clubzoeker

Kwaliteitsimpuls Carlton Eredivisie: veranderingen op stapel

Kwaliteitsimpuls Carlton Eredivisie: veranderingen op stapel

Na een aantal brainstormsessies en werkgroe besprekingen, waaraan een aantal voorzitters van eredivisieverenigingen hebben deelgenomen, heeft de LCW aan het bestuur een advies uitgebracht om met ingang van het seizoen 2015-2016 de eredivisie een noodzakelijke kwaliteitsimpuls te geven.

SportSport

Maak kennis met Casper Spaans!

Het bestuur heeft met waardering kennis genomen van dit advies en heeft daarmee een persoonlijke rondgang gemaakt langs alle eredivisieverenigingen, zover dat agendatechnisch mogelijk was. De reacties waren in zijn algemeenheid positief te noemen, een enkele uitzondering daargelaten. Alle betrokken partijen waren het er in het voortraject over eens dat er echt iets moest gebeuren, maar hoe? wat? en wanneer? was een uitdaging te noemen!

Uiteindelijk heeft het bestuur knopen doorgehakt en de praktijk van het komende seizoen zal moeten uitwijzen of dit een wijze beslissing is geweest. Aan de LCW zal worden gevraagd alvast een doorkijk te maken naar de seizoenen daarna. Het gaat immers niet alleen om de wedstrijden als zodanig, maar vooral ook om de aankleding, de ambiance, de publieke belangstelling, kortom de uitstraling van een van de paradepaardjes in onze sport.

Clemens Wortel
Voorzitter Badminton Nederland

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Workshop afgerond: een diversvaardig bondsbureau in Nieuwegein

Workshop afgerond: een diversvaardig bondsbureau in Nieuwegein

Badminton is van én voor iedereen! Iedereen moet zich welkom voelen binnen onze sport bijvoorbeeld ongeacht huidskleur,…

29 february 2024

Veranderen van vereniging: geef het voor 1 april door

Veranderen van vereniging: geef het voor 1 april door

De competitie is afgelopen en de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn weer in gang gezet.

27 february 2024

De principekalender 2024-2025 van Badminton Nederland goedgekeurd

De principekalender 2024-2025 van Badminton Nederland goedgekeurd

Tijdens de bestuursvergadering van 19 februari jl. is de principekalender voor het seizoen 2024-2025 goedgekeurd. Voor het…

26 february 2024

Nederlandse mannen strijdend ten onder tegen Engeland

Nederlandse mannen strijdend ten onder tegen Engeland

De Nederlandse mannen zijn er helaas net niet in geslaagd om de halve finale te bereiken op de Europees Kampioenschappen…

16 february 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!