clubzoeker

Erik Meijs inspireert jeugd BC Drop Shot

Erik Meijs inspireert jeugd BC Drop Shot

Ter voorbereiding van het Phytalis Drop Shot Grand Prix toernooi hebben de jeugdspelers van Drop Shot een clinic gekregen van Erik Meijs.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Erik is ooit begonnen als jeugdspeler bij Drop Shot. Hij is momenteel uitgegroeid tot nummer twee van Nederland. Afgelopen weekend won hij het Grand Prix toernooi.

De clinic is aangeboden door Phytalis ter promotie van het Phytalis Drop Shot toernooi en ter ondersteuning van Erik Meijs om zijn reis naar Jakarta te bekostigen.

Erik had speciaal voor de clinic een oude bekende van Drop Shot uitgenodigd: Leon Nottelman. Leon heeft recent afscheid genomen van de jeugd van Drop Shot als trainer, omdat hij verhuisd is naar Almere. Ook Leon staat in de top 10 van de Nederlandse ranking.

Voor de jeugdspelers was het erg leuk om te ervaren hoe topspelers trainen en hoe zij zich voorbereiden op wedstrijden. Na de warming-up volgden verschillende trainingsoefeningen. De clinic werd afgesloten met een demowedstrijd tussen Erik Meijs en Leon Nottelman.

Kortom, een inspirerende sessie. Wie weet komt er een nieuwe Erik Meijs voort uit de jeugd van Drop Shot!

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Voortgang competities december 2021: de competitie gaat door!

Voortgang competities december 2021: de competitie gaat door!

Badminton Nederland heeft besloten om de competities de komende drie weken voort te zetten. Hieronder lichten we dit besluit toe.

30 november 2021

Jan Helmond unaniem gekozen tot voorzitter Badminton Nederland

Jan Helmond unaniem gekozen tot voorzitter Badminton Nederland

De Bondsvergadering van Badminton Nederland heeft afgelopen zaterdag 27 november jl. unaniem een nieuwe voorzitter gekozen: Jan…

29 november 2021

Dutch shuttler Mark Caljouw: back injury is quite serious

Dutch shuttler Mark Caljouw: back injury is quite serious

Small update from me, my back injury is quite serious so I will also have to pull out of the Welsh Open. I will do everything I…

28 november 2021

Goede prestaties in Schotland en Slovenië

Goede prestaties in Schotland en Slovenië

De Nederlandse badmintonners hebben deze week goed gepresteerd op de toernooien in Schotland en Slovenië. In totaal werden…

28 november 2021

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!