NK Badminton tot 2025 in Topsportcentrum Almere

NK Badminton tot 2025 in Topsportcentrum Almere

Vrijdag tekenden wethouder Julius Lindenbergh van Almere en Jan Helmond, voorzitter van Badminton Nederland, een nieuwe driejarige overeenkomst. Met deze overeenkomst werd afgesproken dat de NK badminton tot en met 2024 gehouden wordt in Topsportcentrum Almere.

clubzoeker

Ken je BC Grave al?

De gemeente Almere is blij met de verlenging van het contract. Wethouder Lindenbergh: "Onlangs werd onze sportvisie vastgesteld. Hierin staat dat we iedereen in Almere de kans willen bieden dicht bij huis te sporten en bewegen. Dat kan, want de stad Almere is eigenlijk één grote sportaccommodatie. Tegelijkertijd willen we dat Almeerders dicht bij huis kunnen genieten van sport op topniveau. Daarom zijn we blij en trots dat we in de Topsportcentrum ook de komende jaren weer badminton op topniveau kunnen bekijken in onze stad."

Topevenement in Almere

Voorzitter Helmond is ook zeer content met de overeenkomst: "We zijn erg blij dat Topsportcentrum Almere ook de komende jaren het decor vormt voor ons meest prestigieuze nationale evenement. We kijken ernaar uit om samen met de gemeente Almere op te trekken om jaarlijks een mooi topevenement neer te zetten, zowel voor onze badmintonsport als voor Almere!"

Nederlandse Kampioenschappen 2022

Dit weekend vinden de FZ Forza Nederlandse Kampioenschappen 2022 (4 t/m 6 februari) plaats in Almere. Door de versoepeling van de coronamaatregelen zijn ook hier toeschouwers welkom, mits bezoekers voldoen aan de coronamaatregelen. Daarnaast geldt een gereduceerde bezoekerscapaciteit.

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Workshop afgerond: een diversvaardig bondsbureau in Nieuwegein

Workshop afgerond: een diversvaardig bondsbureau in Nieuwegein

Badminton is van én voor iedereen! Iedereen moet zich welkom voelen binnen onze sport bijvoorbeeld ongeacht huidskleur,…

29 february 2024

Veranderen van vereniging: geef het voor 1 april door

Veranderen van vereniging: geef het voor 1 april door

De competitie is afgelopen en de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn weer in gang gezet.

27 february 2024

De principekalender 2024-2025 van Badminton Nederland goedgekeurd

De principekalender 2024-2025 van Badminton Nederland goedgekeurd

Tijdens de bestuursvergadering van 19 februari jl. is de principekalender voor het seizoen 2024-2025 goedgekeurd. Voor het…

26 february 2024

Nederlandse mannen strijdend ten onder tegen Engeland

Nederlandse mannen strijdend ten onder tegen Engeland

De Nederlandse mannen zijn er helaas net niet in geslaagd om de halve finale te bereiken op de Europees Kampioenschappen…

16 february 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!