clubzoeker

Megan Hollander klaar met badminton en topsport: de koek is op

Megan Hollander klaar met badminton en topsport: de koek is op

Parabadmintonner Megan Hollander is naar de Paralympische Spelen in Tokio geweest en deelt op Instagram dat het hoofdstuk badminton en topsport is gestopt voor haar.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Lieve familie & vrienden,

Ik wil jullie aller eerst super erg bedanken voor jullie steun en support afgelopen jaren. Zowel op als naast de baan, voor, tijdens en na de wedstrijden.

Afgelopen ander half jaar heb ik heel veel de tijd gehad om na te denken over wat ik eigenlijk wil in het leven & ben daarbij tot de conclusie gekomen dat badminton en topsport daar niet in thuis horen. Voor sommige zal het niet als verrassing komen maar voor veel ook wel.

Na het overlijden van mama heb ik er gewoon nooit meer van kunnen genieten zoals ik toen altijd deed. Naar de Paralympische Spelen gaan was dan ook grotendeels voor haar. Maar dit heb ik gehaald en daar ben ik heel blij en dankbaar voor. Maar voor mij is de koek op en stopt dat hoofdstuk hier.

Ik wil Annie, Eefje en Ilse heel erg bedanken voor de kansen die ik gekregen heb want zonder jullie was dit niet gelukt, Roger en Peter voor mij introduceren in de Para badminton en HBV voor de support alle jaren door. Ook wil ik Dennis bedanken voor de training en steun in het begin van mijn traject. Joshua en Mark, bedankt voor bijna 3 jaar leuke trainingen, ook zonder jullie was het niet gelukt!

Mijn lieve broers, zussen, ooms, tantes, neefjes, nichtjes, oma, mijn lieve schoonfamilie, natuurlijk mijn rots in de branding JP en de persoon zonder wie ik dit überhaupt nooit had gedaan mijn mama. Zonder jullie steun en liefde had ik nooit gestaan waar ik nu was en nooit kunnen bereiken wat ik bereikt heb.

Als laatste wil ik al mijn sponsoren bedanken die mij vanaf het begin hebben gesteund; Yonex Benelux, Chesp Sport, Main Energie & Personeel Voordeel Winkel. Ook zonder jullie had ik zeker niet kunnen bereiken wat ik bereikt heb in de topsport wereld. En natuurlijk NOC NSF die mij de kans hebben gegeven om te shinen op de spelen!

Ik ben dankbaar voor alles en zal het voor altijd met me meedragen. ❤️❤️

Liefs Megan ❤️

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Debora Jille en Cheryl Seinen naar halve finale vrouwendubbel op EK Badminton 2024

Debora Jille en Cheryl Seinen naar halve finale vrouwendubbel op EK Badminton 2024

Het Oranje-duo Debora Jille / Cheryl Seinen (WR-34) heeft de halve finale bereikt van het vrouwendubbel op de EK Badminton 2024…

12 april 2024

Mark Caljouw en Joran Kweekel uitgeschakeld in achtste finale EK Badminton 2024

Mark Caljouw en Joran Kweekel uitgeschakeld in achtste finale EK Badminton 2024

In het mannenenkel speelden Mark Caljouw en Joran Kweekel sterke partijen, maar een plek in de kwartfinale zat er helaas niet in.…

11 april 2024

Robin Tabeling en Selena Piek gekwalificeerd voor Olympische Spelen 2024 in Parijs

Robin Tabeling en Selena Piek gekwalificeerd voor Olympische Spelen 2024 in Parijs

Badmintonners Robin Tabeling en Selena Piek hebben zich gekwalificeerd voor de Olympische Spelen 2024 in Parijs deze zomer.

11 april 2024

Mixkoppel Robin Tabeling en Selena Piek naar kwartfinale EK Badminton 2024

Mixkoppel Robin Tabeling en Selena Piek naar kwartfinale EK Badminton 2024

Op het EK Badminton 2024 in Saarbrücken (Duitsland) hebben Selena Piek en Robin Tabeling de kwartfinale van het…

10 april 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!