SportSport

Nederlandse badmintoppers op social media: vakantieplezier en topbadminton

Nederlandse badmintoppers op social media: vakantieplezier en topbadminton

Digitale nomade Imke van der Aar is niet de enige badmintonspeler die een passie voor social media heeft. Nu de badmintontrein op stoom komt, posten de Nederlandse (aspirant) topspelers naast vakantiekiekjes ook weer foto's en filmpjes vanaf de badmintonbaan.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Een rondje langs de Instagram-accounts laat zien dat Alyssa Tirtosentono en Imke naar Zwitserland zijn geweest om Nederlands Kampioene Soraya de Visch Eijbergen te helpen met een trainingskamp. De foto's van deze drie stralende dames maken het pijnlijk duidelijk: je had er absoluut bij moeten zijn! #allsmiles

Selena Piek in Deense eredivisie

Gelijk andere Nederlandse badmintonners speelt ook Olympiër Selena Piek in de Deense eredivisie en dit jaar komt ze voor het eerst bij haar nieuwe club Højbjerg uit. Ze heeft flink wat beroemde collega's, waaronder Hans-Kristian Vittinghus, Line Kjaersfeldt en Kim Astrup.

Racketvaardigheid met Ruben Jille

Ties van der Lecq en zijn dubbelmaatje Ruben Jille trainen samen om nóg beter te worden. Het lijkt erop dat Ruben zelfs in slow motion video's nog snel beweegt!

Adidas-speler Joran Kweekel boven op de berg

Vanuit Kroatië laat Joran Kweekel zien hoe goed een hoedje hem staat en dat een toekomst als reisgids altijd nog plan B kan zijn. Hopelijk blijft hij voorlopig nog eventjes bij plan A.

Gayle Mahulette op stedentripje naar Copenhagen

Lekker weer, heerlijk eten en internationaal gezelschap: de city trip van drievoudig Nederlands Kampioene Gayle Mahulette had al die ingrediënten. Ze kan vol hervonden energie weer beginnen aan het nieuwe badmintonseizoen.

Olympiër Robin Tabeling naar Saint-Laurent-du-Pape

De dubbelpartner van Selena Piek ging met zijn badmintonspelende vriendin Annemiek naar Frankrijk voor een zomerse en vast romantische getaway. Zongebruind en wel gaan we Robin Tabeling weer terugzien op Papendal.

Cheryl Seinen geniet van Griekenland

Het is dan wel geen Limburg, maar ook in vakantiebestemming Griekenland werd TOKYO2020-atlete Cheryl Seinen omringd door behoorlijke heuvels en mensen die wat anders dan Nederlands spreken. Met sandalen in plaats van badmintonschoenen aan de voeten kon ze daar heerlijk ontspannen na een enorm lange periode van voorbereiding op de Olympische Spelen in Tokio. Welverdiend!

Golden hour aan het strand met Iris van Leijsen

Net als Cheryl Seinen koos ook Iris van Leijsen deze zomer voor een gestreept jumpsuitje op het strand. Het wordt bijna niet 'zomerser' dan dit! #hetmooisteplaatje

Wil je de bekende Nederlandse badmintonners volgen op hun social media?

Check de social media accounts van alle spelers op hun spelersprofiel. Ben jij zelf speler en ontbreekt jouw Instagram-account of Facebook-pagina in je profiel? Stuur een e-mail naar info@badmintonline.nl of stuur een DM op Instagram @badmintonlinenl.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Christ de Rooij

Christ de Rooij

Christ voert de eindredactie van badmintonline.nl. Reacties bij artikelen onder de badmintonline-naam worden door hem geplaatst.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

De Vereniging Badminton Oefenmeesters (VBO) hield zaterdag 2 maart jl. een algemene ledenvergadering waar de vereniging opgeheven…

26 march 2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Het is de spelers van Almere niet gelukt om de finale om het landskampioenschap winnen. In een goedgevuld en super sfeerrijke…

24 march 2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

In de finale in de Maaspoort Den Bosch was DKC met 5-1 te sterk voor Almere. Mark Caljouw en Michiel Kruijt van DKC versloegen…

23 march 2024

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Na vorige week al de halve finale te hebben gehaald bij de All England hebben Robin Tabeling en Selena Piek opnieuw een…

23 march 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!