SportSport

Megan Hollander klaar met badminton en topsport: de koek is op

Megan Hollander klaar met badminton en topsport: de koek is op

Parabadmintonner Megan Hollander is naar de Paralympische Spelen in Tokio geweest en deelt op Instagram dat het hoofdstuk badminton en topsport is gestopt voor haar.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Lieve familie & vrienden,

Ik wil jullie aller eerst super erg bedanken voor jullie steun en support afgelopen jaren. Zowel op als naast de baan, voor, tijdens en na de wedstrijden.

Afgelopen ander half jaar heb ik heel veel de tijd gehad om na te denken over wat ik eigenlijk wil in het leven & ben daarbij tot de conclusie gekomen dat badminton en topsport daar niet in thuis horen. Voor sommige zal het niet als verrassing komen maar voor veel ook wel.

Na het overlijden van mama heb ik er gewoon nooit meer van kunnen genieten zoals ik toen altijd deed. Naar de Paralympische Spelen gaan was dan ook grotendeels voor haar. Maar dit heb ik gehaald en daar ben ik heel blij en dankbaar voor. Maar voor mij is de koek op en stopt dat hoofdstuk hier.

Ik wil Annie, Eefje en Ilse heel erg bedanken voor de kansen die ik gekregen heb want zonder jullie was dit niet gelukt, Roger en Peter voor mij introduceren in de Para badminton en HBV voor de support alle jaren door. Ook wil ik Dennis bedanken voor de training en steun in het begin van mijn traject. Joshua en Mark, bedankt voor bijna 3 jaar leuke trainingen, ook zonder jullie was het niet gelukt!

Mijn lieve broers, zussen, ooms, tantes, neefjes, nichtjes, oma, mijn lieve schoonfamilie, natuurlijk mijn rots in de branding JP en de persoon zonder wie ik dit überhaupt nooit had gedaan mijn mama. Zonder jullie steun en liefde had ik nooit gestaan waar ik nu was en nooit kunnen bereiken wat ik bereikt heb.

Als laatste wil ik al mijn sponsoren bedanken die mij vanaf het begin hebben gesteund; Yonex Benelux, Chesp Sport, Main Energie & Personeel Voordeel Winkel. Ook zonder jullie had ik zeker niet kunnen bereiken wat ik bereikt heb in de topsport wereld. En natuurlijk NOC NSF die mij de kans hebben gegeven om te shinen op de spelen!

Ik ben dankbaar voor alles en zal het voor altijd met me meedragen. ❤️❤️

Liefs Megan ❤️

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Eerste nederlaag voor Almere

Eerste nederlaag voor Almere

Na een lange reeks ongeslagen te blijven leed Almere de eerste nederlaag van deze competitie. In Den Haag bleek Drop Shot BC met…

17 januari 2022

Ook Duinwijck ten onder tegen Almere in Nederlandse Badminton Eredivisie

Ook Duinwijck ten onder tegen Almere in Nederlandse Badminton Eredivisie

Ook de vierde wedstrijd in de kampioenspoule leverde winst op voor koploper Almere. Duinwijck ging met 6-2 onderuit in sporthal…

17 januari 2022

VELO Badminton speelt gelijk tegen Haagse Drop Shot

VELO Badminton speelt gelijk tegen Haagse Drop Shot

De avond na de gehouden nieuwe persconferentie mochten er nog steeds geen toeschouwers bij sportwedstrijden aanwezig zijn. VELO…

17 januari 2022

Dutch Junior International in Haarlem opnieuw afgelast

Dutch Junior International in Haarlem opnieuw afgelast

Na de persconferentie van vrijdag 14 januari jl. heeft de organisatie van de Yonex Dutch Junior International besloten de editie…

17 januari 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!