Maximale score voor Smashing tegen AMOR

Maximale score voor Smashing tegen AMOR

Afgelopen zaterdag mocht Smashing aantreden tegen AMOR uit Groningen. Smashing had in eigen hand dat plek 9 verzekerd zou worden. Na een gezamenlijk lunch konden we van start.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Brandon en Alex mochten aantreden tegen Rik Wilbers en Marco Oosterhaven. In twee sets werd deze partij door onze heren gewonnen. De dames Demi en Ella stonden naast hen op de baan tegen Bianca Oosterhaven en Jamie Logt. Een stroeve wedstrijd, maar met als eind resultaat een nette winst voor Smashing.

Hierna mochten de singles de baan op. Yannic speelde tegen Riemco Hof, waar hij al een paar keer tegen had gespeeld en helaas nog niet van gewonnen had. Maar Yannic liet zien wat hij waard was en pakte netjes het derde punt voor Smashing. Lieke stond ernaast op de baan haar single te spelen tegen Rebecca van den Berg. Lieke speelde solide en won in twee games.

Met een 4-0 voorsprong gingen we de tweede singles in. Onze erg gewaardeerde invallers, Alex en Demi, lieten beide goed spel zien en wonnen dan ook allebei hun singles.

Vervolgens gingen de mixen op de baan. Brandon en Lieke lieten zien wat ze waard waren en trokken netjes beide games naar zich toe. Daarnaast speelden Yannic en Ella voor het eerst weer een mix samen en ook deze partij ging in twee sets naar Smashing. Met een hele mooie 8-0 winst, is Smashing zeker van een negende plek in de ranglijst en kan het nog de strijd aan gaan met Hoorn voor de achtste plek.

Wij willen heel graag het publiek bedanken dat er weer voor het eerst bij mocht zijn afgelopen zaterdag en natuurlijk ook weer onze invallers. Over twee weken gaan wij vechten voor de achtste plek in de ranglijst. We hopen jullie dan ook te zien!

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Meerdere Nederlanders eerste geplaatst bij Yonex Dutch Open 2022 in Almere

Meerdere Nederlanders eerste geplaatst bij Yonex Dutch Open 2022 in Almere

Dinsdag 27 september is de loting verricht voor de Yonex Dutch Open 2022. In drie van de vijf onderdelen staan Nederlandse…

28 september 2022

Zakelijk overwinning op Smashing door Almere

Zakelijk overwinning op Smashing door Almere

Almere mocht zondagmiddag tegen Smashing uit Wijchen aantreden met een gewijzigde opstelling ten opzichte van de afgelopen twee…

27 september 2022

Zo speel jij een onbezorgd potje badminton

Zo speel jij een onbezorgd potje badminton

Wanneer we het hebben over badminton, dan ziet iedereen vaak het beeld voor zich van een stel mensen die onbeholpen proberen de…

27 september 2022

Wereldranglijst Badminton op 27 september 2022: Gayle Mahulette passeert eeuwige rivale Soraya de Visch Eijbergen

Wereldranglijst Badminton op 27 september 2022: Gayle Mahulette passeert eeuwige rivale Soraya de Visch Eijbergen

De wereldranglijst badminton wordt elke week bijgewerkt. Singelaar en badmintonvlogger Gayle Mahulette staat voor het eerst in…

27 september 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!