Moederdag 2019

Wat is een logo-sjabloon?

Wat is een logo-sjabloon?

Met een logo-sjabloon kan je het logo van een badmintonmerk of een eigen ontwerp aanbrengen op de bespanning van een badmintonracket.

Elk badmintonmerk heeft een eigen logo-sjabloon, waaraan het merk te herkennen is voor spelers.

Hoe werkt een logo-sjabloon?

Het logo is uit een stuk papier, karton of plastic gesneden. Als je het logo-sjabloon over de bespanning van een badmintonracket legt, kun je met een logostift of markeerstift de snaren een kleur geven. Omdat alleen op de plaats van het logo de snaren zichtbaar zijn, blijft de rest van de snaren de oorspronkelijke - meestal witte - kleur.

Kan ik zelf een logo-sjabloon maken?

Je kunt met een computerprogramma zoals Microsoft Word of Adobe Illustrator een ontwerp maken ter grootte van het blad van een badmintonracket. Als je het ontwerp van je logo-sjabloon uitprint en vervolgens uitsnijdt of uitknipt, dan heb je je eigen logo-sjabloon!

Let bij het ontwerpen van een logo-sjabloon erop dat je geen hele kleine details invoegt: de kans is groot dat je ze niet goed kunt zien op de bespanning van je badmintonracket.

Moederdag 2019

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!