Wat is een logo-sjabloon?

Wat is een logo-sjabloon?

Met een logo-sjabloon kan je het logo van een badmintonmerk of een eigen ontwerp aanbrengen op de bespanning van een badmintonracket. Je gebruikt een speciale logostift om de snaren goed te kleuren.

Ken je BV MatchPoint al?

Elk badmintonmerk heeft een eigen logo voor op de badmintonsnaren, waaraan het merk te herkennen is voor spelers. Andere woorden voor logo-sjabloon: logo template, logo stencil of racketsjabloon.

Hoe gebruik je een logo-sjabloon?

Het logo is uit een stuk stevig papier, karton of plastic geknipt of gesneden. Als je het logo-sjabloon over de bespanning van een badmintonracket legt, kun je met een logostift of markeerstift de snaren een kleur geven. Vergeet ook de andere kant van de snaren niet!

Omdat alleen op de plaats van het uitgesneden logo de snaren zichtbaar zijn, blijft de rest van de snaren de oorspronkelijke kleur.

Gratis logo-sjabloon downloaden voor jouw badmintonmerk

Wil je graag een racketlogo aanbrengen op je snaren? Je kunt hieronder je logo stencil gratis downloaden: print het uit op ware grootte, uitknippen en klaar!

Staat jouw badmintonmerk er niet tussen? Stuur dan een e-mail naar badmintonline.nl en geef door welk merk badmintonracket je hebt.

Zelf een logo-sjabloon maken

Je kunt zelf een ontwerp maken ter grootte van het blad van een badmintonracket. Als je het ontwerp van je racketsjabloon uitprint en vervolgens uitsnijdt of uitknipt, dan heb je je eigen logo-sjabloon!

Let bij het ontwerpen van een logo-sjabloon erop dat je geen hele kleine details invoegt: de kans is groot dat je ze niet goed kunt zien op de bespanning van je badmintonracket.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!