clubzoeker

Kinderen helpen met badminton

Kinderen helpen met badminton

Judith Meulendijks is ambassadeur van deze internationale organisatie.

Morgen is het zo ver dan doe ik mijn bijscholing over dubbels voor de VBO. Is dat zo bijzonder, zou je jezelf afvragen.

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Nee, dat heb ik al 100 keer gedaan maar morgen gaan Forza en ik er alles aan doen zo veel mogelijk promotie te maken voor SOLIBAD. Zie het als iets terug doen voor alles wat badminton mij in mijn leven heeft gegeven. Er zijn zoveel kinderen in de wereld die het slecht hebben en SOLIBAD doet iets voor die kinderen met badminton.

Deze bijscholing is voor mij een manier om SOLIBAD onder de aandacht te brengen in Nederland. Mijn verdiensten van deze dag schenk ik weg aan SOLIBAD en FZ FORZA heeft er nog eens hetzelfde bedrag bij gedaan, zodat we als team een aardige bijdrage geven. Morgen zal ik de deelnemers ook nog eens vragen een bijdrage te geven zodat we als Nederland een goede indruk maken bij deze Franse organisatie.

Ik stel voor dat de lezers van badmintonline.nl een kijkje nemen op de site van SOLIBAD om te lezen wat deze organisatie is en hoe ze zelf wat kunnen doen voor onze sport in landen waar mensen het een stuk minder goed hebben dan bij ons.

Ik stel het materiaal dat ik heb geschreven voor deze bijscholing (25 pagina's) beschikbaar op de site van Piet Ridder en badmintonline waar iedereen het gratis kan downloaden. Ik vraag eenieder die dit doet om 5 euro of meer over te maken naar SOLIBAD onder de vermelding SEMINAR RON DANIELS. Ik zou graag zien dat trainers in heel Europa dit voorbeeld zouden volgen.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Ron Daniëls

Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw heeft zich helaas niet gekwalificeerd voor de Olympische Spelen in Parijs. Caljouw voldeed aan de internationale…

23 may 2024

RTC Haarlem in september van start

RTC Haarlem in september van start

Badminton Nederland is blij en trots om te melden dat we in samenwerking met BC Duinwijck per 1 september starten met een nieuw…

22 may 2024

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Met ingang van 1 september dit jaar zal meervoudig Nederlands Kampioen Judith Meulendijks aantreden als hoofdcoach van BC…

21 may 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

De Flevolandse badmintonclub Almere heeft de Dataweb Badminton Cup 2024 gewonnen, het nationale bekertoernooi. Op de finaledag in…

18 may 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!