clubzoeker

Smashing pakt eerste winst van het seizoen tegen AMOR

Smashing pakt eerste winst van het seizoen tegen AMOR

Stipt 19:00 uur beginnen we met de wedstrijden tegen GSBC AMOR. Zo begonnen we deze wedstrijd met de herendubbel van Timo en Yannic tegen Marco Oosterhaven en Rik Wilbers.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

De heren van Smashing konden niet helemaal hun niveau halen en verloren deze wedstrijd helaas in twee sets met 22-24 en 14-21. De dames daarentegen wonnen de wedstrijd wel. Lieke en Maureen wonnen de damesdubbel met sterk en degelijk spel met een eindstand van 21-14 en 21-10. Punten tussen Smashing en AMOR waren na de dubbels dus verdeeld.

Na de dubbels kwamen de enkels de baan op. De enkels werden allemaal zeer overtuigend gewonnen door Smashing. Na deze enkels stond de tussenstand op 5-1 in het voordeel van Smashing.

Beide gemengddubbels werden gewonnen. De een knap met sterk spel en de ander weliswaar door opgave van de tegenstander, maar ook deze wedstrijd stond Smashing fel in de startblokken en werd er zeer sterk gespeeld. De eerste gemengddubbel was Teun en Ella tegen Rik Wilbers en Marjolein Stam: 21-10 en 21-2 (opgave van AMOR). De tweede gemengddubbel werd gespeeld door Timo en Leonie tegen Riemco Hof en Jamie Logt: 21-19 en 21-9.

Een sterk spelend Smashing wist de wedstrijd met 7-1 naar zich toe te trekken en het gat met GSBC AMOR te vergroten. Smashing slaagde er zelfs in om een plek te stijgen op de ranglijst waardoor we nu ook boven Hoornse staan. Met 4 punten voorsprong op Hoornse moeten we volgende week tegen Drop Shot en de week erna tegen Hoornse zelf.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Dopingbijeenkomsten voor trainers en ouders

Dopingbijeenkomsten voor trainers en ouders

Op zaterdag 14 oktober organiseert Badminton Nederland in samenwerking met de Dopingautoriteit tijdens de Yonex Dutch Open een…

20 september 2023

Duinwijck organiseert feestavond met reunie voor leden en oud-leden

Duinwijck organiseert feestavond met reunie voor leden en oud-leden

Het jubileumjaar in het kader van het 75-jarig bestaan van Badmintonclub Duinwijck bereikt zaterdag 30 september zijn hoogtepunt.…

19 september 2023

Wereldranglijst Badminton op 19 september 2023

Wereldranglijst Badminton op 19 september 2023

De wereldranglijst badminton wordt elke week op dinsdag bijgewerkt. Robin Tabeling en Selena Piek (WR12) zijn een vaste waarde in…

19 september 2023

De kop is eraf voor Wijchense Smashing

De kop is eraf voor Wijchense Smashing

Vol goede moed begon Smashing aan de heren- en damesdubbel tegen de landskampioen van afgelopen seizoen. In de herendubbel namen…

18 september 2023

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!