Wanneer passie een handicap wordt

Wanneer passie een handicap wordt

Beach Badminton Nederland?

In ons land is er geen plaats voor mensen met een passie voor onze sport, want de mensen zonder enige emotionele passie hebben de macht en laten niemand toe die echt iets voor de badminton over heeft.

SportSport

Ken je BC Meppeler Meppers al?

We hebben een technisch directeur die het net veel te hoog heeft hangen en die elke persoon met kennis van zaken voor lul doet staan alleen al omdat hij technisch directeur is. Hij is een belediging voor alle mensen die verstand hebben van onze sport en er vele jaren aan hebben besteed. Alleen al het feit dat de man TD werd en vervolgens weg ging om het zand tussen zijn billen weer te voelen en daarna doodleuk terug kwam. Dat hij wegging dat kan ik als elitecoach begrijpen, dat hij terug kwam laat zien dat het ook in zijn eigen sport een nobody is.

Geef me één maand en ik vertel hem meer over zijn sport dan dat hij zelf ooit heeft kunnen bedenken. Dit is geen loze belofte. Als iemand me betaalt voor één maand dan maak ik een uitgebreide analyse van die zandsport en veeg ik de vloer aan met die onbenul die onze sport naar de klote gaat helpen.

Ik kan het ook makkelijk zeggen, want ik heb het al met meerdere sporten gedaan en zat er bijna nooit naast. Wanneer je zo veel weet van onze sport en je ziet dat klungels bij Badminton Nederland de leiding hebben, dan wordt je kennis een handicap. Het feit alleen dat mensen van de bondsvergadering mij om mijn mening vragen, omdat ze niet vertrouwen op wat het bondsbureau ze laat zien... is een schande.

Als TD moet hij ten alle tijden bereid zijn een gesprek met me aan te gaan over onze sport. Dat gaat met deze man nooit gebeuren. Hij wil veel liever zijn incompetentie verbergen. Gelukkig zijn er wel afgevaardigden die willen weten waarom we loon betalen aan deze clown binnen de bond en kunnen we snel beginnen met het wegwerken van deze fout bij BNL.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Ron Daniëls

Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
De principekalender 2024-2025 van Badminton Nederland goedgekeurd

De principekalender 2024-2025 van Badminton Nederland goedgekeurd

Tijdens de bestuursvergadering van 19 februari jl. is de principekalender voor het seizoen 2024-2025 goedgekeurd. Voor het…

26 february 2024

Nederlandse mannen strijdend ten onder tegen Engeland

Nederlandse mannen strijdend ten onder tegen Engeland

De Nederlandse mannen zijn er helaas net niet in geslaagd om de halve finale te bereiken op de Europees Kampioenschappen…

16 february 2024

Nederlagen voor Oranje-teams op EK Teams in Polen

Nederlagen voor Oranje-teams op EK Teams in Polen

Op de tweede dag van de Europees Kampioenschappen badminton voor mannen- en vrouwenteams in het Poolse Lodz moest Oranje twee…

14 february 2024

Nederlandse mannenploeg start overtuigend op EK Teams 2024

Nederlandse mannenploeg start overtuigend op EK Teams 2024

De Nederlandse badmintonners hebben de eerste wedstrijd op de Europees Kampioenschappen badminton voor mannen- en vrouwenteams in…

14 february 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!