SportSport

Maximale score voor Smashing tegen AMOR

Maximale score voor Smashing tegen AMOR

Afgelopen zaterdag mocht Smashing aantreden tegen AMOR uit Groningen. Smashing had in eigen hand dat plek 9 verzekerd zou worden. Na een gezamenlijk lunch konden we van start.

Maak kennis met Sophie van den Broek!

Brandon en Alex mochten aantreden tegen Rik Wilbers en Marco Oosterhaven. In twee sets werd deze partij door onze heren gewonnen. De dames Demi en Ella stonden naast hen op de baan tegen Bianca Oosterhaven en Jamie Logt. Een stroeve wedstrijd, maar met als eind resultaat een nette winst voor Smashing.

Hierna mochten de singles de baan op. Yannic speelde tegen Riemco Hof, waar hij al een paar keer tegen had gespeeld en helaas nog niet van gewonnen had. Maar Yannic liet zien wat hij waard was en pakte netjes het derde punt voor Smashing. Lieke stond ernaast op de baan haar single te spelen tegen Rebecca van den Berg. Lieke speelde solide en won in twee games.

Met een 4-0 voorsprong gingen we de tweede singles in. Onze erg gewaardeerde invallers, Alex en Demi, lieten beide goed spel zien en wonnen dan ook allebei hun singles.

Vervolgens gingen de mixen op de baan. Brandon en Lieke lieten zien wat ze waard waren en trokken netjes beide games naar zich toe. Daarnaast speelden Yannic en Ella voor het eerst weer een mix samen en ook deze partij ging in twee sets naar Smashing. Met een hele mooie 8-0 winst, is Smashing zeker van een negende plek in de ranglijst en kan het nog de strijd aan gaan met Hoorn voor de achtste plek.

Wij willen heel graag het publiek bedanken dat er weer voor het eerst bij mocht zijn afgelopen zaterdag en natuurlijk ook weer onze invallers. Over twee weken gaan wij vechten voor de achtste plek in de ranglijst. We hopen jullie dan ook te zien!

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Badminton Nederland start ProbeerBadminton.nu 2022 op: de succesvolle ledenwervingsactie voor badmintonclubs

Badminton Nederland start ProbeerBadminton.nu 2022 op: de succesvolle ledenwervingsactie voor badmintonclubs

Enkele maanden lang gaf de website probeerbadminton.nu een foutmelding: veel badmintonclubs dachten dat Badminton Nederland de…

20 mei 2022

Dennis Eversdijk speelt een lokaal toernooi in Vietnam

Dennis Eversdijk speelt een lokaal toernooi in Vietnam

De eerste dag was het vooral uitrusten van de reis. Ik hoorde de verhalen van spelers die te snel wilden gaan trainen en daardoor…

16 mei 2022

Terugblik NVK Badminton 2022: badmintonfeestje in Amersfoort!

Terugblik NVK Badminton 2022: badmintonfeestje in Amersfoort!

Na een gedwongen onderbreking van twee jaar kon afgelopen weekend een vervolg worden gegeven aan de lange reeks door Badminton…

16 mei 2022

Wie strikt de veters van Mark Caljouw?

Wie strikt de veters van Mark Caljouw?

In de nieuwe podcast van Badminton Inside wordt het transfernieuws rondom BC Drop Shot uitgebreid besproken en laat playing coach…

13 mei 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!