Kwaliteitsimpuls Carlton Eredivisie: veranderingen op stapel

Kwaliteitsimpuls Carlton Eredivisie: veranderingen op stapel

Na een aantal brainstormsessies en werkgroe besprekingen, waaraan een aantal voorzitters van eredivisieverenigingen hebben deelgenomen, heeft de LCW aan het bestuur een advies uitgebracht om met ingang van het seizoen 2015-2016 de eredivisie een noodzakelijke kwaliteitsimpuls te geven.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Het bestuur heeft met waardering kennis genomen van dit advies en heeft daarmee een persoonlijke rondgang gemaakt langs alle eredivisieverenigingen, zover dat agendatechnisch mogelijk was. De reacties waren in zijn algemeenheid positief te noemen, een enkele uitzondering daargelaten. Alle betrokken partijen waren het er in het voortraject over eens dat er echt iets moest gebeuren, maar hoe? wat? en wanneer? was een uitdaging te noemen!

Uiteindelijk heeft het bestuur knopen doorgehakt en de praktijk van het komende seizoen zal moeten uitwijzen of dit een wijze beslissing is geweest. Aan de LCW zal worden gevraagd alvast een doorkijk te maken naar de seizoenen daarna. Het gaat immers niet alleen om de wedstrijden als zodanig, maar vooral ook om de aankleding, de ambiance, de publieke belangstelling, kortom de uitstraling van een van de paradepaardjes in onze sport.

Clemens Wortel
Voorzitter Badminton Nederland

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
GeenStijl: Badminton boeit mensen geen ene hol

GeenStijl: Badminton boeit mensen geen ene hol

Website GeenStijl reageert op het voorstel van NOC*NSF om een basisinkomen voor topsporters te faciliteren. De redactie is…

20 juli 2024

Wie zitten er in de spelersraad van Badminton Nederland?

Wie zitten er in de spelersraad van Badminton Nederland?

De Spelersraad van Badminton Nederland is een zelfstandig adviesorgaan binnen de bond. De spelersraad vertegenwoordigt binnen…

19 juli 2024

Vooruitblik Olympische Spelen 2024 in Parijs

Vooruitblik Olympische Spelen 2024 in Parijs

Aanstaande vrijdag vindt de openingsceremonie plaats van de Olympische Spelen 2024 in Parijs, Robin Tabeling en Selena Piek…

19 juli 2024

Nieuwe website Badminton Nederland

Nieuwe website Badminton Nederland

Welkom op de nieuwe badminton website die je up-to-date houdt over alle zaken rondom badminton in Nederland.

19 juli 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!