SportSport

Onderzoek grensoverschrijdend gedrag in badmintonwereld

Onderzoek grensoverschrijdend gedrag in badmintonwereld

Binnenkort ontvangen alle leden van Badminton Nederland van 16 jaar en ouder van onderzoeksbureau Centerdata een uitnodiging voor een vragenlijst over grensoverschrijdend gedrag in de sport.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Waar gaat de vragenlijst over?

De vragenlijst is onderdeel van een onderzoek naar grensoverschrijdend gedrag in de sport binnen Badminton Nederland. Er worden vragen gesteld over vervelende ervaringen tijdens het sporten. Het gaat hierbij om emotionele, lichamelijke en seksuele ervaringen. U kunt er altijd voor kiezen om een vraag die u niet wilt beantwoorden over te slaan of om de lijst niet in te vullen.

Wie voert het onderzoek uit?

Het onderzoek wordt uitgevoerd door Centerdata in samenwerking met Badminton Nederland, NOC*NSF en I&O Research.

Waarom dit onderzoek?

De laatste tijd zijn vervelende ervaringen en grensoverschrijdend gedrag in de sport regelmatig in het nieuws. De ervaringen van de turnsters zijn hiervan het bekendste voorbeeld. Badminton Nederland wil graag weten wat de ervaringen binnen de eigen sport zijn. De resultaten kunnen helpen om het beleid aan te passen om grensoverschrijdend gedrag in onze sport tegen te gaan.

Hoe zit het met mijn privacy?

Uw privacy is erg belangrijk voor ons. Wij zorgen ervoor dat wij vertrouwelijk met uw gegevens omgaan, uw gegevens goed beveiligen en dat uw antwoorden niet tot u te herleiden zijn. Over de resultaten van het onderzoek wordt door I&O Research een rapport geschreven. In dit rapport is geen verband te leggen tussen de resultaten en antwoorden van individuele personen.

Wanneer ontvang ik de vragenlijst?

U ontvangt de vragenlijst tussen 8 en 12 november 2021 van Centerdata. We hopen dat zoveel mogelijk leden de vragenlijst zullen invullen, zodat we met uw antwoorden de sport weer een stukje veiliger kunnen maken!

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Thuisbasis BV Almere verkocht: club moet op zoek naar nieuwe sporthal

Thuisbasis BV Almere verkocht: club moet op zoek naar nieuwe sporthal

In een kort berichtje op bvalmere.nl wordt de leden van eredivisieclub BV Almere medegedeeld dat Sporthal Raggers is verkocht aan…

21 mei 2022

Badminton Nederland start ProbeerBadminton.nu 2022 op: de succesvolle ledenwervingsactie voor badmintonclubs

Badminton Nederland start ProbeerBadminton.nu 2022 op: de succesvolle ledenwervingsactie voor badmintonclubs

Enkele maanden lang gaf de website probeerbadminton.nu een foutmelding: veel badmintonclubs dachten dat Badminton Nederland de…

20 mei 2022

Dennis Eversdijk speelt een lokaal toernooi in Vietnam

Dennis Eversdijk speelt een lokaal toernooi in Vietnam

De eerste dag was het vooral uitrusten van de reis. Ik hoorde de verhalen van spelers die te snel wilden gaan trainen en daardoor…

16 mei 2022

Terugblik NVK Badminton 2022: badmintonfeestje in Amersfoort!

Terugblik NVK Badminton 2022: badmintonfeestje in Amersfoort!

Na een gedwongen onderbreking van twee jaar kon afgelopen weekend een vervolg worden gegeven aan de lange reeks door Badminton…

16 mei 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!