clubzoeker

Maximale score voor Smashing tegen AMOR

Maximale score voor Smashing tegen AMOR

Afgelopen zaterdag mocht Smashing aantreden tegen AMOR uit Groningen. Smashing had in eigen hand dat plek 9 verzekerd zou worden. Na een gezamenlijk lunch konden we van start.

SportSport

Maak kennis met Timo Stoffelen!

Brandon en Alex mochten aantreden tegen Rik Wilbers en Marco Oosterhaven. In twee sets werd deze partij door onze heren gewonnen. De dames Demi en Ella stonden naast hen op de baan tegen Bianca Oosterhaven en Jamie Logt. Een stroeve wedstrijd, maar met als eind resultaat een nette winst voor Smashing.

Hierna mochten de singles de baan op. Yannic speelde tegen Riemco Hof, waar hij al een paar keer tegen had gespeeld en helaas nog niet van gewonnen had. Maar Yannic liet zien wat hij waard was en pakte netjes het derde punt voor Smashing. Lieke stond ernaast op de baan haar single te spelen tegen Rebecca van den Berg. Lieke speelde solide en won in twee games.

Met een 4-0 voorsprong gingen we de tweede singles in. Onze erg gewaardeerde invallers, Alex en Demi, lieten beide goed spel zien en wonnen dan ook allebei hun singles.

Vervolgens gingen de mixen op de baan. Brandon en Lieke lieten zien wat ze waard waren en trokken netjes beide games naar zich toe. Daarnaast speelden Yannic en Ella voor het eerst weer een mix samen en ook deze partij ging in twee sets naar Smashing. Met een hele mooie 8-0 winst, is Smashing zeker van een negende plek in de ranglijst en kan het nog de strijd aan gaan met Hoorn voor de achtste plek.

Wij willen heel graag het publiek bedanken dat er weer voor het eerst bij mocht zijn afgelopen zaterdag en natuurlijk ook weer onze invallers. Over twee weken gaan wij vechten voor de achtste plek in de ranglijst. We hopen jullie dan ook te zien!

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Dopingbijeenkomsten voor trainers en ouders

Dopingbijeenkomsten voor trainers en ouders

Op zaterdag 14 oktober organiseert Badminton Nederland in samenwerking met de Dopingautoriteit tijdens de Yonex Dutch Open een…

20 september 2023

Duinwijck organiseert feestavond met reunie voor leden en oud-leden

Duinwijck organiseert feestavond met reunie voor leden en oud-leden

Het jubileumjaar in het kader van het 75-jarig bestaan van Badmintonclub Duinwijck bereikt zaterdag 30 september zijn hoogtepunt.…

19 september 2023

Wereldranglijst Badminton op 19 september 2023

Wereldranglijst Badminton op 19 september 2023

De wereldranglijst badminton wordt elke week op dinsdag bijgewerkt. Robin Tabeling en Selena Piek (WR12) zijn een vaste waarde in…

19 september 2023

De kop is eraf voor Wijchense Smashing

De kop is eraf voor Wijchense Smashing

Vol goede moed begon Smashing aan de heren- en damesdubbel tegen de landskampioen van afgelopen seizoen. In de herendubbel namen…

18 september 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!