clubzoeker

Zaterdag 24 oktober 2015: Almere tegen Slotermeer

Zaterdag 24 oktober 2015: Almere tegen Slotermeer

Komende zaterdagavond 24 oktober 2015 speelt Qontent Almere om 19.00 uur in Sporthal Raggers tegen het Amsterdamse Slotermeer.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Qontent Almere staat bovenaan in poule B van de Carlton Eredivisie met 33 punten uit vijf wedstrijden. BV Slotermeer heeft 9 punten uit vier wedstrijden.

Toch zal het bepaald geen walk-over worden voor de Almeerders, want de Amsterdammers kunnen een beroep doen op een Indonesische topspeelster en een Zweeds-Maleisische dubbelspeler of zoals u wilt Maleisische Zweed. De Almeerders moeten er dus fors tegenaan om hun voorsprong op Duinwijck te behouden, dat tweede staat in poule B met 27 punten.

Zonder meer weer een boeiende speelronde, waarbij de wedstrijd Duinwijck tegen Amersfoort wellicht het meest in het oog springt. Maar ook de wedstrijd tussen de staartclubs Van Zijderveld tegen Smashing zal spannend genoeg zijn. En van Roosterse mag verwacht worden dat zij tot het uiterste zullen gaan om hun derde plek in poule B te verstevigen. Van Zundert / VELO heeft op papier een relatief eenvoudige klus te klaren in Hoensbroek, maar let wel, op papier.

Al met al alle reden voor de badmintonliefhebbers om één van de wedstrijden te bezoeken, waarbij we in de regio Amsterdam Almere, vanzelfsprekend de wedstrijd Qontent Almere tegen BV Slotermeer aanbevelen. Altijd veel publiek, prima sfeer, gezellig in de kantine en bovendien gratis parkeren.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Robin Tabeling en Selena Piek naar halve finale Swiss Open

Robin Tabeling en Selena Piek naar halve finale Swiss Open

De Nederlandse topbadmintonners Robin Tabeling en Selena Piek hebben de halve finale bereikt in het gemengddubbel op de Yonex…

24 maart 2023

DKC gaat op voor tweede landstitel

DKC gaat op voor tweede landstitel

Na 2013, 2015, 2017 en 2019 staan de badmintonners van DKC voor de vijfde keer in de finale om de landstitel. Alleen in 2015…

24 maart 2023

In gesprek met Jan Helmond: het schip Badminton Nederland dat van richting moet veranderen

In gesprek met Jan Helmond: het schip Badminton Nederland dat van richting moet veranderen

Langere tijd geleden had ik een gesprek met Jan Helmond, voorzitter van Badminton Nederland. Één van de afspraken…

23 maart 2023

Voeg ook jouw badmintonclub toe aan onze clubzoeker!

Voeg ook jouw badmintonclub toe aan onze clubzoeker!

Op badmintonline.nl bieden we alle badmintonclubs in Nederland een clubprofiel aan, ook badmintonverenigingen die lid zijn van…

21 maart 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!