clubzoeker

Yao Jie woensdag in Super Series Finals

Yao Jie woensdag in Super Series Finals

Zondags nog in Amersfoort, woensdag in Taipei.

Vandaag is er in Taipei geloot voor de finales van de Super Series. Ook de Nederlandse Yao Jie is aanwezig in het bijzonder zware deelnemersveld.

clubzoeker

Ken je BC Argus al?

Jie speelt in dit door Victor gesponsorde BWF-toernooi in een poule met Shixian Wang (China, WR 2), Youn Joo Bae (Zuid-Korea, WR 8) en Salakjit Ponsana (Thailand, WR 19).

Onze landgenote zelf bekleedt momenteel een 14e plaats op de wereldranglijst. Diskwalificeert haar dat voor elke kans om de groepsfase te ontstijgen? Nee, allerminst. Zo was haar laatste partij tegen Wang, waar ze morgen tegen begint, een nipt verlies van tweemaal 21-18.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw niet naar Olympische Spelen Parijs

Mark Caljouw heeft zich helaas niet gekwalificeerd voor de Olympische Spelen in Parijs. Caljouw voldeed aan de internationale…

23 may 2024

RTC Haarlem in september van start

RTC Haarlem in september van start

Badminton Nederland is blij en trots om te melden dat we in samenwerking met BC Duinwijck per 1 september starten met een nieuw…

22 may 2024

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Judith Meulendijks hoofdcoach eredivisieclub Duinwijck in Haarlem

Met ingang van 1 september dit jaar zal meervoudig Nederlands Kampioen Judith Meulendijks aantreden als hoofdcoach van BC…

21 may 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

Almere verovert Dataweb Badminton Cup 2024

De Flevolandse badmintonclub Almere heeft de Dataweb Badminton Cup 2024 gewonnen, het nationale bekertoernooi. Op de finaledag in…

18 may 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!