Kinderen helpen met badminton

Kinderen helpen met badminton

Judith Meulendijks is ambassadeur van deze internationale organisatie.

Morgen is het zo ver dan doe ik mijn bijscholing over dubbels voor de VBO. Is dat zo bijzonder, zou je jezelf afvragen.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Nee, dat heb ik al 100 keer gedaan maar morgen gaan Forza en ik er alles aan doen zo veel mogelijk promotie te maken voor SOLIBAD. Zie het als iets terug doen voor alles wat badminton mij in mijn leven heeft gegeven. Er zijn zoveel kinderen in de wereld die het slecht hebben en SOLIBAD doet iets voor die kinderen met badminton.

Deze bijscholing is voor mij een manier om SOLIBAD onder de aandacht te brengen in Nederland. Mijn verdiensten van deze dag schenk ik weg aan SOLIBAD en FZ FORZA heeft er nog eens hetzelfde bedrag bij gedaan, zodat we als team een aardige bijdrage geven. Morgen zal ik de deelnemers ook nog eens vragen een bijdrage te geven zodat we als Nederland een goede indruk maken bij deze Franse organisatie.

Ik stel voor dat de lezers van badmintonline.nl een kijkje nemen op de site van SOLIBAD om te lezen wat deze organisatie is en hoe ze zelf wat kunnen doen voor onze sport in landen waar mensen het een stuk minder goed hebben dan bij ons.

Ik stel het materiaal dat ik heb geschreven voor deze bijscholing (25 pagina's) beschikbaar op de site van Piet Ridder en badmintonline waar iedereen het gratis kan downloaden. Ik vraag eenieder die dit doet om 5 euro of meer over te maken naar SOLIBAD onder de vermelding SEMINAR RON DANIELS. Ik zou graag zien dat trainers in heel Europa dit voorbeeld zouden volgen.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Ron Daniëls

Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Dennis Eversdijk speelt een lokaal toernooi in Vietnam

Dennis Eversdijk speelt een lokaal toernooi in Vietnam

De eerste dag was het vooral uitrusten van de reis. Ik hoorde de verhalen van spelers die te snel wilden gaan trainen en daardoor…

16 mei 2022

Terugblik NVK Badminton 2022: badmintonfeestje in Amersfoort!

Terugblik NVK Badminton 2022: badmintonfeestje in Amersfoort!

Na een gedwongen onderbreking van twee jaar kon afgelopen weekend een vervolg worden gegeven aan de lange reeks door Badminton…

16 mei 2022

Wie strikt de veters van Mark Caljouw?

Wie strikt de veters van Mark Caljouw?

In de nieuwe podcast van Badminton Inside wordt het transfernieuws rondom BC Drop Shot uitgebreid besproken en laat playing coach…

13 mei 2022

Nederland speelt badminton: kom jij erbij?

Nederland speelt badminton: kom jij erbij?

Badminton is groot in Nederland: ruim 300.000 mensen spelen minstens één keer per maand badminton. Het is de…

11 mei 2022

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!