clubzoeker

Smashing pakt eerste winst van het seizoen tegen AMOR

Smashing pakt eerste winst van het seizoen tegen AMOR

Stipt 19:00 uur beginnen we met de wedstrijden tegen GSBC AMOR. Zo begonnen we deze wedstrijd met de herendubbel van Timo en Yannic tegen Marco Oosterhaven en Rik Wilbers.

SportSport

Jij het nieuws, wij een tikkie!

De heren van Smashing konden niet helemaal hun niveau halen en verloren deze wedstrijd helaas in twee sets met 22-24 en 14-21. De dames daarentegen wonnen de wedstrijd wel. Lieke en Maureen wonnen de damesdubbel met sterk en degelijk spel met een eindstand van 21-14 en 21-10. Punten tussen Smashing en AMOR waren na de dubbels dus verdeeld.

Na de dubbels kwamen de enkels de baan op. De enkels werden allemaal zeer overtuigend gewonnen door Smashing. Na deze enkels stond de tussenstand op 5-1 in het voordeel van Smashing.

Beide gemengddubbels werden gewonnen. De een knap met sterk spel en de ander weliswaar door opgave van de tegenstander, maar ook deze wedstrijd stond Smashing fel in de startblokken en werd er zeer sterk gespeeld. De eerste gemengddubbel was Teun en Ella tegen Rik Wilbers en Marjolein Stam: 21-10 en 21-2 (opgave van AMOR). De tweede gemengddubbel werd gespeeld door Timo en Leonie tegen Riemco Hof en Jamie Logt: 21-19 en 21-9.

Een sterk spelend Smashing wist de wedstrijd met 7-1 naar zich toe te trekken en het gat met GSBC AMOR te vergroten. Smashing slaagde er zelfs in om een plek te stijgen op de ranglijst waardoor we nu ook boven Hoornse staan. Met 4 punten voorsprong op Hoornse moeten we volgende week tegen Drop Shot en de week erna tegen Hoornse zelf.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Terugblik Bondsvergadering 19 november 2022: contributieverhoging kort uitgesteld

Terugblik Bondsvergadering 19 november 2022: contributieverhoging kort uitgesteld

Afgelopen zaterdag 19 november 2022 vond in Nijkerk de Bondsvergadering plaats. Tijdens de Bondsvergadering werden onderwerpen…

24 november 2022

Ruud Bosch maakt Oranje-selectie kwalificatie EK Mixteams 2023 bekend

Ruud Bosch maakt Oranje-selectie kwalificatie EK Mixteams 2023 bekend

Bondscoach Ruud Bosch heeft zijn twaalfkoppige selectie bekend gemaakt voor de kwalificatiegroep voor het EK Mixteams 2023. De…

23 november 2022

Een ontspannen potje badminton speel je zo

Een ontspannen potje badminton speel je zo

Badminton, wie speelt het niet? Vooral tijdens een vakantie op de camping is dit misschien wel één van de meest…

22 november 2022

Inschrijving VANDEKOLK Hypotheken Cup 2023 geopend

Inschrijving VANDEKOLK Hypotheken Cup 2023 geopend

Wie volgt DKC uit Den Haag op als winnaar van de nationale badmintonbeker? DKC was drie jaar geleden de laatste winnaar. Het…

21 november 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!