clubzoeker

Laat maar rollen

Laat maar rollen

Misschien een demo bij de volgende Dutch Open in de grote hal want het is echt super wat ze doen.

Zaterdag toernooi gespeeld, op tijd in Almere, vrienden gezegd dat ze maar TV moesten kijken omdat ik wel in Almere speel op de Dutch Open (niet gezegd dat het in de andere hal was :-)

clubzoeker

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Het liep daar letterlijk op wieltjes want ik heb wel effe staan kijken toen de rolstoelspelers binnen kwamen, en toen ze eenmaal aan het spelen gingen was ik helemaal blij dat ik er niet tegen moest want zelfs met normale regels (heb gehoord dat ze normaal met lager net en voor de serv line is uit spelen) waren ze echt vet goed.

Wij stonden de baan er naast te spelen en elke keer zat ik te kijken, soms lagen ze helemaal in hun stoel plat op hun rug om de shuttle van de achterlijn terug te slaan en als je denkt dat ze niet snel bewegen forget it ze gaan echt snel van de ene naar de ander hoek en voor achter is ook veel sneller dan ik dacht.

Omdat we op tijd spelen is iedereen gelijk klaar en stond ik effe te praten met de tegenstanders van de rollers, eerst vonden ze het zielig zei ze maar snel was het over met zielig denken want ze kregen de ene na de andere smash om de oren. En ze hebben maar net kunnen winnen.

Als jullie ook wel eens rolbadminton hebben gezien wil ik wel eens horen wat jullie er van vonden, de hal was afgeladen met spelers dus er moeten zeker meer spelers zijn die het totaal vet vonden om dit te zien. Misschien een demo bij de volgende Dutch Open in de grote hal want het is echt super wat ze doen.

Alice

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Alice

Alice

Alice vertelde hier regelmatig wat ze meemaakt als speelster. Ze is al een tijdje off the grid: haar laatste stukje dateert alweer van juni 2011.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw heeft zich helaas niet gekwalificeerd voor de Olympische Spelen in Parijs. Caljouw voldeed aan de internationale…

23 may 2024

RTC Haarlem in september van start

RTC Haarlem in september van start

Badminton Nederland is blij en trots om te melden dat we in samenwerking met BC Duinwijck per 1 september starten met een nieuw…

22 may 2024

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Met ingang van 1 september dit jaar zal meervoudig Nederlands Kampioen Judith Meulendijks aantreden als hoofdcoach van BC…

21 may 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

De Flevolandse badmintonclub Almere heeft de Dataweb Badminton Cup 2024 gewonnen, het nationale bekertoernooi. Op de finaledag in…

18 may 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!