SportSport

Groen licht voor samenwerking Ron Daniëls!

Groen licht voor samenwerking Ron Daniëls!

De afgelopen weken hebben diverse intensieve gesprekken en contacten plaatsgevonden tussen de technisch directeur en de bondscoach van Badminton Nederland, Ron Daniëls, mijn vader en mijzelf.

clubzoeker

Ken je BC Drop Shot al?

Ron en ik hadden voorstellen neergelegd bij BNL over een meer structurele samenwerking met elkaar. Dat is niet gemakkelijk omdat het trainings- en toernooiprogramma behoorlijk vol zit en intensief is.

Na veel wikken en wegen is uiteindelijk vandaag in principe groen licht gegeven vanuit BNL om mijn samenwerking met mijn privécoach verder uit te breiden en meer structureel te maken. Dat alles in goed overleg met de bondscoach. De aandacht voor de verschillende aspecten van het trainingsprogramma, fysiek, kracht, technisch, tactisch moet natuurlijk goed op elkaar worden afgestemd. Ik krijg de volledige vrijdag tot mijn beschikking voor extra trainingen met Ron, voorlopig tot 1 mei 2011.

Ik ben heel blij dat de technisch directeur en de bondscoach mij nu de kans geven om ook buiten het reguliere programma extra dingen te doen. Ron kan in mijn ogen mij de broodnodige extra individuele aandacht geven, waardoor ik misschien sneller kan doorgroeien en een snellere ontwikkeling kan gaan doormaken. Onze eerste afspraak is meteen vrijdag a.s. wanneer Ron bij BCRS (voorheen de Ritte) in Spijkenisse aan de slag is. De tijd tot aan de NK is tenslotte nog maar kort. Ik zal daar aan een stuk van de training meedoen, niet helemaal, aangezien er een zwaar dubbelweekend voor de deur staat in de competitie.

In elk geval is dit een mooi begin van het nieuwe jaar voor mij.

Erik Meijs

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Doe mee aan de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen 2024

Doe mee aan de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen 2024

Op zaterdag 8 en zondag 9 juni vinden in het T-Kwadraat in Tilburg de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen 2024 (NJK) plaats en…

8 may 2024

Drie nieuwe instromers in S-1 selectie Badminton Nederland

Drie nieuwe instromers in S-1 selectie Badminton Nederland

Per 1 augustus 2024 stromen Dion Hoegen, Vihaan Shah en Sterre Bang in bij de S-1 selectie op Papendal.

8 may 2024

Cheryl Seinen: This was it. The end of my career on this high level.

Cheryl Seinen: This was it. The end of my career on this high level.

Happy we could end it with again a European medal, Debora Jille.

15 april 2024

Brons voor vrouwendubbel Debora Jille en Cheryl Seinen op EK Badminton 2024

Brons voor vrouwendubbel Debora Jille en Cheryl Seinen op EK Badminton 2024

Het is Debora Jille en Cheryl Seinen helaas niet gelukt om de finale van het vrouwendubbel te bereiken op de EK badminton 2024 in…

13 april 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!