Kwaliteitsimpuls Carlton Eredivisie: veranderingen op stapel

Kwaliteitsimpuls Carlton Eredivisie: veranderingen op stapel

Na een aantal brainstormsessies en werkgroe besprekingen, waaraan een aantal voorzitters van eredivisieverenigingen hebben deelgenomen, heeft de LCW aan het bestuur een advies uitgebracht om met ingang van het seizoen 2015-2016 de eredivisie een noodzakelijke kwaliteitsimpuls te geven.

Maak kennis met Dion Hoegen!

Het bestuur heeft met waardering kennis genomen van dit advies en heeft daarmee een persoonlijke rondgang gemaakt langs alle eredivisieverenigingen, zover dat agendatechnisch mogelijk was. De reacties waren in zijn algemeenheid positief te noemen, een enkele uitzondering daargelaten. Alle betrokken partijen waren het er in het voortraject over eens dat er echt iets moest gebeuren, maar hoe? wat? en wanneer? was een uitdaging te noemen!

Uiteindelijk heeft het bestuur knopen doorgehakt en de praktijk van het komende seizoen zal moeten uitwijzen of dit een wijze beslissing is geweest. Aan de LCW zal worden gevraagd alvast een doorkijk te maken naar de seizoenen daarna. Het gaat immers niet alleen om de wedstrijden als zodanig, maar vooral ook om de aankleding, de ambiance, de publieke belangstelling, kortom de uitstraling van een van de paradepaardjes in onze sport.

Clemens Wortel
Voorzitter Badminton Nederland

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Robin Tabeling en Selena Piek naar halve finale Swiss Open

Robin Tabeling en Selena Piek naar halve finale Swiss Open

De Nederlandse topbadmintonners Robin Tabeling en Selena Piek hebben de halve finale bereikt in het gemengddubbel op de Yonex…

24 maart 2023

DKC gaat op voor tweede landstitel

DKC gaat op voor tweede landstitel

Na 2013, 2015, 2017 en 2019 staan de badmintonners van DKC voor de vijfde keer in de finale om de landstitel. Alleen in 2015…

24 maart 2023

In gesprek met Jan Helmond: het schip Badminton Nederland dat van richting moet veranderen

In gesprek met Jan Helmond: het schip Badminton Nederland dat van richting moet veranderen

Langere tijd geleden had ik een gesprek met Jan Helmond, voorzitter van Badminton Nederland. Één van de afspraken…

23 maart 2023

Voeg ook jouw badmintonclub toe aan onze clubzoeker!

Voeg ook jouw badmintonclub toe aan onze clubzoeker!

Op badmintonline.nl bieden we alle badmintonclubs in Nederland een clubprofiel aan, ook badmintonverenigingen die lid zijn van…

21 maart 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!