Henk Staats: we breken niet met ons beleid

Henk Staats: we breken niet met ons beleid

Als we het over de eredivisie hebben, dan valt natuurlijk op dat de technische staf niemand minder dan veelvoudig Nederlands kampioen Eric Pang heeft aangetrokken.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Waarop ik dan weer de vraag krijg of we dan niet breken met het beleid om te spelen met eigen en aangetrokken talentvolle jeugd. Mijn overtuiging is dat we daar helemaal niet mee breken en dat onze jonge talentvolle spelers juist heel veel kunnen leren van een man zoals Eric Pang, die immers heeft aangegeven ook bij de vereniging de trainingen te zullen volgen.

En dat we niet breken met het beleid blijkt ook uit het feit dat Sebastiaan Li, bepaald niet de minst getalenteerde speler in Nederland, en Stella Li, overigens geen familie, aan de topsportselectie worden toegevoegd. Wat de spelers van de topsportselectie betreft zou ik willen zeggen dat we de komende dagen met enige regelmaat op onze site kond zullen doen van met name de spelers van Qontent Almere en de beide Adidasteams.

De BTF organiseert ook dit jaar weer een voorspeeldag op vrijdag 25 april 2015 voor talentvolle jeugd en niet alleen voor onze eigen jeugd, maar ook voor de jeugd van andere verenigingen. Wil je extra trainingen volgen, dan kan dat en voor de kinderen van andere verenigingen geldt nadrukkelijk dat men niet van vereniging hoeft te wisselen. Blijf bij je eigen club spelen en volg bij ons extra trainingen!

Hoe de eredivisie er de komende jaren uit gaat zien, dat weten we nog niet. De werkgroep komt medio april weer bij elkaar met de LCW en Van Dooren Advies. Getracht wordt het onverenigbare te verenigingen. Een hele klus en laten we hopen dat het lukt.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw heeft zich helaas niet gekwalificeerd voor de Olympische Spelen in Parijs. Caljouw voldeed aan de internationale…

23 may 2024

RTC Haarlem in september van start

RTC Haarlem in september van start

Badminton Nederland is blij en trots om te melden dat we in samenwerking met BC Duinwijck per 1 september starten met een nieuw…

22 may 2024

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Met ingang van 1 september dit jaar zal meervoudig Nederlands Kampioen Judith Meulendijks aantreden als hoofdcoach van BC…

21 may 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

De Flevolandse badmintonclub Almere heeft de Dataweb Badminton Cup 2024 gewonnen, het nationale bekertoernooi. Op de finaledag in…

18 may 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!