NK Badminton tot 2025 in Topsportcentrum Almere

NK Badminton tot 2025 in Topsportcentrum Almere

Vrijdag tekenden wethouder Julius Lindenbergh van Almere en Jan Helmond, voorzitter van Badminton Nederland, een nieuwe driejarige overeenkomst. Met deze overeenkomst werd afgesproken dat de NK badminton tot en met 2024 gehouden wordt in Topsportcentrum Almere.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

De gemeente Almere is blij met de verlenging van het contract. Wethouder Lindenbergh: "Onlangs werd onze sportvisie vastgesteld. Hierin staat dat we iedereen in Almere de kans willen bieden dicht bij huis te sporten en bewegen. Dat kan, want de stad Almere is eigenlijk één grote sportaccommodatie. Tegelijkertijd willen we dat Almeerders dicht bij huis kunnen genieten van sport op topniveau. Daarom zijn we blij en trots dat we in de Topsportcentrum ook de komende jaren weer badminton op topniveau kunnen bekijken in onze stad."

Topevenement in Almere

Voorzitter Helmond is ook zeer content met de overeenkomst: "We zijn erg blij dat Topsportcentrum Almere ook de komende jaren het decor vormt voor ons meest prestigieuze nationale evenement. We kijken ernaar uit om samen met de gemeente Almere op te trekken om jaarlijks een mooi topevenement neer te zetten, zowel voor onze badmintonsport als voor Almere!"

Nederlandse Kampioenschappen 2022

Dit weekend vinden de FZ Forza Nederlandse Kampioenschappen 2022 (4 t/m 6 februari) plaats in Almere. Door de versoepeling van de coronamaatregelen zijn ook hier toeschouwers welkom, mits bezoekers voldoen aan de coronamaatregelen. Daarnaast geldt een gereduceerde bezoekerscapaciteit.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Alida Chen en Amy Tan verrassen in vrouwenenkel op NK Badminton 2023

Alida Chen en Amy Tan verrassen in vrouwenenkel op NK Badminton 2023

Op het NK Badminton 2023 hebben Alida Chen en Amy Tan voor een verrassing gezorgd in het vrouwenenkel. In Topsportcentrum Almere…

4 februari 2023

Titelfavorieten naar kwartfinales NK Badminton 2023

Titelfavorieten naar kwartfinales NK Badminton 2023

Op het NK Badminton 2023 in Topsportcentrum Almere hebben de titelfavorieten geen fout gemaakt in de eerste ronde.

4 februari 2023

Talenten laten zich zien op kwalificatietoernooi NK Badminton 2023

Talenten laten zich zien op kwalificatietoernooi NK Badminton 2023

In Topsportcentrum Almere werd vrijdag het kwalificatietoernooi van de FZ Forza - Nederlandse Loterij NK Badminton 2023 gespeeld.…

3 februari 2023

NK Badminton 2023 van start in Almere

NK Badminton 2023 van start in Almere

Badmintonliefhebbers opgelet! Het is tijd voor een weekend vol topbadminton. Vandaag is de start van de Nederlandse…

3 februari 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!