Wanneer passie een handicap wordt

Wanneer passie een handicap wordt

Beach Badminton Nederland?

In ons land is er geen plaats voor mensen met een passie voor onze sport, want de mensen zonder enige emotionele passie hebben de macht en laten niemand toe die echt iets voor de badminton over heeft.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

We hebben een technisch directeur die het net veel te hoog heeft hangen en die elke persoon met kennis van zaken voor lul doet staan alleen al omdat hij technisch directeur is. Hij is een belediging voor alle mensen die verstand hebben van onze sport en er vele jaren aan hebben besteed. Alleen al het feit dat de man TD werd en vervolgens weg ging om het zand tussen zijn billen weer te voelen en daarna doodleuk terug kwam. Dat hij wegging dat kan ik als elitecoach begrijpen, dat hij terug kwam laat zien dat het ook in zijn eigen sport een nobody is.

Geef me één maand en ik vertel hem meer over zijn sport dan dat hij zelf ooit heeft kunnen bedenken. Dit is geen loze belofte. Als iemand me betaalt voor één maand dan maak ik een uitgebreide analyse van die zandsport en veeg ik de vloer aan met die onbenul die onze sport naar de klote gaat helpen.

Ik kan het ook makkelijk zeggen, want ik heb het al met meerdere sporten gedaan en zat er bijna nooit naast. Wanneer je zo veel weet van onze sport en je ziet dat klungels bij Badminton Nederland de leiding hebben, dan wordt je kennis een handicap. Het feit alleen dat mensen van de bondsvergadering mij om mijn mening vragen, omdat ze niet vertrouwen op wat het bondsbureau ze laat zien... is een schande.

Als TD moet hij ten alle tijden bereid zijn een gesprek met me aan te gaan over onze sport. Dat gaat met deze man nooit gebeuren. Hij wil veel liever zijn incompetentie verbergen. Gelukkig zijn er wel afgevaardigden die willen weten waarom we loon betalen aan deze clown binnen de bond en kunnen we snel beginnen met het wegwerken van deze fout bij BNL.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Ron Daniëls

Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Paul de Wit: mijn dochter Kirsten haalt absoluut de Olympische Spelen

Paul de Wit: mijn dochter Kirsten haalt absoluut de Olympische Spelen

Het leuke van een podcast is dat je iemands stem hoort en deze niet louter hoeft in te beelden op basis van diens geschreven…

10 augustus 2022

Loting WK Badminton 2022: Soraya de Visch Eijbergen en Gayle Mahulette ontbreken

Loting WK Badminton 2022: Soraya de Visch Eijbergen en Gayle Mahulette ontbreken

Woensdag heeft de loting plaatsgevonden voor de Wereldkampioenschappen Badminton 2022 in Tokio, Japan. De mondiale titelstrijd…

10 augustus 2022

Badminton Nederland zoekt de nieuwe Martijn van Tongeren om een data driven organisatie te worden!

Badminton Nederland zoekt de nieuwe Martijn van Tongeren om een data driven organisatie te worden!

Heb jij de drive om jezelf steeds te verbeteren, weet jij alles van de digitale mogelijkheden om een product of dienst te…

10 augustus 2022

Word jij de nieuwe Rene, Alex of Bodil van Badminton Nederland?

Word jij de nieuwe Rene, Alex of Bodil van Badminton Nederland?

Heb jij een passie voor fotografie, een scherp oog voor detail en heb je affiniteit met de (badminton)sport? Dan zijn we op zoek…

2 augustus 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!