uit Haarlem prolongeert landstitel Nederlandse Badminton Eredivisie tijdens finale in Maaspoort Den Bosch

Duinwijck uit Haarlem prolongeert landstitel Nederlandse Badminton Eredivisie tijdens finale in Maaspoort Den Bosch

Duinwijck heeft voor de 28e keer het landskampioenschap veroverd. In de finale play-off Nederlandse Badminton Eredivisie in de…

25 maart 2023

Robin Tabeling en Selena Piek naar halve finale Swiss Open

Robin Tabeling en Selena Piek naar halve finale Swiss Open

De Nederlandse topbadmintonners Robin Tabeling en Selena Piek hebben de halve finale bereikt in het gemengddubbel op de Yonex…

24 maart 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!