Podcast BadmintonInside debuteert Competitie Journaal

Podcast BadmintonInside debuteert Competitie Journaal

Sinds de badmintonpodcast met Joran Kweekel hebben de drie verschillende persoonlijkheidstypes achter BadmintonInside weer nieuwe opnames achter de rug. Onder meer badmintonveterane Jeannette van der Werff en schoonzoon Gijs Duijs kwamen langs.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Wanneer je als podcastnovices een 'radioprogramma dat je kunt downloaden' hebt, dan is er ruimte voor experimenteren en zoeken naar een goede balans. Michael, Michiel en Russell doen dat met BadmintonInside volop.

Zo heeft mecenas Robert Hoogland ruimte gekregen voor een - letterlijk - uitgesproken column met de titel Optima Forma. Om mede-boomer Michiel binnen de lijntjes te houden bespeelt podcasthost Michael met onschuldig enthousiasme de knoppen van zijn soundboard.

In de laatste podcast komt de confrontatie tussen Duinwijck en Drop Shot ter sprake, wordt Mike van Daal als playing coach besproken en bekijken de heren de (online) marketing achter ProbeerBadminton kritisch. Noah Haase, Alex Vlaar, Joshua Donker en Joran Kweekel passeren eveneens de revue.

Podcast 13 - Het Competitie Journaal

Luister de eerdere podcasts terug

Digicolumn 2 - Optima Forma - Vliegen zonder weerstand

Podcast 12 - Het is weer begonnen!

Digicolumn 1 - Optima Forma door Robert Hoogland

Podcast 11 - Drievoudig medaillewinnares Jeannette van der Werff en Drop Shotter Robert Hoogland

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Christ de Rooij

Christ de Rooij

Christ voert de eindredactie van badmintonline.nl. Reacties bij artikelen onder de badmintonline-naam worden door hem geplaatst.

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
GeenStijl: Badminton boeit mensen geen ene hol

GeenStijl: Badminton boeit mensen geen ene hol

Website GeenStijl reageert op het voorstel van NOC*NSF om een basisinkomen voor topsporters te faciliteren. De redactie is…

20 juli 2024

Wie zitten er in de spelersraad van Badminton Nederland?

Wie zitten er in de spelersraad van Badminton Nederland?

De Spelersraad van Badminton Nederland is een zelfstandig adviesorgaan binnen de bond. De spelersraad vertegenwoordigt binnen…

19 juli 2024

Vooruitblik Olympische Spelen 2024 in Parijs

Vooruitblik Olympische Spelen 2024 in Parijs

Aanstaande vrijdag vindt de openingsceremonie plaats van de Olympische Spelen 2024 in Parijs, Robin Tabeling en Selena Piek…

19 juli 2024

Nieuwe website Badminton Nederland

Nieuwe website Badminton Nederland

Welkom op de nieuwe badminton website die je up-to-date houdt over alle zaken rondom badminton in Nederland.

19 juli 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!